Evet bende şuan o yorumu yaptım her erkek bir değil sinirli ise sevmediği şeyleri yapmayacak huyuna suyuna gidecek susacak duymamazligi oynayacak sinirli erkekler ağzından çıkan her kelime içinden gelerek demez istemsiz soler sonra geçerYani şu mesajinizi gorunce işin sekli degisiyor. Ozaman senin kocan sinirli bacım huyunu biliyorsan ve seviyorsan o sinirliyken sen alttan alacaksin daha ne deyim yani. Sevgisinden eminsen idare edeceksin hersey karsilikli yani sen sinirliyken o susacak o sinirliyken sen susacaksin evliligin temeli bu. İkiniz ayni anda hömkürürseniz bir anlık sinirle bosanmaya da gider baska şeyede
Yanii kocasini kendi tanir. Sonrasinda gercek bir pismanlik yasayip gonlunu almaya calisiyo ozur diliyosa bu bir hastalik yani. İstemsizce yapiyosa sinirden bir uzmana birlikte gidip esine destek olabilir tedavi olmasi konusunda. Sevginin asamayacagi hicbirsey yokEvet bende şuan o yorumu yaptım her erkek bir değil sinirli ise sevmediği şeyleri yapmayacak huyuna suyuna gidecek susacak duymamazligi oynayacak sinirli erkekler ağzından çıkan her kelime içinden gelerek demez istemsiz soler sonra geçer
Evet bende şuan o yorumu yaptım her erkek bir değil sinirli ise sevmediği şeyleri yapmayacak huyuna suyuna gidecek susacak duymamazligi oynayacak sinirli erkekler ağzından çıkan her kelime içinden gelerek demez istemsiz soler sonra geç
Benim kocam da öyle çok sinirli ama içinden gelerek asla demez. Sonra gönül almasını bilir. Mecburen kocam diyorsan yuva için böyle olmak zorunda canım aynenYanii kocasini kendi tanir. Sonrasinda gercek bir pismanlik yasayip gonlunu almaya calisiyo ozur diliyosa bu bir hastalik yani. İstemsizce yapiyosa sinirden bir uzmana birlikte gidip esine destek olabilir tedavi olmasi konusunda. Sevginin asamayacagi hicbirsey yok
Yani şu mesajinizi gorunce işin sekli degisiyor. Ozaman senin kocan sinirli bacım huyunu biliyorsan ve seviyorsan o sinirliyken sen alttan alacaksin daha ne deyim yani. Sevgisinden eminsen idare edeceksin hersey karsilikli yani sen sinirliyken o susacak o sinirliyken sen susacaksin evliligin temeli bu. İkiniz ayni anda hömkürürseniz bir anlık sinirle bosanmaya da gider baska şeyede
Sinirli erkek? Kadin da sinirlenince istediği davranıp, konuşma hakkına sahip mi? Yoksa bu bir tek ulu erkeklere has bir ayrıcalık mi? Oldu herkes sinirliyim ben diye istediğini yapsın desin, karşısındaki de sussun.
Elinde oyuncak olsun karısı, neymiş sinirliymiş. Karısından başkasına söküyor mu tavırları acaba? Sıkıyorsa işyerinde amirine yapsın bu yaptıklarını baksin ne oluyor.
Kadının elinde onları diyip dememesi bir erkeğin sevmediği sinirlendiği huyunu suyunu biliyorsa herseyini tanımıştir ki kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkeklerSinirli erkek? Kadin da sinirlenince istediği davranıp, konuşma hakkına sahip mi? Yoksa bu bir tek ulu erkeklere has bir ayrıcalık mi? Oldu herkes sinirliyim ben diye istediğini yapsın desin, karşısındaki de sussun.
Elinde oyuncak olsun karısı, neymiş sinirliymiş. Karısından başkasına söküyor mu tavırları acaba? Sıkıyorsa işyerinde amirine yapsın bu yaptıklarını baksin ne oluyor.
Üzülmeyin akışına bırakın masumlugu oynayın alttan alın o olgunluğu siz gösterin seslensin dursun kendi kendine duymamazliga verin he her diyip suskunluğu oynayın zamanla düzelmesini istiyorsanız evliliginizin bu şekilde yapın sevmediği istemediği şeylere daha özen titiz gösterin belki bı nevi değişir hemde siz de onu test edersiniz size karşı davranışlarını değerini
Evlilik terapistine gitseniz olmaz mı?Hep böyle değil. Ama eşim çök agresif çök hızlı agresifleşiyor ağzında çıkan şeyler çök ağır hep her şey sıfırlıyor değersizleşiyor bemi en çök kıran bu dilimi tutamıyorum o zaman öfkemden. Bugun de küfür ettim böyle.
Ay tamam, küfür ettim evet ettim. Kırdım kırıldım evet bana göre onun lafları daha ağırdı daha 2 gün önce benim cocuğum annesisin benim güzel karım vs vs , bugun tırnağını bile değmezmişim
Yo hayır öyle yapmayın özür dilemeyi bilen kocanız var bu sefer siz özür dileyin o lafları duymazlıktan gelin içinde merhamet var ki özür dilemeyi biliyor kocanız hiç konuyu uzatmayın bahane bulup günüm kötü geçti strestliydim senden çıkardım çok özür dilerim diyip daha dikkatli olurum diyebilirsiniz emin olun sevmediği şeyleri yapmazsanız suskunluğu oynarsanız düzelir o da hatasını anlar size karşı dikkatli düşünerek konuşur.Teşekkür ederim
Önce sakinleşeyim de, sonra devam. Hiç bir yere ben zaten gitmeyeceğim en azından yaza kadar bunu düşünmek istemiyorum . Davayı açsın ona göre bakacağım. Evet özür dilebilirim yine ama diyeceğim ki sen de bir süre çirkin şeyler bana söyledin, evli kalmak istemiyorsun kalma durduran yok, kaderimi yaşarım o zaman valla ben durdurmam .
Ya ya eminim herkese karşı öyledirler.Kadının elinde onları diyip dememesi bir erkeğin sevmediği sinirlendiği huyunu suyunu biliyorsa herseyini tanımıştir ki kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkekler
Şöyle, sabah uyanıp kahvaltı hazırlamadım gittim ben randevum vardı 9’da. O da oruç mu tutuyor tutmuyor mu belli değil zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor . Neyse çıktım ben. Normalde eşim çalişiyor cumartesi günleri. Ve 8’de dönüyor. Ben bütün gün dışardaydım akşam döndğm işte 7’de, yemek yapmadım , hazır aldım..Neden geç kaldın bütün gün yoktun dedi o kısmı anlamadım?
Yıkıcı olmak değil yapıcı olmak güzeldir evlilik yuva kurmak kolay birşey değil bir küfür için laflar için evlilik yuva dagitilmaz hemen ani kararlar verilmez adam özür dilemeyi bilen biri her evlilikte iniş çıkış olur sinirli ise alttan alınarak o durumu kapatabilir karşılıklı anlayış ve özenle .Ya ya eminim herkese karşı öyledirler.
Sizin gibi düşünen kapılarına karşı söker o kabadayiliklari.
Neyse size ne desem erkek onlar diyeceksiniz. Anlamı olmayacak yazdıklarımın.
Değilim aslında ama işte diyor ki herkesin sorumluluğunu var . Kiramızı oduyorum ya faturalar market alış veriş sana demiyorum aaa kavga ettik odemem almam ama sennn (ben) kavga ettik bugun yemek yapmayacağım. Öylr bir şey yok herkes sorumluluklarını taşısın.Yemek yapmaya mecbur musun yani olay nedir?
Kavgaliymissiniz trip yapmış resmen :) aslında ima da bulunmuş aramanı beklemişŞöyle, sabah uyanıp kahvaltı hazırlamadım gittim ben randevum vardı 9’da. O da oruç mu tutuyor tutmuyor mu belli değil zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor . Neyse çıktım ben. Normalde eşim çalişiyor cumartesi günleri. Ve 8’de dönüyor. Ben bütün gün dışardaydım akşam döndğm işte 7’de, yemek yapmadım , hazır aldım..
Nereye geciktim ben de anlamadım. Geldiğimde evdeydi. Şaşırdım ben. Diyor ki ben zaten evde acıktım kendime yemek söyledim geciktin sen!! Yani onu hiç düşünmedim be yiyecek o. Ben diyorum eee sen işte değil misin? Oruçlu değil misin? İşte aramadın sennnn! Sormadın sennn! Arasaydın sorsaydın hanımefendi konuşmuyormuş!! Vs vs
O kadar üzgünüm ki aslında konuyu okurken şu yorumu gorunce bastım kahkayi Allah'ta sizi güldürsün valla lama çok iyiydiLama gibi tükürüyormuş da zaten ama sorsan mutlu evlilikleri varmış iyi meslekleri varmış ( ne alakaysa )
Aynen karsiklikli. Erkek karısına Allahın belası derken kadin susunca karşılıklı anlayış falan olmuyor çünkü. Ağzına geleni sayıp kadından karşılık duymaya tahammül edemeyip sonradan istediği kadar özür dilesin ne önemi var? Karşılıklı anlayış bambaşka bir şey.Yıkıcı olmak değil yapıcı olmak güzeldir evlilik yuva kurmak kolay birşey değil bir küfür için laflar için evlilik yuva dagitilmaz hemen ani kararlar verilmez adam özür dilemeyi bilen biri her evlilikte iniş çıkış olur sinirli ise alttan alınarak o durumu kapatabilir karşılıklı anlayış ve özenle .
Erkekler böyle değildir. Çok yüz verip tepenize çıkardıgınız erkekler böyledir. Size saygısı yoktur siz de sinirli huyu budur diye kendinizi kandırırsınız.Kadının elinde onları diyip dememesi bir erkeğin sevmediği sinirlendiği huyunu suyunu biliyorsa herseyini tanımıştir ki kocasidir canım huy bu değişmez herkese karşı böyledir erkekler
Katılıyorum adam da sktir gitin kibarcasını söylemiş zaten. Gerçekten bu lafın üstüne ne denir bilmiyorum.Bu zaten sktir git demek yani, tamam söylemeseniz iyiymiş ama o lafa da anca sktir git denirdi. Boşanın, bi cacık olmaz ilişkinizden. Bugün boşanmasanız üç gün sonra kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?