Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

ben öncelikle kendi ailesi ile görüşeceğim çünkü annem ikinci evliliğini yaptı ve başka bir bey ile yaşıyor öncelikle onlarla konusmak isttiyorum saygı duyuyorum onlar benim büyğüm onlara durumu izah etmek istiyorum ben kararımı zaten verdim böyle bir insanla devam etmem imkansız hareketlerim fevli olabilir ama ben onunla neler neler yasadım bir bilseniz hayat o kadar acı ki insanlar o kadar doyumsuz ki ne sex ne baska bir sorun var aramızda annem hayret eder bana tonlarca jartiyerim seksi kıyafetlerim var ve fantezi aletlerim topuklu ayakkabılarım ben bizde annem abbam gibi olmayalım diye en basından beri onu mutlu etmeye ADADIM kendimi ama onun yaptıgı ne anlayamadım anlamamda simdi nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum yha 2 kardeşimi alıp onlarla yasayacagım yada tek suan düşünemiyorum .....................

Üzüldüm...

Şuan neler hissettiğinizi anlaya biliyorum.

eşinize iyi bir ders verin,evinizi siz terketmeyin mümkünse onu gönderin.

fevri davranışlar sergilemeyin,mantılı ve güçlü davranmaya çalışın.

yine diyorum siz evinizi terketmeyın,eşinizi yollayın.

Allah yardımcınız olsun,kimseye böyle birşey yaşatmasın.

amin inş kimse yaşamaz ..eltim böyle bir olaay yasadıgında hiç ders vermeden aynı gün afetti ama onun cocugu vardı ve defalarca beraber olup tatile gitmişler resimlerini de göstermişti bayan evli oldgunu bilmediğini hatta ailesi ile tanısdırdıgını nişanlanacaklarmış birde düşünsenize böyle bir şey olursa hayat bana ne kadar zor evlilik den korkuyorum gerçekten meğerse herkes aynı seyleri yasayabiliyormuş

Çocuk yaşta evlenmişsin be güzelim , acelen neydi?

Kocanın hali , tavrı şüphe çekici , bana kalırsa bir haltlar karıştırmış , şimdi öğreniceksin diye 3,5 atıyor.
Her insan bir şansı hakeder diye genel bir düşünce vardır , kişiden kişiye değişir doğruluğu..
Sen de kocam hata yaptı affedeceğim ama burnundan getirdikten sonra diye düşünüyorsan , gerçekten burnundan getir ki bir daha bırak başka kadından mesaj gelmesini , telefonda kadın sesi duymaktan korksun.

Bir müddet evden uzaklaşmak güzel bir yöntem olur , evde sersefil olsun , gelsin kapına sürünsün..

cok üzüldüm gercekten.okdar yıl okdar emek sonucu bu olmamalıydı.senden de yaşca büyükmüş..

evlilikten korkar oldum.ki evlilige kalmadan aldatılanlar da var. bu senin başına gelen cok kötü. belki dicem işi geregi su için falan aramıştır bi 10 kere ama.gecenin bi vaktide beni ara demesi gösterir ki başka şeyleride var işin içinde..aldatıldıgından eminsen o kadınında mutlu mesut evliligini devam ettirmesine izin verme.madem böyyle bişey yaptı bedelini oda ödesin...
senin kadar olamasada inan cok üzüldüm..kimin ne yaşayacagı belli olmaz işte.
büyük konuşmamak lazım..hayırlısı olsun

adınıza gerçekten üzüldüm insallah en kısa zamanda atlatırsınız bu durumu evlilikler çoğunlukla bu tür seyler oluyor malesef insan evlenmeye korkuyor artık eminim cok da hoş bir bayansınızdır bence de en mantıklı hareket kendi yolunuzu çizmek olur. zaten artık eşiniz artık sizin için aynı adam olmayacak.

Yaşadığınız gerçekten çok zor Allah yardımcınız olsun. Hayat sizin en doğru kararıda siz verirsiniz. Neden kurulan yuvalar böyle son bulur...Anlam veremiyorum. Bir yerlerine batıyor anlaşılan erkeklerin evdeki huzurları sevgileri...Kolaymı onca yaşananları unutup başka kollara gitmek..Yarabbim sen koru..Yeni evliyim ama okudukça gördükçe korkuyorum inanın..

Bence çok seyden emın degılsın msj olaylarında haklı olabılırsın evet ama dur bakalım belkı kadın salça olmustur kocana..bence hemen karar verıpbitirme ,bitir evet ayrıl demek kolay !!!! Bence bırakma eşini senı aldattıgı sadece msjlar ve aramalar belkı kadın süreklı arıyor ve adamda açmak zorunda kaldıgı için açtıysa ? Hemen her kezın lafına bakıp yuvanı yıkma derım uzaktan davulun sesı hoş gelir .evet ayrıl bitsin kurtul degıldır olay ..rabbım senı ve eşini bir şekılde sınıyor bence arkadaşım eşini dinle sakınce dinle bırak anlatsın kendısını bırak ifade etsin dinle birkere 6 ylını vermıssın sevıyorsun ve sevılıyorsundurda buna eminim hayat kısa kımse için 3 .şahızlar için hemen yuvanı yıkma dinle iyice dinle gerekırse o kadınlada konuş ve bundan sonra daha temkınlı hareket et. Bence sen hayat arkadaşını dinle benden sana tavsiye...sana yanlış yapacagını sanmıyorum ben..... Allaha emanet ol ve bu rabbımın seni hayatta sınamasıdır bunuda unutma mucadelenı ver...

peki böle olmus olsa adam bir acıklama yapmazmıydı yani beni rahatsız ediyordu zaten fln diye:26:

peki böle olmus olsa adam bir acıklama yapmazmıydı yani beni rahatsız ediyordu zaten fln diye:26:

canım benım tamam bellıkı anlaşamamışlar bu konuda ama bence adamı dınlesın evet belkı msnlar ve aramalar var ama neden ? Ve kım kımı aramış belkı kadın ısrarcı oda var .bence bu kadar kafası karısmışsa kadınla konuşsun derım .çünki okadar pislık ınsanlar varkı bılemessınız onun i.çin yuva bozmaya inan degmez şu 3 şahız kadınlar için evet adamda suçlu ama iyiyce dinlemeli... öyle karar vermelı suan saglıklı karar veremıyorkı ama zamanla düşündukce evet fevri davrandım belkı benı aldatmıyordu ? Deyip kendı yılarca yiyiyip bitirecek iyice eminolsunkı kafasında hiç soru iaşretı kalmasın dedıgım gıbı suan saglıklı düşünmüyor.....

yemin ediyorum şaka gibi 32 yaşında adam, o yaşta karısı olsa -ki genç bir yaş ama hani yine de- tutup canım 20lik çekti der aldatır, e sen 32 yaşındasın 20 yaşında çıtır bi eşin var bu seferde 2 çocuklu kadını canın istiyo, onunla kırıştırıyorsun?? pes ya hu pes ne doyumsuzluk bu??? valla ben anlamıyorum artık??

Kararlı duruşunuz çok hoşuma gitti ki haklısınız da daha önce
de aldatmış dediğinize göre...
Bazı arkadaşlar sakin olmanızı hemen kestirip atmamanızı hatta kadının eşinize musallat olduğunu söylemiş fakat şu var ortada bir hata varsa bu karşılıklıdır bu durumda eşiniz suçsuz olmuyorki
Aldatma illa fiziksel değilki başka birini düşünmek hayal etmek.. arzulamak.. istemek..
Bunlarda aldatma sana ait olduğunu sandığın o gözler başka gözlere değebiliyorsa onlara bakabiliyorsa
artık senin değildir ki o gözler...
Eğer ki ortada çocuk olsaydı herşey daha farklı olurdu çekip gitmek okdr kolay olmazdı...
Bu yüzden aldatanı affetmek için ortada hiç bir sebepte yok
zamanı geldiğinde vazgeçmeyide bilmeli insan.

hem cocuklugunu hem gencligini adamissin
ve o kadar erken evlenmissinki..
bazi aldatilan kadinlar derler kocam beni daha genc biriyle aldatti diye
senin durumun o'da degil..
doyumsuz ve kendine guvenen bir esin var
cunku iki cocuklu evli bir kadinla sohbet edecek
10 kere konusacak ne buldu acaba?
fantazimi yapiyo aklisira
kendin icin ne iyiyse onu yap derim..
yasin cok ama cok genc
okuyabilirsen oku calismiyorsan calis
ama 15'inde kiz alip sonra onu aldatan
bir adamdan koca olmaz diye dusunuyorum

Bu olayın öncesinin olmasıda çok üzücü..İlk affedişiniz değil dediğinize göre.Ne diyelim..

Eşiniz aldatmak için yola çıkmış, siz yakalamasaydınız bu konu kimbilir ne derece ilerlerdi..

Kim ne derse desin, ister yuva yıkmak ister başka birşey denilsin; ''mesaj çekmeyi eşinden değilde başkasının kocasından öğrenmeye çalışan!! '' o kadının haddini bildirmek gerekiyor..Mesaj çekebilecek parmağı kalır mı bilemem artık..

(Kocası, çocukları, akrabaları, komşuları, arkadaşları bittide öğretmenlik, kapıya gelen sucuya mı kaldı ?

İşte bu nasıl olur, çirkinleşmeden, sonu kötü biten kavgalar olmadan..(Çünkü karşı tarafın eşide devreye girecek) Fakat öğrenmesi gerekiyor..Ya da öğrenecek diye korkması en azından.. O acıyı sizin gibi yaşaması..

Birinci derecede suçlu doyumsuz ve ahlak yoksunu eşiniz , ikinci derece mesaj özürlü ve ahlak yoksunu o kadın..

Ayrıl ayrılma durumunu değerlendiremiyorum şuan..Bu sizin kararınız.. Ne derece ilişkiniz bilmiyorum fakat ; eğer ayrılacaksanız ya da kafanızı dinleyecekseniz, LÜTFEN EVDEN GİDEN SİZ OLMAYIN..Bırakın valiz hazırlayıp giden o olsun..Bu hatayı bayanlar hep yapıyor..Artık bitsin bu yanlışlık.

Annen başkasıyla evliymiş.Acaba annen evleneceği için mi küçük yaşta evlendirildin ?
Eşinin fantezilerinden sözetmişsin.Bunlar ikiniz de zevk alıyorsanız fantezidir.Senin hoşuna gitmiyorsa,sırf eşini memnun etmek için yapmak zorunda değilsin.
Ailenden kötü evlilik örnekleri görmüşsün.Evliliği eşinin sana anlattığı kadarıyla biliyorsun sanırım.Yazdıklarından hala çocuk ve saf bir yanın olduğunu çıkarıyorum.
Daha önce 2 defa telefon sorunu yaşamışsınız.Büyük ihtimalle yine örtbas edilecektir.Sorun kantindeki kadın filan değil.Kantindeki olmasa bilmem neredeki olacaktı.
Sana tavsiyem,mutlaka bir işe gir,kendini geliştir,çevre edin,evli genç hanımlarla arkadaşlık kur.Bütün dünyan eşin olmasın,biraz gözünü aç,dünyayı tanı.

güzelim bence kararlı olman çok önemli adam bacak kadar kızı almış hevesi geçmiş şimdide olgun hatunları kesiyo allahdan erkenden yakalamışsında ama sakın yumuşama o kadının kocasıda bu durumu ögrenmeli bence o adamada yazık o yüzden kesinlikle çalışdıgı yere git ve yüzleş utanacak biri varsa o sen değilsin o arsız kadınla kocan , bide yanlış anlama ama kocanın şu lafına çok güldüm: biz sebil işini konuşuyoduk diye bu sebil nerden akıyo acaba :))

annem ben evlendikten 2 sene snr boşandı benimle alakası yok ..fantezilere gelince kendim sevdiğim için yapıyorum tamamıyla....eşim değil başkasıyla evlenseydim de böyle olucakdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…