Evet sağlıklı güçlü olmalıyım farkındayım sürekli midem bulanyr uzanmak istyrm sürekli kimseyi görmek konuşmak istemyrm burda sizlerden başka kimseye bsy anlatmak istemyrm.Tabi kolay değil üzülmeyin demekle olmuyor insanın elinde değil biliyorum.. yaşadığınız şehirde
yakınlarınız da yokmuş ama içinize atmayın, kararınızı da vermişsiniz yaşamınızla ilgili atmayı
düşündüğünüz adımlara planlarınıza odaklanın bunun üzerine düşünün.
2 gündür bişey yemiyorum demişsiniz sağlık en önemli şey ve karşısında ağlamanıza rağmen
kılı kıpırdamayan biri için tam tersi kendinize daha iyi bakın. Tek damla gözyaşınıza değmez.
Ayni evde olmak etrafimdaki herkes kabul eder kalırdi ama bnm gbi biri bunu nasıl kabul edip kalyr bilmyrm bnm midem bir saati bile kaldırmaya yetmezken şuan burda beklyrm adam bna bnm hayatım dedi bni annesi mi sanıyor sevgililerine karisiyrum sanyr aklım almıyor düşündükçe deli oluyrmAllah sanir versin kardesim tabi sen onla ayni evdesin sen daha iyi bilirsin
Evet sağlıklı güçlü olmalıyım farkındayım sürekli midem bulanyr uzanmak istyrm sürekli kimseyi görmek konuşmak istemyrm burda sizlerden başka kimseye bsy anlatmak istemyrm.
Bn ağlarken hıçkıra hıçkıra o televizyonunu izlemeye devam etti nasıl unuturum bunu
kusura bakma cnn ben anlayamadım....sen neyi yakaladın da ayrılıyorsun?? ?Ayni evde olmak etrafimdaki herkes kabul eder kalırdi ama bnm gbi biri bunu nasıl kabul edip kalyr bilmyrm bnm midem bir saati bile kaldırmaya yetmezken şuan burda beklyrm adam bna bnm hayatım dedi bni annesi mi sanıyor sevgililerine karisiyrum sanyr aklım almıyor düşündükçe deli oluyrm
Herseyin kilit noktasını yazdınız şu an içimdeki herşeyi düşündüklerimi bir anda bni silen birini sevmeye devam mı edilir zamanla bnm de fikirlerim değişecek herşey daha yeni ve canlı haklisinizUnutma.. Unutma ama bunu üzüntü, nefret, kin duygularıyla besleme.. bu duygular sana zarar çünkü ona değil.
O hareketi seni daha çok motive etsin iyi olman için.. Seni hemen gözden çıkaran birine ben hala
ne kadar sevgi duyabilirim ki diye düşün. Şu an gururun kırıldı haliyle.. sevdin fedakarlıklar yaptın
o yüzden hazmedemiyorsun hayalkırıklığı yaşıyorsun ama kimse kendisine acı çektiren değer kıymet
vermeyen nankör birini sevmeye devam edemez ama bunu şu an hissedememen çok normal
çünkü herşey çok yeni..
Tam okuyamadiniz galiba aldatmaya ramaki gördüm eşime sordum aldığım cevap istediğimle konuşur görüşürüm oldu siz olsanız ne düşünürsünüz bnm eşim değişti ve görmeye gerek kalmadı adam kabul edyr okudunuz mu bilmiyorum sn karisamazsin dyrkusura bakma cnn ben anlayamadım....sen neyi yakaladın da ayrılıyorsun?? ?
Aynen yarından itibaren ayağa kalkacagim o gerçekten neyi kaybettiğini bilmyr bn ilk defa böyle bsy goryrm adamın karisinda güzellik olsun bakim olsun ilgili olsun temiz olsun kültürlü olsun güçlü olsun para kazansın ayaklarının üstünde dursun okumuş olsun görmüş olsun bakan bi daha dönüp bakan bi karısı olsun adam başkasında heyecan arasin. Bn çok gencim kaybettiğim hiç bsy yok boşandıktan sonra asla evlenmem bn ne emekler verip evlendim olmadı bi daha mı içine girecegimBence kalk süslen püslen dışarı çıkıp eğlen o seni kafaya taksın
Aynen bna yalan söyledi benim hayatım dedi bn böyle dibe vurdum gözümle görseydim heralde geceyi otelde geçirip etmemesi gün ev tutup boşanma dilekçesini vermek olurdu ama şimdi bn eski bn değilim onlemlerimi aldım maaşımı ona vermeyecegim mesleğimde daha ileri gidip onu bıraktığımda güçlü gitmiş olacagimÇocuğunuz da Yok çok şükür her işte bi hayır vardır sizi bağlayan bir şey Yok. Sadece ileride acele mi ettim diye kafanızda soru işareti kalmasın bu konuda kendinizi rahatlatın
Maaşını bi daha eline vermezsinAynen bna yalan söyledi benim hayatım dedi bn böyle dibe vurdum gözümle görseydim heralde geceyi otelde geçirip etmemesi gün ev tutup boşanma dilekçesini vermek olurdu ama şimdi bn eski bn değilim onlemlerimi aldım maaşımı ona vermeyecegim mesleğimde daha ileri gidip onu bıraktığımda güçlü gitmiş olacagim
Aynen bn çalıştım ev araba alsın sonra giden bn olayım evin herseyin yarısını alacağım dedim bu evi bn kurdum çöp kovasına kadar bnm emeğim var onlara birakacagima hepsini yakarımMaaşını bi daha eline vermezsin
Bi erkeğe asla rahatlık vermeyeceksin der büyüklerim parası olmayacak ki yapacak bişey bulmasın hep borçlu olsun gözü açılmasınAynen bn çalıştım ev araba alsın sonra giden bn olayım evin herseyin yarısını alacağım dedim bu evi bn kurdum çöp kovasına kadar bnm emeğim var onlara birakacagima hepsini yakarım
Öncelikle o 45 dediyse kesin 35tir. Ayrıca 45 yaşında olunca kadın olunmuyo mu ? 45 likler yorumlasın
Ona göre olunmuyor erkeklere göre aldatılırsa biri olması gerekiyorsa bu genç olmali
Yaşınız itibariyle sanırım bu cümle dikkatinizi çekmiştir oturup konuşmadık takdir edersiniz.etrafımda gördüğüm kadariyla erkekler yeni heyecanlar ararken genelde çıtı piti genç takılır tabi olgun takılan gözardı etmyrz yaşadığım zamanı biliyorum bu cümleyi yazarken sizi guldurduysem ne mutlu bna 13 sayfalık herkesin yorumundan sadece kendinizi ilgilendiren kısmı cimbizlamaniz şaşırtmadı.41 yaşındayım şu 45'lik mevzusuna çok güldüm, nerede veya hangi zamanda yaşıyorsunuz Allah aşkına?
"ona göre olunmuyor, biri olması gerekiyorsa genç olmalı"............eşinizin böyle düşündüğünü nasıl biliyorsunuz? bunu konuştunuz mu daha önce???
Okudum cnm ama burda aldatma olayını göremedim.o size sinirlendiği icin böyle söylemiştir.kizginkwn her seyi söylüyoruz.bende okuduğumu anlamadım sanmistim ama anlamışım.Tam okuyamadiniz galiba aldatmaya ramaki gördüm eşime sordum aldığım cevap istediğimle konuşur görüşürüm oldu siz olsanız ne düşünürsünüz bnm eşim değişti ve görmeye gerek kalmadı adam kabul edyr okudunuz mu bilmiyorum sn karisamazsin dyr
Yaşınız itibariyle sanırım bu cümle dikkatinizi çekmiştir oturup konuşmadık takdir edersiniz.etrafımda gördüğüm kadariyla erkekler yeni heyecanlar ararken genelde çıtı piti genç takılır tabi olgun takılan gözardı etmyrz yaşadığım zamanı biliyorum bu cümleyi yazarken sizi guldurduysem ne mutlu bna 13 sayfalık herkesin yorumundan sadece kendinizi ilgilendiren kısmı cimbizlamaniz şaşırtmadı.
Yok cnm eşimi bnden iyi taMan sanırım mümkün değil bnm eşim bna bnm hayatıma karışma diyecek bn aldatmayı görmedim ayrılmayı dusunmeyim adam bna demediki sn yanlış anlyrsn istediğini düşün istediğimle görüşürüm deDi sence bn gözümle görmeyi mi bekleyeyimOkudum cnm ama burda aldatma olayını göremedim.o size sinirlendiği icin böyle söylemiştir.kizginkwn her seyi söylüyoruz.bende okuduğumu anlamadım sanmistim ama anlamışım.
:)))))
Coffeeturk 45'likler cevap versin deyince onu da alintilayarak cevapladım, yaşım gereği içinden cımbızladığım için değil, dikkatli okumamışsınız anlaşılan
fakat madem uslubunuz bu, o zaman yaşım gereği şöyle yazayım
çoğu cevaplarınızı okudum
şimdi sizi daha fazla üzmemek için alıntılamıyorum
bakın erkekler sizin zannettiğiniz gibi illa "fizik"le ilgilenmezler
ve "kati itaat" zannettiğiniz gibi onlar için "bana nasıl bunu yapar"lık birşey değildir
erkekler zeka ile de ilgilenirler
kendine güvenen kadınlarla da ilgilenirler
kendi kişiliği olan kadınlarla da ilgilenirler
hatta bir erkek günübirlik ilişkiler için fiziki özellikleri önemseyebilir ama yukarıda yazdığım özellikleri olan kadınlara hoşlantı duyar
eğer bir kadın, "erkeği borçlandır, eli para görmesin, gözü açılmasın" diye düşünebiliyorsa bu kadın kendine yeterince güvenmiyordur
eğer sadece eşinin dediklerini yapıp, kendi başına hareket edemiyorsa bu kadının kendi kişiliği kaybolmuştur
diye çooooooooooook cümle yazabilirim yazdıklarınıza dair
bence siz benden önce kendi öz eleştirinizi bir yapın
hatta size Müjde Ar'ın Gizli Duygular adlı filmini izlemenizi tavsiye ederim. [/QUOTE
Sanırım siz başlık okuyup kendinize göre cümleler seçip yazmak için yazan birisiniz burda yazılmış hiç birşey sizin şahsınıza yapılmamıştır kimse sizi tanıyıp 45 yas kelimesini yazmamistir neden o kadar üzerinize alınıp yazma gereği duydunuz anlamadım farzedelim doğru yada yanlış bu ülkede kaç milyon insan yaşıyor herkes sizin gbi düşünmek zorunda mı borclandirmak demişsiniz bu kanıya müjde arın filminden mi esinlendiniz lütfen yaşınızı bilip yazmayın cevap .burda kafa dağıtmak için yazdim sizin yorumlarınızı görmek için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?