Alakası yok bir kadın kocasına o lafı asla dememeli ve erkekte kadınına o hamleleri küfür ve hakaretleri etmemeli ortada bir sebep var ise konu uzatmadan kapatilmasini söyledim ama sizler kadın dayanışması olarak baktınız olaya benim anlatmak istediğim evliliğin yapiciligi yıkılmaması kendi görüşümü açıkladım şahsen bir bayana küfür yakışmaz bir erkeğe de o hareketler yakışmaz ama anlatmak istediğim kışkırtma varsa o erkek sinirli ise herşeyi yapar istemsiz olarakMalesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.
İnşallah öyledir.Neyse ki azınlıktalar.
Doğru diyorsun ban yediğimle kalıcam
Herkesin görüşü kendine yazmasaydiniz ozaman cevap bana :)Aman boşver erkeklere aşırı düşkün biri erkektir yapar diyor sürekli, aksini iddia edenlere beğenmedim atıyor full, uğraşmaya değmez
Çok tatlısınız ramazan aynı hürmetine günahlarımı aldınız sağolun:)Aynen canım, kocası full azarlıyormuş zaten sinirini burda atıyor kendince, sanıyor herkes kendi gibi azarlanıyor. Kocaya Fatih ürek kadınlara deli yürek tiplerden
Eeee şimdi bir erkeğe de o hakaretler yakışmaz diyorsunuz. Önceki yorumunuzda eder ama gönlümü alır dediniz ? Çevir kazı yanmasın.Alakası yok bir kadın kocasına o lafı asla dememeli ve erkekte kadınına o hamleleri küfür ve hakaretleri etmemeli ortada bir sebep var ise konu uzatmadan kapatilmasini söyledim ama sizler kadın dayanışması olarak baktınız olaya benim anlatmak istediğim evliliğin yapiciligi yıkılmaması kendi görüşümü açıkladım şahsen bir bayana küfür yakışmaz bir erkeğe de o hareketler yakışmaz ama anlatmak istediğim kışkırtma varsa o erkek sinirli ise herşeyi yapar istemsiz olarak
Valla evli değilim ama diyorlar ya her erkek böyledir diye. Hayatımdaki insan asla böyle biri değil çok şükür. Benimde en az onun kadar insan olduğumun ve duygularımın olduğunun farkında. Bende hiç bir zaman erkektir yapar kafasında olup ona fırsat vermedim. Yani üzgünüm ama herkes sizin kocalarınız gibi medeniyetten nasibini alamamış değil. Lafım bu zihniyeti savunanlara yanlış anlaşılmasın.Aynen canım, kocası full azarlıyormuş zaten sinirini burda atıyor kendince, sanıyor herkes kendi gibi azarlanıyor. Kocaya Fatih ürek kadınlara deli yürek tiplerden
Nereye çekerseniz orası valla sizinle ugrasilmaz bakış açınız nereye çeksem çekerim anlamında :) susmak en iyisi sizeEeee şimdi bir erkeğe de o hakaretler yakışmaz diyorsunuz. Önceki yorumunuzda eder ama gönlümü alır dediniz ? Çevir kazı yanmasın.
Size gelince çök yerine çok yazsanızAdam belli ki maddi olarak iyi, size hediyeler alması falan çok hoşunuza gidiyor, gözünüzü boyamis. Adamın sizi bir yükseltip bir bırakarak manipüle ettiğini görmüyorsunuz ya da görmek işinize gelmiyor. Bırakıp gidemezsiniz siz. Kendinizi kandirmayin. O yüzden siz bu adama yumuşak davranın. İnatlasmayin. Gidin özür dileyin. En doğrusu bu. Bir daha da bağırdığı da uyumlu olun. Çok cikismayin. Yoksa kavga kavga gider bu adam.
Malesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.
Hanımefendi işte biz sizin kadınlık erkeklik kalıplarınızı reddediyoruz. Zira o kalıplar içerisinde birinden biri susmuyor hep kadın susuyor zaten. Gerektiğinde yıkıcı olmakta fayda vardır. Sağlam olmayan binalar yıkılsın ki sağlamları inşa edilsin.
Ezilmekten zevk alıyorsan sadece kendine sakla bu fetişini. Başka kadınlara fikir verme bence çünkü sana yetmiyor.
Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemezmiş birde hey Allahim. Erkek, erkek,erkek. Nasıl da beyninizi yikamişlar, üstün olduklarıyla ilgili.
Değil tabi.Valla evli değilim ama diyorlar ya her erkek böyledir diye. Hayatımdaki insan asla böyle biri değil çok şükür. Benimde en az onun kadar insan olduğumun ve duygularımın olduğunun farkında. Bende hiç bir zaman erkektir yapar kafasında olup ona fırsat vermedim. Yani üzgünüm ama herkes sizin kocalarınız gibi medeniyetten nasibini alamamış değil. Lafım bu zihniyeti savunanlara yanlış anlaşılmasın.
Valla sizin zihniyetiniz sussun bir zahmet zaten. Bunlar sizin yorumlarınız. Aman evlilik yıkılmasın kadın alttan alsın. Demek istediğiniz buydu. Tepki çekince yuvarlaklaştınız hemen.Nereye çekerseniz orası valla sizinle ugrasilmaz bakış açınız nereye çeksem çekerim anlamında :) susmak en iyisi size
sinirli erkekler ağzından çıkan her kelime içinden gelerek demez istemsiz soler sonra geçer
Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen
kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkekler
siz özür dileyin o lafları duymazlıktan gelin içinde merhamet var ki özür dilemeyi biliyor kocanız hiç konuyu uzatmayın
Çok tatlısınız ramazan aynı hürmetine günahlarımı aldınız sağolun:)
Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynen
Erkek istemsiz olarak herşeyi yapar eee tamam kadın da istemsiz kufretmis. Kadın insan değil mi istemsiz birşey yapamaz mı?Alakası yok bir kadın kocasına o lafı asla dememeli ve erkekte kadınına o hamleleri küfür ve hakaretleri etmemeli ortada bir sebep var ise konu uzatmadan kapatilmasini söyledim ama sizler kadın dayanışması olarak baktınız olaya benim anlatmak istediğim evliliğin yapiciligi yıkılmaması kendi görüşümü açıkladım şahsen bir bayana küfür yakışmaz bir erkeğe de o hareketler yakışmaz ama anlatmak istediğim kışkırtma varsa o erkek sinirli ise herşeyi yapar istemsiz olarak
Hee kocasıda böyleymiş şimdi belli oldu. Valla şaşırmadım malumun ilanı oldu.Valla sizin zihniyetiniz sussun bir zahmet zaten. Bunlar sizin yorumlarınız. Aman evlilik yıkılmasın kadın alttan alsın. Demek istediğiniz buydu. Tepki çekince yuvarlaklaştınız hemen.
Yuvarlasma demeyelim bence üslup olarak sizin gibi asla olamam olmam anlatmak istediğimi sizlere ince ince detaylandirdim benim herseyim demek istediğim de görüşüm de ortada uzatan yanlış anlayan sizsinizValla sizin zihniyetiniz sussun bir zahmet zaten. Bunlar sizin yorumlarınız. Aman evlilik yıkılmasın kadın alttan alsın. Demek istediğiniz buydu. Tepki çekince yuvarlaklaştınız hemen.
Bende doğu kökenliyim. hiç bir erkek kalkıp bana küfür edemez. asla izin vermem. Hele yüzüme tükürecek aman Allahım paralarım.Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Yanlış anlamadık zihniyetiniz bize yanlış. Bitmesi dileğiyle.Yuvarlasma demeyelim bence üslup olarak sizin gibi asla olamam olmam anlatmak istediğimi sizlere ince ince detaylandirdim benim herseyim demek istediğim de görüşüm de ortada uzatan yanlış anlayan sizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?