Kocama küfür ettim

Bende doğuluyum ama yüzüme tüküren kocama ya rabbi sükür deyip bir özürle bir şey olmamış gibi davranmaya devam etmem mümkün değil. Her erkek öyle değil ama siz kadınlar olarak bunu nornal gördükçe, çocuklarınızı da aynı zihniyette yetiştirdikce bazı erkekler böyle üstün varlık gibi yaşamaya devam edecek malesef.

Aynen öyle kimse kusura bakmasın her fikre saygı duyulmaz malesef. Helede böyle erkektir,kocandır yapar zihniyetine hiç saygı duyamam kimse kusura bakmasın. Kendi içinde yaşasın herkes dediğiniz gibi. Bu zihniyet normalleştirilemez,normal değil çünkü.

Sinirli erkek sevmediği istemediği hamleler laflar karşılık olarak küfür duyarsa o erkek sus pus olmaz demek istedim. Alttan alınmalı susulmali dedim. Her iki taraftan biri susmali. Siz yanlışa çekip anlamissaniz bu benim problemim değil

Küfürden sonra olmuş bu yalnız. Kadın ya da erkek biri susmali ki kavga boyutu kufure ağır kirici laflara gitmemeli.

Hadi ben yanlış anladım benim algılama sorunum var diğerleri de mi yanlış anladı? Neyse siz böyle erkeğin gerisinde yaşamaktan memnunsanız bize laf düşmez. Ama sağda solda bunu normalleştirmeye çalışıp erkektir yapar sineye çekin gibisinden komik tavsiyelerde bulunmayın.

Küfürden sonra olmuş bu yalnız. Kadın ya da erkek biri susmali ki kavga boyutu kufure ağır kirici laflara gitmemeli.
Küfürden önceki Allahın belası, sen hiç bir şeye değmezsin, evden gidebilirsin lafları erkeğe ait olunca sorun yok değil mi? Kadın onlara sussaydi tükürükte yemeyecekti. Konuda sadece kadin suçlu. Susup oturacak kocasına karşı. Sonra bir şey olmamış gibi yaşamaya devam.

Erkek erkekliğini bilmeli kadın ise kadınlığını bilirse sıkıntı olmaz o evlilikte. Demek istediğim yıkıcı olmak o evliliğin saygısını yitirmek yerine birinden biri susmali ki alttan almalı ki kötü boyutlara gitmesin.

Hukuk kuralları avukatlara işlemiyor da benim mi haberim yok ? İş bilenine denk gelmemiş kocanız. Öyle kafasına estiği üslupla konuşacak da avukat olması onu kurtaracak. Gülerim vallaha.
Ya çök zor ona bir şey ıspatlamak. Laf kalabalığı yapıyor psikolojik baskısı durmadan konuşuyor yuksek sesle, suçlayarak hep, valla adliyedeyim ben sürekli, Hakim bey bir tek eksik..

Doğu işte böyle yaratık erkekleri destekleyenler yüzünden batıdan daha az gelişiyor.

Tükürmenin özrü olmaz

Malesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.

Hanımefendi işte biz sizin kadınlık erkeklik kalıplarınızı reddediyoruz. Zira o kalıplar içerisinde birinden biri susmuyor hep kadın susuyor zaten. Gerektiğinde yıkıcı olmakta fayda vardır. Sağlam olmayan binalar yıkılsın ki sağlamları inşa edilsin.

Ezilmekten zevk alıyorsan sadece kendine sakla bu fetişini. Başka kadınlara fikir verme bence çünkü sana yetmiyor.

Ya çök zor ona bir şey ıspatlamak. Laf kalabalığı yapıyor psikolojik baskısı durmadan konuşuyor yuksek sesle, suçlayarak hep, valla adliyedeyim ben sürekli, Hakim bey bir tek eksik..
Size gelince çök yerine çok yazsanızAdam belli ki maddi olarak iyi, size hediyeler alması falan çok hoşunuza gidiyor, gözünüzü boyamis. Adamın sizi bir yükseltip bir bırakarak manipüle ettiğini görmüyorsunuz ya da görmek işinize gelmiyor. Bırakıp gidemezsiniz siz. Kendinizi kandirmayin. O yüzden siz bu adama yumuşak davranın. İnatlasmayin. Gidin özür dileyin. En doğrusu bu. Bir daha da bağırdığı da uyumlu olun. Çok cikismayin. Yoksa kavga kavga gider bu adam.

Lütfen ataerkil zihniyetinizi genelleme yapmayın ya. Siz kabul ediyorsunuz diye bizlerinde erimdir döverde,söverde zihniyetini kabul etmemizi beklemeyin.

Aman boşver erkeklere aşırı düşkün biri erkektir yapar diyor sürekli, aksini iddia edenlere beğenmedim atıyor full, uğraşmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…