- 29 Mayıs 2021
- 14.926
- 97.233
- 548
- 37
Bende doğuluyum ama yüzüme tüküren kocama ya rabbi sükür deyip bir özürle bir şey olmamış gibi davranmaya devam etmem mümkün değil. Her erkek öyle değil ama siz kadınlar olarak bunu nornal gördükçe, çocuklarınızı da aynı zihniyette yetiştirdikce bazı erkekler böyle üstün varlık gibi yaşamaya devam edecek malesef.Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Aynen öyle kimse kusura bakmasın her fikre saygı duyulmaz malesef. Helede böyle erkektir,kocandır yapar zihniyetine hiç saygı duyamam kimse kusura bakmasın. Kendi içinde yaşasın herkes dediğiniz gibi. Bu zihniyet normalleştirilemez,normal değil çünkü.Kadınların ezildiği , saygı görmediği hiçbir fikire saygı duymuyoruz biz. Bu ülkenin kadınları yeterince çekti bu ezik zihniyetten. Bu zihniyeti yaşayan kendi içinde yaşasın. Normalleştirmeye çalışmasın.
Sinirli erkek sevmediği istemediği hamleler laflar karşılık olarak küfür duyarsa o erkek sus pus olmaz demek istedim. Alttan alınmalı susulmali dedim. Her iki taraftan biri susmali. Siz yanlışa çekip anlamissaniz bu benim problemim değilHanımefendi siz demediniz mi mesajlarınız da hiç bir erkek kolay kolay sinirlenmez,karısıda bu noktaya getirmeseymiş adamı diyen? Dediklerinizin çıktığı kapı bu yani. E bu şimdi alttan alta konu sahibini suçlamak olmuyor mu?
Keşke her şeye erkektir,kocamdır yapar diye bakmasanız ya. Gerçekten çok üzücü bir durum. Erkek olması onu sizden daha değerli yapmıyor. Neyse ne diyim.
Küfürden sonra olmuş bu yalnız. Kadın ya da erkek biri susmali ki kavga boyutu kufure ağır kirici laflara gitmemeli.Bende doğuluyum ama yüzüme tüküren kocama ya rabbi sükür deyip bir özürle bir şey olmamış gibi davranmaya devam etmem mümkün değil. Her erkek öyle değil ama siz kadınlar olarak bunu nornal gördükçe, çocuklarınızı da aynı zihniyette yetiştirdikcw bazı erkekler böyle üstün varlık gibi yaşamaya devam edecek malesef.
Hadi ben yanlış anladım benim algılama sorunum var diğerleri de mi yanlış anladı? Neyse siz böyle erkeğin gerisinde yaşamaktan memnunsanız bize laf düşmez. Ama sağda solda bunu normalleştirmeye çalışıp erkektir yapar sineye çekin gibisinden komik tavsiyelerde bulunmayın.Sinirli erkek sevmediği istemediği hamleler laflar karşılık olarak küfür duyarsa o erkek sus pus olmaz demek istedim. Alttan alınmalı susulmali dedim. Her iki taraftan biri susmali. Siz yanlışa çekip anlamissaniz bu benim problemim değil
Küfürden önceki Allahın belası, sen hiç bir şeye değmezsin, evden gidebilirsin lafları erkeğe ait olunca sorun yok değil mi? Kadın onlara sussaydi tükürükte yemeyecekti. Konuda sadece kadin suçlu. Susup oturacak kocasına karşı. Sonra bir şey olmamış gibi yaşamaya devam.Küfürden sonra olmuş bu yalnız. Kadın ya da erkek biri susmali ki kavga boyutu kufure ağır kirici laflara gitmemeli.
Erkek erkekliğini bilmeli kadın ise kadınlığını bilirse sıkıntı olmaz o evlilikte. Demek istediğim yıkıcı olmak o evliliğin saygısını yitirmek yerine birinden biri susmali ki alttan almalı ki kötü boyutlara gitmesin.Hadi ben yanlış anladım benim algılama sorunum var diğerleri de mi yanlış anladı? Neyse siz böyle erkeğin gerisinde yaşamaktan memnunsanız bize laf düşmez. Ama sağda solda bunu normalleştirmeye çalışıp erkektir yapar sineye çekin gibisinden komik tavsiyelerde bulunmayın.
Ya çök zor ona bir şey ıspatlamak. Laf kalabalığı yapıyor psikolojik baskısı durmadan konuşuyor yuksek sesle, suçlayarak hep, valla adliyedeyim ben sürekli, Hakim bey bir tek eksik..Hukuk kuralları avukatlara işlemiyor da benim mi haberim yok ? İş bilenine denk gelmemiş kocanız. Öyle kafasına estiği üslupla konuşacak da avukat olması onu kurtaracak. Gülerim vallaha.
Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Malesef bu niye kadın oluyor hanımefendi? Bu kadınlar yıllar içinde depresyona giriyor. Ben hiç iyi ki kocamı çekmişim diyen kadın duymadım. Gitseydim, cekmeseydim diyen çok kadın gördüm. Kadın benliğini silsin sırf erkek mutlu olsun diye. Empoze edilen sadece bu.Sinirli erkek sevmediği istemediği hamleler laflar karşılık olarak küfür duyarsa o erkek sus pus olmaz demek istedim. Alttan alınmalı susulmali dedim. Her iki taraftan biri susmali. Siz yanlışa çekip anlamissaniz bu benim problemim değil
Hanımefendi işte biz sizin kadınlık erkeklik kalıplarınızı reddediyoruz. Zira o kalıplar içerisinde birinden biri susmuyor hep kadın susuyor zaten. Gerektiğinde yıkıcı olmakta fayda vardır. Sağlam olmayan binalar yıkılsın ki sağlamları inşa edilsin.Erkek erkekliğini bilmeli kadın ise kadınlığını bilirse sıkıntı olmaz o evlilikte. Demek istediğim yıkıcı olmak o evliliğin saygısını yitirmek yerine birinden biri susmali ki alttan almalı ki kötü boyutlara gitmesin.
Ezilmekten zevk alıyorsan sadece kendine sakla bu fetişini. Başka kadınlara fikir verme bence çünkü sana yetmiyor.Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemez sinirlendigi konu var ise erkek her erkek öyledir bizler doguluyuz o an sinirlenir ve geçer özür dilemiş bir önceki tartışmalar da gönül almış üstte okuyabilirsiniz
Başarılı avukat özelliği değil bunlar. Saygısız insan özellikleri.Ya çök zor ona bir şey ıspatlamak. Laf kalabalığı yapıyor psikolojik baskısı durmadan konuşuyor yuksek sesle, suçlayarak hep, valla adliyedeyim ben sürekli, Hakim bey bir tek eksik..
Neyse ki azınlıktalar.Durduk yere hiçbir erkek o lafları söylemezmiş birde hey Allahim. Erkek, erkek,erkek. Nasıl beyninizi yikamişlar, üstün olduklarıyla ilgili.
Size gelince çök yerine çok yazsanızYa çök zor ona bir şey ıspatlamak. Laf kalabalığı yapıyor psikolojik baskısı durmadan konuşuyor yuksek sesle, suçlayarak hep, valla adliyedeyim ben sürekli, Hakim bey bir tek eksik..
Lütfen ataerkil zihniyetinizi genelleme yapmayın ya. Siz kabul ediyorsunuz diye bizlerinde erimdir döverde,söverde zihniyetini kabul etmemizi beklemeyin.
Doğru diyorsun ban yediğimle kalıcamAman boşver erkeklere aşırı düşkün biri erkektir yapar diyor sürekli, aksini iddia edenlere beğenmedim atıyor full, uğraşmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?