- Konu Sahibi naneli_limon
-
kardelen isminin anlamı çok güzeldir üstelik temiz bir isimdir.konsomatris ismi olduğunu ilk kez senden duydum. kız kardeşimin adı kardelen bu arada.çok yanlışlardasınız.
size katılıyorum bazı aileler o kadar tuhaf isimler koyuyorlar ki kendileri bile telafuz edemiyorlarama kardelen isminin anlamı güzel 1. Çiğdem. 2. Nergisgillerden baharda çok erken çiçek açan soğanlı bir bitki. Bahar ayında erkenden açan soğanlı bir bitki yada karda açan çicek anlamına geliyor
Katılıyorum güzel olacak değişik olacak diye abidik gubidik isimler koymayı marifet sayıyoruz
Arkadaşının kızının adına güldüm yalnız.
Bir tanıdığımız da kızının adına Kardelen koymuştu.
Konsimatris adı gibi ya... Gerçekten kötü...
Konsimatris mi? ne alaka?
Bi tanıığımın çocuğunun adı kardelen.
Bende oğlumu kardelenim diye severim.
ben iki isimden yanayım..çocuklarıma da iki isim koydum..ve bu isimlerin çok güzel anlamları,yaşanmışlıkları var bizim için..ileride oturup isimlerinin hikayesini anlatabililirm onlara..ikiz oldukları için herkes birbiri ile uyumlu isimler koy dedi ama bu bana garip geldiği için yapmadım..
kızım olsaydı adı zeynep melek olacaktı :)
aynı isimleri koyucaz deseneçocuğum yok ama eminim ilerde hamile kalınca bzde isim konusunda anlaşamıcaz eşimleerkek ismi şimdiden belli ama kızda uzlaşamıorz
ben naz,su,ecrin,ela,derin,duru,ece,azra,asya,ada,defne.... gbi çok güncel isimlerden çook sıkıldım nefret ediorum... artık isim kalmadı mı acaba diorum herkes bu isimleri koyuyo:44:
çok gncel olmayan ama klasikleşmiş kulağa hoş gelen isimlerden: melek,deniz,yaren isimlerini severim...
çok duyulmamış iddialı isimnlerdende: vera,karmen,biricik,gece,karaca... isimlerini seviorum
ilerde bnm bi kızım olursa onun ismini ''Nefes'' koymak isterim
aynı ismi koyucaz desenebenimde kızım olursa nefes oglumuz olursada ateş olucak isimleri
yesin onu isim teyzesibenımkıdee.... İSİM TEYZESIDE DILANOKANahanda burdan ılan edıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?