- Konu Sahibi burcindemir
-
Canım....keşke telefonu hemen elinden alsaydın...anii ve beklemediği bir olay olduğu için çağrı geçmişi duruyordur...hiç değilse oraya bakabilirdin.
tamam öyle yapacagım bırakmayacagım bu işin peşini ..anlamıyorum bu kadınları yha evli çocugu var ne işin var erkkle yha..benimkine bir şey bile demiyorum anlam veremiyorum eve,bana o kadar düşkün kü anlatamam neden bunu yapıyor
macera ariyordur belki.... sen daha fazla acik yakalamak istiyorsan, bence saf ayagina yat... ona canim cicim ol, dediklerine inanmis, aklinda hicbir soru isareti kalmamis gibi davran, sonra cep telefonunu filan karistirirsin...
çok üzgünüm yha dediğinizi yaptım ve dökümanda konusma msjlaşma cıktı aynı numara ile sürekli suan kendimi aptal gibi hissediyorum ben yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
12 sinden bu yana 3kee telde konusmuslar 8kere felan msj var tam emin değilim sayıda ve suan korkunçum
4 günde 3 kere konuşup 8 kere mesajlaşmak bir su ihtiyacı için fazla bence ama ben ilk yazdığını okuduğumda şöyle hissettim, sanki bu kadın kocana asılıyor, birşeyler yaşamaya aklını çelmeye çalışıyor ama kocan sana farkettirmek istemiyor, kadın abartınca da sana bahane uydurmuş, öyle olmadığını düşünmeni sağlamaya çalışmış gibi ama bilemedim yani ilk okuduğumda böyle hissettim
peki madem öyle bir drum var niye esine söylemiyor dürüst olmuyor analtsın neyden cekiniyor demekki saklaması gerek bişeyler var karısının duymasını istemedigi :S
çok üzgünüm yha dediğinizi yaptım ve dökümanda konusma msjlaşma cıktı aynı numara ile sürekli suan kendimi aptal gibi hissediyorum ben yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?