kocama güvenmiyorum

Sanırım bir erkeğin nelerle yoldan çıkabileceğini biliyorsunuz akıl zeka demişsiniz haklısınız akıllı olduğum için sırtim donukken bile herseyin farkına varıp kocamı acaba 45li zeki kadın mı yoldan çıkarıyor tahmin edip yakalayabiliyorum.yazmayın kendinize yeni trend konuşma secin

Tabi canım 45li kadın deyince yuttum mu 45 de olabilir bnm için yaşı mi onwmli adam aldattı mi aldatti

size son cevabımdır:
evet haklısınız yazmayayım
zira yazdıklarımı doğru anlayamadığınız ortada

size son cevabımdır:
evet haklısınız yazmayayım
zira yazdıklarımı doğru anlayamadığınız ortada
Anladım yada anlamadım bnm şuan problemim sizin yaşınız ya da yazılanları şahsi görüp saldırmaniz değil bnde sizin yaşınıza geleceğim kimse bunu inkar etmyr sorun bu degilki sorun 45 yaş diye inanılmaz savunmaya geçmeniz zaten kabul edyrz 45 yasindaki kadında kendinden küçük büyük takilabilir

Sessizce izlemeye al bence .cunku anlattiklarina göre birsey var gibi bir izlenim olustu bende etrafi kolocan tmesi sacma geldi . Birde sizin yaninizdaa devam tseydi niyw kapadi telefonu. Bence hic ama hic belli etmeyin boyle ara ara haber vrmeden isyerine gidin

Yok onu yakalayabilecegim tek yol tlfnu iş yerinde değil zaten sanırım ıs patladığı gün gidecegim gün o yüzden biraz sabir

nen niye bn baktıktan sonra toparlayıp kapattı o bni rahatsız etti

hay Allah'ım yazmayayım dedim ama...
siz iyi misiniz?
yahu 45 yaşa takılmış olan kim?
ben mi? siz mi?
heceleyerek mi yazayım???
diyorum ki Coffeeturk yazınca yazdım diyorum, kendi kendime "hıııııııım 45 demiş" diyerek yazmadım diyorum, bunu anlamak çok mu güç? geri dönün okuyun, göremiyor musunuz?

ayrıca
şahsi saldırı diye birşey yok
savunmaya da geçmedim
benim ilk yazdığım cevaba ukala bir cevap yazdığınız için "uslubunuza" yönelik yazdım onları
bunu bile ayırdedemiyor musunuz?

45 yaşa takılıp kaldınız yahu
size kişilik diyorum, kendine güven diyorum
bana diyorsunuz ki "erkekleri yoldan çıkartmanın yollarını biliyorsunuz"
siz kendinizin farkında mısınız?
hala diyorsunuz ki "birgün ben de sizin yaşınıza geleceğim"
yani okuduklarıma inanamıyorum

eğer sizin tüm anlayışınız, tartışmalarınız böyle ise, Allah çevrenizdekilere sabır versin

Bana karışamazsın diyen hödük evlenip bir insan evladının başını yakmasın.Takılsaymış bekar bekar o kadar özgürlüğüne düşkünse.

Evt kafa kurcaliyor. Soze karsi davranislari degistimi sevgi gosterme anlaminda yada diyoloklariniz degistimi
Herşey değişti o günden sonra bni engel goruyr biliyrm ayrı uyuyrz bn eve geldim mi nerde kaldım umrunda değil ağlıyorum sna o kadar emek verdim bna nasıl bunu yaparsın dedim bn farkında mısın bsy yiyemyrm dedim sadece güldü başka bsy yok

Bnm yazdıklarımı okudunuz herşeyi bu durumda kalkıp size istediğiniz gbi bir açıklamamı yapmamı beklediniz onu yazarken farkındayım 45 ler cvp versin demiş fakat siz bnm bu psikolojide aaaa evet haklısınız 45ler de dişi dememi mi beklyrdnz eminim bnden daha disidirler bnm sorunum bu değil cevap verme gereği duymmussunuz bu konuyu açan birinin size tüm 45 lere özür mu dilemesi gerekyrdu takıldığım bu bile değil keşke şuan tek sıkıntım sizin buna takılmış olmanız olsaydi

ben? takılmak?
pes!!!
neyse...

Bana karışamazsın diyen hödük evlenip bir insan evladının başını yakmasın.Takılsaymış bekar bekar o kadar özgürlüğüne düşkünse.
Aynen birgun tura katılmıştık geçen yaz turda bir kızla tanıştık Tur zaten birbiriyle tanıştı kız bizim karşı koltukta oturuyordu baktım kızla baya samimi olmuşlar sakalasiyorlar dedim sn ne yapyrsn bna verdiği cevap bnm hayatıma karisamazsin yani kimseye rezil olmamak için eve kadar sustum derken konu kapandı bu olayda olunca herşeyi daha farklı görmeye basladim

Hadi ya artik uzulmuyorda . Umarim duzelir hersey. Umarim sizi aldatmamistir.

Hadi ya artik uzulmuyorda . Umarim duzelir hersey. Umarim sizi aldatmamistir.
Yok tekrar söylüyorum ileri boyutta değildi eşimde başkasına beğendirme arzusunu gördüm zaten inanın yaptı görüştü konuştu koklasti kadar oldu bnm için içindeki niyeti görmek bni yikti

Yok tekrar söylüyorum ileri boyutta değildi eşimde başkasına beğendirme arzusunu gördüm zaten inanın yaptı görüştü konuştu koklasti kadar oldu bnm için içindeki niyeti görmek bni yikti
Uyuyun kızlar bnle heder olmayin

Hayvan herif bahane arıyormuş gibi resmen.
İnadına süslen püslen çok mutluymuş gibi yap.Halin yoksa bile yap.Çokta umrunda değilmiş gibi takıl neşeliymiş gibi dur.

536523"]Hayvan herif bahane arıyormuş gibi resmen.
İnadına süslen püslen çok mutluymuş gibi yap.Halin yoksa bile yap.Çokta umrunda değilmiş gibi takıl neşeliymiş gibi dur.[/QUOTE]
Şuan o başka frekansta emin olun umrunda olmaz

İleri boyutta olmadığına emin olmayın bence.gerçekten ispat edin ve öyle tazminat davası açın.Telefonunu alıp bir anda bakamaz mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…