Kocama küfür ettim

Neden tartismada biriniz uzaklasmiyorsunuz yada denedinzmi sakinlesince daha saglikli dusunuo konusulur

Yapar yapsın yapmalı zaten istemsiz ama karşılıklı saygı içinde uc noktalara kadar gelişmişse kadın ya da erkek susmali dedim yıkmak yerine yapıcı olmayı alttan almayı söyledim ben hakaret vs karşılığında demedim uc boyutlara gelinilmeden tartışma uzatilmamali dedim konuyu herkes bir yana çekti

Yok paragöz gibi değil adamın gösterisi etkilemiş sizi. Olabilir herkes etkilenebilir. Adam hediye alan adam iki gün sonra git, 5 para etmezsin vs demez. Yemek yok sürat aşabilir, kusebilir belki ama sizinkinin davranışları hep uçlarda. Bu normal değil.

Tamam aynı şeyi söylüyoruz. Ama bir kişi hep uc noktaya çekiyorsa diğer kişi nereye kadar alttan alacak. Bu kadınlar ozbenliklerini kaybediyor.

Aynen öyle siz de iyice dinleyip yadirgamadan keşke dinleyip okusaymissiniz. Saygılar sizlere de.
Hanımefendi yazdıklarınızı alıntıladım. Cevap yazdığıma göre okudum zaten halihazırda. Siz kendi yazdığınız zihniyeti kabul edin önce. Aha bakın orada. Size göre eşiniz her türlü hakareti edebilir siz alttan alırsınız o da gönlünüzü alır sonradan. Çünkü yuva yıkılmasın. Çünkü erkekler hakaret edebilir ama gönülden etmiyor sizinki. Dediğinizin özeti bu bakın. Yok yadırgamadan okuyun falan komik yani.

Neden tartismada biriniz uzaklasmiyorsunuz yada denedinzmi sakinlesince daha saglikli dusunuo konusulur
Tamam aynı şeyi söylüyoruz. Ama bir kişi hep uc noktaya çekiyorsa diğer kişi nereye kadar alttan alacak. Bu kadınlar ozbenliklerini kaybediyor.
Karşılıklı diyorum ya erkek yaparsa kadın da yapar kadın yaparsa erkek te yapar alttan almayı susmayı uzaklaşmayı o raddeye gelinmemesi için

Birbirine küfür eden insanların evliliğinde saygı çoktan bitmistir. Küfür nedir ya arkadaş hele de eşe ne kadar ayıp ne kadar hadsizce

Aynen öyle hep uçlarda..ve fevri çıkışlar..işte psikologla görüşmeye başladı, o kapora verdiğim olay’da benim dönme şartım buydu. Psikologla başlıyorsun öyle devam ediyoruz. Soz verdi başladı, daha 2 görüşme oldu..

Gerçi ben de kufur ettim ahh ahhh kendime çök kızgınım. Hakkıyken bu duruma düşmek…şimdi anlatamam ben asla, ne dersem boş sadece

“Söz verdik mi bir daha kufur etmeyeceğiz? Ettik. Sen kufur ettin. Boşanıyoruz

Bende bir şey söylemeden geçemeyeceğim.

Alttan alın diyenlere kimse prim vermesin.

Alttan alarak evet belki mutlu bir evlilik olur, ama mutlu 2 kişi olmaz, biri mutlu olur her türlü karaktersizliği sineye çekilir ama diğeri mutsuz olur, özbenliğini kaybeder karaktersizleşir bir süre sonra psikolojik ilaç bağımlısı olur.

Sakın hiç bir kadın herşeye tahammül etmesin. Öz benlik giderse özsaygı da gider. Saçma sapan bir kişiye dönüşür insan, vesselam

Hanımefendi öyle birşey yok. Cak çak konuşursan yersin küfürü. Adeta o küfür için sizi kiskirtmis. Normal insan karşısındaki kiskirtinca konuşur.
Aman dikkat eşim değil ama kardeşinden yilmistim ben. Kendi kendine küser barışır. Bir iyi bir kötü. Neye kızdı niye barıştı anlamazdim. Dengenizi, kişiliğinizi kaybedersiniz. Siz de şimdiden kavga sevmem ama 3 kere kufrettim demişsiniz. Degisiyorsunuz siz de. Buna dikkat edin.

Karşılıklı diyorum ya erkek yaparsa kadın da yapar kadın yaparsa erkek te yapar alttan almayı susmayı uzaklaşmayı o raddeye gelinmemesi için
Mesela ne sıklıkla erkek alttan alsın? Ne sıklıkla kadın? Konuşmalarınızda tutarsızlık var. Önce erkektir sinirlenir alttan almak lazimla başladınız yavaş yavaş eviriliyorsunuz. Belki de başta kendinizi yanlış ifade ettiniz.

Ya bi bıraksın bu işleri onun ettiği lafları s.ktir çekmekten beter ne farkı var işine baksın

Ay vallaha
Evirmek değil sizler yanlışa çektiniz. O boyuta gelmeden gelinilmeden alttan almayı kastettim ben ne ise onu solerim evellemem cevirmem havaya top gibi atıp kaçmam. O boyuta gelinilmeden alttan alıp susmak birinden biri dedim neden kötü uslupsuz sinirle olan noktalara gelinmesin diye çünkü karşı taraf sınırlı kırıcı olabilir

Adam demediğini bırakmamış, 5 kuruş etmezsinler, bu evde durmalar, niye evlendim senle demeler sizin küfürünüz kadar kötü hakarettir bence. Slzi tahrik etmek için elinden geleni yapmış çünkü boşanmayı zaten düşünüyordu büyük ihtimal.Bu evlilikten hayır gelmez sakın eşinize yalvarmayın gururunuzu ayaklar altına almayın. Bugün olmazsa yarın boşanacak sizden zaten

Senin yerinde olsam asla özür faln dilemem konuşmaya da çalışmam. Belli senin kocan cok sorunlu huysuz geçimsiz kendini bi bok sanan bi tip. Hele o tükürük suratıma gelcekti cinnet geçirirdim sanırım o küfürü mumla arardı.

Normalde olumsuz yorum yapmak istemem ama sizin esiniz bencil bir insan. Kendisine saygi duyulmasini istiyor ama kendi saygi duymuyor. Yani o agir laflari etmis siz de bence gerekeni soylemissiniz. Asil küfür onun yaptigi. Kesinlikle alttan almayin. Siz alttan alirsaniz iyice kendini hakli eder.
Buradaki bazi kadinlari da anlamiyorum. Ya sizin esiniz kufru hak etmez, yapmazsiniz. Adamin saygisi yok ki kadin ne desin. Haklisin kocacim mi? Senin tirnagina yaklasamamim mi? Allah askina ya. Az bile soylemissin bacim sen. Diyecegin tek sey bosarsan bosa hic durma. Zaten bosayasi varsa senin ne isin var onun yaninda. Def olup gider.

10 kişi yanlış anladık? Siz mi yanlış anlattınız? O boyuta gelmeden idare etsin kadın, o boyutta sussun kadın, karşısındaki yetiskin erkek üslubunu kontrol edemiyor diye kadın tüm olayları kontrol etsin. Bakın bize göre hava hoş. Siteden çıktıktan sonra herkes kendi hayatına dönüyor. Sizin için çok yorucu, çok boğucu birşey evliliğiniz yürüsün diye habire karşınızdakinin tavrına göre kendinizi kontrol etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…