- Konu Sahibi burcindemir
-
15 yaşında mı evlendiniz ?
peki böle olmus olsa adam bir acıklama yapmazmıydı yani beni rahatsız ediyordu zaten fln diye:26:Bence çok seyden emın degılsın msj olaylarında haklı olabılırsın evet ama dur bakalım belkı kadın salça olmustur kocana..bence hemen karar verıpbitirme ,bitir evet ayrıl demek kolay !!!! Bence bırakma eşini senı aldattıgı sadece msjlar ve aramalar belkı kadın süreklı arıyor ve adamda açmak zorunda kaldıgı için açtıysa ? Hemen her kezın lafına bakıp yuvanı yıkma derım uzaktan davulun sesı hoş gelir .evet ayrıl bitsin kurtul degıldır olay ..rabbım senı ve eşini bir şekılde sınıyor bence arkadaşım eşini dinle sakınce dinle bırak anlatsın kendısını bırak ifade etsin dinle birkere 6 ylını vermıssın sevıyorsun ve sevılıyorsundurda buna eminim hayat kısa kımse için 3 .şahızlar için hemen yuvanı yıkma dinle iyice dinle gerekırse o kadınlada konuş ve bundan sonra daha temkınlı hareket et. Bence sen hayat arkadaşını dinle benden sana tavsiye...sana yanlış yapacagını sanmıyorum ben..... Allaha emanet ol ve bu rabbımın seni hayatta sınamasıdır bunuda unutma mucadelenı ver...
peki böle olmus olsa adam bir acıklama yapmazmıydı yani beni rahatsız ediyordu zaten fln diye:26:
ben öncelikle kendi ailesi ile görüşeceğim çünkü annem ikinci evliliğini yaptı ve başka bir bey ile yaşıyor öncelikle onlarla konusmak isttiyorum saygı duyuyorum onlar benim büyğüm onlara durumu izah etmek istiyorum ben kararımı zaten verdim böyle bir insanla devam etmem imkansız hareketlerim fevli olabilir ama ben onunla neler neler yasadım bir bilseniz hayat o kadar acı ki insanlar o kadar doyumsuz ki ne sex ne baska bir sorun var aramızda annem hayret eder bana tonlarca jartiyerim seksi kıyafetlerim var ve fantezi aletlerim topuklu ayakkabılarım ben bizde annem abbam gibi olmayalım diye en basından beri onu mutlu etmeye ADADIM kendimi ama onun yaptıgı ne anlayamadım anlamamda simdi nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum yha 2 kardeşimi alıp onlarla yasayacagım yada tek suan düşünemiyorum .....................
Annen başkasıyla evliymiş.Acaba annen evleneceği için mi küçük yaşta evlendirildin ?
Eşinin fantezilerinden sözetmişsin.Bunlar ikiniz de zevk alıyorsanız fantezidir.Senin hoşuna gitmiyorsa,sırf eşini memnun etmek için yapmak zorunda değilsin.
Ailenden kötü evlilik örnekleri görmüşsün.Evliliği eşinin sana anlattığı kadarıyla biliyorsun sanırım.Yazdıklarından hala çocuk ve saf bir yanın olduğunu çıkarıyorum.
Daha önce 2 defa telefon sorunu yaşamışsınız.Büyük ihtimalle yine örtbas edilecektir.Sorun kantindeki kadın filan değil.Kantindeki olmasa bilmem neredeki olacaktı.
Sana tavsiyem,mutlaka bir işe gir,kendini geliştir,çevre edin,evli genç hanımlarla arkadaşlık kur.Bütün dünyan eşin olmasın,biraz gözünü aç,dünyayı tanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?