kocama güvenmiyorum

Evet sağlıklı güçlü olmalıyım farkındayım sürekli midem bulanyr uzanmak istyrm sürekli kimseyi görmek konuşmak istemyrm burda sizlerden başka kimseye bsy anlatmak istemyrm.
Bn ağlarken hıçkıra hıçkıra o televizyonunu izlemeye devam etti nasıl unuturum bunu

Allah sanir versin kardesim tabi sen onla ayni evdesin sen daha iyi bilirsin
Ayni evde olmak etrafimdaki herkes kabul eder kalırdi ama bnm gbi biri bunu nasıl kabul edip kalyr bilmyrm bnm midem bir saati bile kaldırmaya yetmezken şuan burda beklyrm adam bna bnm hayatım dedi bni annesi mi sanıyor sevgililerine karisiyrum sanyr aklım almıyor düşündükçe deli oluyrm

Unutma.. Unutma ama bunu üzüntü, nefret, kin duygularıyla besleme.. bu duygular sana zarar çünkü ona değil.
O hareketi seni daha çok motive etsin iyi olman için.. Seni hemen gözden çıkaran birine ben hala
ne kadar sevgi duyabilirim ki diye düşün. Şu an gururun kırıldı haliyle.. sevdin fedakarlıklar yaptın
o yüzden hazmedemiyorsun hayalkırıklığı yaşıyorsun ama kimse kendisine acı çektiren değer kıymet
vermeyen nankör birini sevmeye devam edemez ama bunu şu an hissedememen çok normal
çünkü herşey çok yeni..

kusura bakma cnn ben anlayamadım....sen neyi yakaladın da ayrılıyorsun?? ?

Herseyin kilit noktasını yazdınız şu an içimdeki herşeyi düşündüklerimi bir anda bni silen birini sevmeye devam mı edilir zamanla bnm de fikirlerim değişecek herşey daha yeni ve canlı haklisiniz

Bence kalk süslen püslen dışarı çıkıp eğlen o seni kafaya taksın

kusura bakma cnn ben anlayamadım....sen neyi yakaladın da ayrılıyorsun?? ?
Tam okuyamadiniz galiba aldatmaya ramaki gördüm eşime sordum aldığım cevap istediğimle konuşur görüşürüm oldu siz olsanız ne düşünürsünüz bnm eşim değişti ve görmeye gerek kalmadı adam kabul edyr okudunuz mu bilmiyorum sn karisamazsin dyr

Bence kalk süslen püslen dışarı çıkıp eğlen o seni kafaya taksın
Aynen yarından itibaren ayağa kalkacagim o gerçekten neyi kaybettiğini bilmyr bn ilk defa böyle bsy goryrm adamın karisinda güzellik olsun bakim olsun ilgili olsun temiz olsun kültürlü olsun güçlü olsun para kazansın ayaklarının üstünde dursun okumuş olsun görmüş olsun bakan bi daha dönüp bakan bi karısı olsun adam başkasında heyecan arasin. Bn çok gencim kaybettiğim hiç bsy yok boşandıktan sonra asla evlenmem bn ne emekler verip evlendim olmadı bi daha mı içine girecegim

Çocuğunuz da Yok çok şükür her işte bi hayır vardır sizi bağlayan bir şey Yok. Sadece ileride acele mi ettim diye kafanızda soru işareti kalmasın bu konuda kendinizi rahatlatın

Çocuğunuz da Yok çok şükür her işte bi hayır vardır sizi bağlayan bir şey Yok. Sadece ileride acele mi ettim diye kafanızda soru işareti kalmasın bu konuda kendinizi rahatlatın
Aynen bna yalan söyledi benim hayatım dedi bn böyle dibe vurdum gözümle görseydim heralde geceyi otelde geçirip etmemesi gün ev tutup boşanma dilekçesini vermek olurdu ama şimdi bn eski bn değilim onlemlerimi aldım maaşımı ona vermeyecegim mesleğimde daha ileri gidip onu bıraktığımda güçlü gitmiş olacagim

Maaşını bi daha eline vermezsin

Maaşını bi daha eline vermezsin
Aynen bn çalıştım ev araba alsın sonra giden bn olayım evin herseyin yarısını alacağım dedim bu evi bn kurdum çöp kovasına kadar bnm emeğim var onlara birakacagima hepsini yakarım

Aynen bn çalıştım ev araba alsın sonra giden bn olayım evin herseyin yarısını alacağım dedim bu evi bn kurdum çöp kovasına kadar bnm emeğim var onlara birakacagima hepsini yakarım
Bi erkeğe asla rahatlık vermeyeceksin der büyüklerim parası olmayacak ki yapacak bişey bulmasın hep borçlu olsun gözü açılmasın

Öncelikle o 45 dediyse kesin 35tir. Ayrıca 45 yaşında olunca kadın olunmuyo mu ? 45 likler yorumlasın

Ona göre olunmuyor erkeklere göre aldatılırsa biri olması gerekiyorsa bu genç olmali

41 yaşındayım şu 45'lik mevzusuna çok güldüm, nerede veya hangi zamanda yaşıyorsunuz Allah aşkına?

"ona göre olunmuyor, biri olması gerekiyorsa genç olmalı"............eşinizin böyle düşündüğünü nasıl biliyorsunuz? bunu konuştunuz mu daha önce???

Yaşınız itibariyle sanırım bu cümle dikkatinizi çekmiştir oturup konuşmadık takdir edersiniz.etrafımda gördüğüm kadariyla erkekler yeni heyecanlar ararken genelde çıtı piti genç takılır tabi olgun takılan gözardı etmyrz yaşadığım zamanı biliyorum bu cümleyi yazarken sizi guldurduysem ne mutlu bna 13 sayfalık herkesin yorumundan sadece kendinizi ilgilendiren kısmı cimbizlamaniz şaşırtmadı.

Okudum cnm ama burda aldatma olayını göremedim.o size sinirlendiği icin böyle söylemiştir.kizginkwn her seyi söylüyoruz.bende okuduğumu anlamadım sanmistim ama anlamışım.

:)))))
Coffeeturk 45'likler cevap versin deyince onu da alintilayarak cevapladım, yaşım gereği içinden cımbızladığım için değil, dikkatli okumamışsınız anlaşılan
fakat madem uslubunuz bu, o zaman yaşım gereği şöyle yazayım

çoğu cevaplarınızı okudum
şimdi sizi daha fazla üzmemek için alıntılamıyorum

bakın erkekler sizin zannettiğiniz gibi illa "fizik"le ilgilenmezler
ve "kati itaat" zannettiğiniz gibi onlar için "bana nasıl bunu yapar"lık birşey değildir
erkekler zeka ile de ilgilenirler
kendine güvenen kadınlarla da ilgilenirler
kendi kişiliği olan kadınlarla da ilgilenirler

hatta bir erkek günübirlik ilişkiler için fiziki özellikleri önemseyebilir ama yukarıda yazdığım özellikleri olan kadınlara hoşlantı duyar

eğer bir kadın, "erkeği borçlandır, eli para görmesin, gözü açılmasın" diye düşünebiliyorsa bu kadın kendine yeterince güvenmiyordur
eğer sadece eşinin dediklerini yapıp, kendi başına hareket edemiyorsa bu kadının kendi kişiliği kaybolmuştur
diye çooooooooooook cümle yazabilirim yazdıklarınıza dair

bence siz benden önce kendi öz eleştirinizi bir yapın
hatta size Müjde Ar'ın Gizli Duygular adlı filmini izlemenizi tavsiye ederim.

Okudum cnm ama burda aldatma olayını göremedim.o size sinirlendiği icin böyle söylemiştir.kizginkwn her seyi söylüyoruz.bende okuduğumu anlamadım sanmistim ama anlamışım.
Yok cnm eşimi bnden iyi taMan sanırım mümkün değil bnm eşim bna bnm hayatıma karışma diyecek bn aldatmayı görmedim ayrılmayı dusunmeyim adam bna demediki sn yanlış anlyrsn istediğini düşün istediğimle görüşürüm deDi sence bn gözümle görmeyi mi bekleyeyim

Eşinizin çaktırmadan gizlice takipte kalın. Ve sakin 45 yaşındaki kadından mi kıskanıyorsun zirvalarini da yutmayin. Aldatacak adam kadının yaşına başına bakmıyor malesef.Tecrübe edindim bu konuda acı bir şekilde hemde.o yüzden ona birşey belli etmeden araştırin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…