Kocama isim beğendiremiyorum :(

evet gozumuz yollarda kaldı artık :) onceden elmira ismi çok hosuma gıderdı ama sonra nefese döndüm

çocuğuö yok olmuyckta ama en baştn 2 isim ve anlamları güzel olan en önemlisise nette yazaren sorun olmayan iim olun noktalı isimler tam olmuyor zorlanmasın ilerde

allah sağlıkla kucğınıza almayı nasip etsin düşündüğünüz isimleri yazın kura çekin drim

Evet yahu, sırf Kuran'dan olacak diye bilmeden etmeden kelimeleri çekip isim yapıyorlar, halbuki isim ne kadar önemli. İnsan ismiyle müsemmadır. Çok dikkat etmek, iyi araştırmak lazım anlamını. Ve tabii ki de çocuğa zorluk çıkarmayan, dile uygun, kolay anlaşılır isimler olmalı.Kırmızılar zaten bizde çok yaygın, güzel anlamlı isimler.

Ya şu da var..Muhammed falan güzel isim,peygamberimizin adı belki ama adı her Muhammed olan insan da çok iyi ,çok dürüst,namuslu insanlar olmayabiliyor bazan...

Belki de anlamlarından ziyade içinden ne niyet geçirerek koyduğun önemlidir...

Karışık işler bunlar yani.......:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim adımın anlamına baktığımda orta asyada yetişen her mevsim yeşil kalan bodur bir bitki veya gür akan su diye geçiyor..Bodur değilim...Denizden korkarım,yüzemem ...

Son düzenleyen: Moderatör:
sen şakamısn :))) bzde ateş düşünüduk biliomsn :) ama en son ezel'e karar verdik
nefes ismi ni gizli tutalım yayılmazın
yok artık hhaha evet bencede artık susalım yoksa bi anlamı kalmıcak ece ceren ecem alara lara vs den

benim çevremdekilerin aklına bile gelmez o yuzden rhatım onlar hala tuanna alara ecem naz nil falanda kaldıkları ıcın hıc tedırgın deılim

ay canim ya benimde ilk bebegimde oyle sorun yasadim hastanede daha sezeryan olmusum gozumu zor aciyorum kayinpederin kucaginda annesinin ismini soyledi az sonra kayinvalide annemin ismi olacak dedi sonra gorumceler isim bulmuslar en son esim tarihi eser bi isim bulmus anam kendime gelince bir bagirdim sizmi dogurdunuz sezeryanla hemde dedim yiyorsa sizde dogurun ona takin ne istiyorsaniz verin cocugumu deyip kucagima aldim once kokladim optum sonra sak diye taktim isminide esim bile cit cikarmadi kiz kimseye yuz verme astarini istiyorlar sonra 2.ve 3. numarayada cesaret bile edemediler ama esin birtane birtanede sen tak olsun bitsin 2 isim bizim oyle ilk cocuk haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…