Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

Kalbinizi kırmak istemem ama kocanız sizi açıkça aldatıyor siz şükredin telefonuna şifre koymadığına ((((((

canım banada pek inandırıcı gelmedi ,hemde bu devirde bacak kadar çocuk bile biliyo mesaj atmayı, evdeyim evdeyim diye kocanda uyarı sinyallerini vermiş hem sana ne dicem ilk değildi iyosun 2 .kez oldu diyosun sen susmaya tepkini bellli etmedikce bu iş uzar gider bence önce kocanın eşyaları koy bir valize kapının önne bırak bu evden gidiyosun de bebek içinde asla harekete geçme derim tabi yine karar senin

canım cok cok uzuldum ınankı,ınsanın aska sevgıye ınancı kalmıyor,nasıl kadınlar var evlı erkeklerı ayartan ve nasıl adamlar gozu dısarda olup evdekı karısını kandıran,Allahım sana guc versın,dıgerlerıne de akıl fıkır...

canım ben senin yerine olsam ortalığı birbirine katarım hatta o dökümanın çıktısını al git kadının kocasına vur yüzüne sahip çık karına diye milletin kocasını ayartmak neymiş görsün

millet olarak iyice saçmalamaya başladık.. artık hiç bişeye saygımız kalmadı..
Rabbim hepimizi doğru yoldan ayırmasın

Canım eşin kaç yaşında peki? Yani eğer o da 15 yaşındayken evlendiyseniz ya da o civarda bi yaştayken, böyle bir şey yapması çok anormal gelmedi bana. Yani haklı demiyorum kesinlikle tabi ki çok yanlış ama olabilecek bişey. Karşıdaki kadın kendisinden büyükse eşin böyle bi yanlışa düşmüş olabilir. Bazı erkekler (ki bence erken yaşta evlenen erkekler çoğunlukla) evliliğin sorumluluğunu kaldıramayıp kendilerini tekrar küçük hissettirecek kadınlara yönelebilirler diye düşünüyorum.
Tüm bu irdelemeler, anlamaya çalışmalar eşini (eğer ki korktuğun gibi bi durum varsa) haklı çıkarmaz tabi ki de. Al karşına konuş açıkça. Eğer evet bi yanlış yaptım derse orda karar sana düşüyor. Affededebilirsin bitiredebilirsin bu noktada bi yorum yapmam yanlış olur.. Umarım korktuğun gibi değildir canım. Bazen en saçma olayların bile çok mantıklı açıklamaları olabiliyor, bunu unutma derim.

15 yaş,evlilik gibi önemli bir karar almak için çok erken.
Hayat nedir bilmeden,evlilik hakkında fikir sahibi olmadan bambaşka bir dünyaya girmişsiniz.
15 yaşındaki düşüncelerimizle 20 yaşındaki aynı değil.
En azından hemen bebek sahibi olmamakla akıllılık etmişsin.

burnuma pıs kokular geldı acıkcası,ozellıkle kocanızın ben evdeyım felan demesı zaten tanıdıgı oldugunu ve yanlıs konusmaması gerektıgını gosterıyo yanı onu oyle uyarmıs kadın da uygunsuz bı sey demedı galıba,Allah kolaylık versın

12 sinden bu yana 3kee telde konusmuslar 8kere felan msj var tam emin değilim sayıda ve suan korkunçum

ah canım ah resmen aldatıyo bı de kandırmaya calısıyolar ya ınsanı ıyıce delırtıyolar kadın da evlı dıyosun bence kocasına da soylenmelı yanına akr kalmasın

üzgünüm ama herşey ortada aldatıyor..başka bişe araştırmana gerek yok sen kabullenecekmisin yoksa ayrılacakmısın onu düşün bence çok zor bir durum

öncelikle kocanız bence sizi aldatıyor birde bir şey sprucam 6 yıllık evliyim yazmışsınız 21 yasındayım demişsiniz o zaman siz 15 yaşındamı evlendiniz

bencede eşiniz tarafından aldatılıyorsunuz
demekki su dağıtımda tanıştılar ...
ah bu erkekler
konusmuyorum demişsin konusmamakla kalmasın bence bu ciddi bir konu
evliliğini gözden geçirmelisin

Son düzenleme:
Tüm yazılarınız için çok teşekür ederim öncelikle ben 15 yasımda 25.12.2005)evlendim suan an90 dogumluyum 21 yasındayım,oda 79lu 32 oluyor öncelikle akşam olanları gördüğümde kendime hakim olamadım ve cok sinirlenip buradan cıktım kendisini güzel uykusundan kaldırıp sordum sen bu kişiyle hiç görüşmedin sadece sana suan ilk defa msj cekti demi dedim evt dedi kan beynime fışkırdı resmen belki tastiklemeyeceksiniz ama elimde telefonu vardı ağzına bir tane vurdum iyi bunlar ne ozmn dedim ne yapıyorsun burçin dedi bende bunlar ne söyle cabuk dedim 14nde ve 15nde yogunluk telefon konusmları ayaga kalkdı yalvarırım dinle su için görüştük sebil için görüştük desede ben hiç inanmadım ve olayın böyle kapanmayacagını hem kadını hemde kendisini mahvedeceğimi söyledim tam 10kere konusma ve 6kere mesajlaşma var ...kesin olarak bbuldum ve saydım ..akşam yattım sabah kalktıgımda 11 adet mesaj vardı telefonumda af dilemeler,yalvarmalar ve sonuç olarak kabul etmiş mesaj da da yazmış mesajı: bak burçinim benim bu insanla aramda hiç bir şey yok tamam mesaj atmam,konusmam yanlış çok çok haklısın özür diliyorum ve hata mı telafi etmek için ne istersen yapmaya hazırım....Her akşam evimize gelip bana güller saçan adam çocugumuz olmasını isteyen adam 5gündür gözlerimin içine bakarak kandırmış meğersem beni belki öncesinde telefon yok ama ayarlama süreci bile olabilir ....Bunları düşünmek beni deli ediyor ama berbat hissediyorum kendimi mutluluguma gölgeler düştü. az önce kendisine mesaj cektim midemin cok bunaldıgına bana yapmayacagına bir daha söz verdiği halde yapdıgı için onu asla afetmemin mümkün olmayacagını söyledim ve akşam 2mizinde ailelerini cagırıp fikirlerimi söylemek istediğimi hala yalvarıyor ama yapmadan önce düşünmeliydi yapacagım tek bir numara kaldı oda kadınla yüzleşmek isdiorum sebepi çalışdıgı kantinde rezil olmasını ve kocasınında bunu öğrenmesini istiyorum ..snr 2si evlenirmi ask mı yasar beni ilgilendirmez kirli dünyalarında olmak istemiyorum inanın hiç kolay değil bbir anda silip atmak ben onu kocam abim babam bildim afedilir değil yaptıgı suan eve geldi cıkıyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekürler herkese

kurcalamana gerek yok bence çık git annenin evine yok aileler gelsin konusalım fln vs..

bunlar saçma önce sen kararlı ol onu bunu katma araya

istersem beni götürüceğini ve konuşturabileceğini felan söyledi ama ben asla inanmıyorum hangi kadın mesaj cekmeyi ögrenipte beni aramısın yazar yha sanki rüyada gibiyim

Canım eşin vodafone kullanıyor ise şifresini öğrenip internetten giriş yaptığın zaman kaçta kimi aradığını, kime mesaj gönderdiğini görebilirsin...

çok iyi yapmışsın canım haketmiş çünkü şu an çok üzgünsün çok sinirlisin sonuçta bir aldatılma yaşanmış allahtan arada çocuk yok çocugunuz olsaydı durum daha zor olurdu ama şimdi biraz daha kolay bence sakin düşün biraz ayrı kal ne yapacagına karar ver acele etme ve üzülme bırak onlar üzülsün sen değil!!

sizi aldattığınızdan eminseniz o evlilik boşa kürek sallamak gibidir..yerinizi bi başkası almış çoktan oluyor sonuçta..yalnız davranışlarınız tuhaf geldi..yanlış anlamayında tamam çok sinirlendiniz belki ama direkt teli kapıp bağırıp küfretmeye çalışma çabanız kötü bence..kendinizi biraz firenleyin demekki yanınıza gelse saçından başlarsınız kavgaya direkt..asla bi öfke sizi küçük düşürmemeli..sakin tutun kendinizi yani hemen sert görünmenin laf sokmanın kimseye faydası yok..o kadınla muhatap olmayın böle..ayrıca tek o kadına kızmayın tek tarafta değildir suç unutmayın..o kadın kadar en baş eşinizde hata..kadın değil size değer veren..ihanete asla katlanmayın..siz kadınsınız..madem 2.de olmuş kocanız herşeyi göze almış demektir..

bence aılelerı cagırma sorarlarsa evlı kadınla gorusuyomus dersın zaten haklı oldugunu anlarlar kadının da kocasının ogrenmesını sağla canım bıraz burunları surtsun oyle kolay mı zina yapsınlar sonra rahat rahat devam etsınler ohh ne guzel memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…