Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

Herşey ortada!

Seni hayalperest olarak nitelendirmeleri, bu yaptıkları işi sıvamaktan başka bişey olmaz..

Kararını kendin vereceksin,ancak yaptıklarını bir kenara bırakırsak,bir de bu işten zeytinyağı gibi su üzerine çıktıklarını da düşünürsek..aldatılmak bir yana aptal yerine konmak deli eder insanı..Allah yardımcınız olsun...

zor birdurum hemde çok zor sana ayrıl git annenin evine boşan diyenlere bu iş bu kadar kolay mı demek istiyorummmm kocana sahip çık derim inan bana bölemutlu olucaksın ayrılmakla gene mmutlu olamazsın basit bir kadına yenilme o kadın bugün senin kocanla yarın başka bir adamla çerez et onu mahvolsun sen mahvolma o bile bile evli olduğunu kocanla birlikte veya ayarlamaya çalışıyor ona ne kadar basit olduğunu ve onun için sinirlerini bozmucanı göster kocanı bırakma malesef ki hata yapmış veya aşamasındaydı affet allah senin yanında olucak afedenleri allahda afeder ben yuvana direk ol yıkma derim burda böleayrıl demek kolay ayrıldığında mutlu olamıcaksın dul bir kadın ve sanki evlenicen adam daha mı iyi olucak veya üvey babanla nasıl yaşıcaksın affetmek en zor olanı ama inan insanlar hata yapabiliyor allah sana yardımcı olsun iyiyi iste

hat sahibi olmadan döküman çıkartamıyolar ama bi tanıdığın varsa hattı hangi hatsa onun merkez bayilerinde çalışan o bakabiliyor rica etsen bakar belki arkadaşın falan varsa.kaç msj atmış kiminle konuşmuş telefon faturası ne kadar gelmiş kaçını bununla görüşerek harcamş öğrenebilirsin.ama asla kendini yıpratma öfkeyle kalkan zararla oturur haklı olup haksız duruma düşme.daha çok gençsin Allah işini denk getirir böyle bişey varsa da ortaya çıkar inş en yakın zmanda

bu ilk vukuat ıdeğil ama esinin böyle daha önceden 2 3 olay olmus bosanmayıp yılalrca böyle yasıyan insanalr var bir adama ömürlerini feda eden insanalr biz de biliyoruz yuva yıkmak kabeyi yıkmak kadar günah olmamalı yapılmamalı ama bu adamın da yaptıgı yapılmamalı hangi kadın gururuna yedirebilir böyle bir seyi ya hem sonradan yapmayacagı ne malum güven gitti aradan bir kere bardak kırlımıs nasıl düzelecek dersin ??? bu kız ona cocuk dogursun baksın o elalemin karılarıyla oynassın hak m ıreva mı bu sana sorarım bence burcin sen kararlı ol önce kararlı ol ki kimse döndüremesin seni bu yola kararlı cıkmalısın önce baktın esin mahvoldu cok pişman ozmna sen akrar veririsin gene ama önce bir sürünsün kararlı olamazsan da süründüremezsin onu o zman karar sana kalmıs affedip affetmemek ozman düşünüp tartarsın bundan sonra o adamla yasaya bilecek misin nasıl oalcak diye ama su an kararlı ol sakın dönme vazgecme bu işin peşini de bırakma derm ben....

kanım dondu yazdıklarını okuyunca burçndemir; sinirimden çatladım resmen :95:
böyle saçma şey mi olur? mesaj atıyor sonra da yanlışlıkla arıyor; yanlışlıkla aradıysa ne diye hemen yüzüne kapatıyor? ne yarası var da gocunuyor?
terbiyesiz bir de sana laf etmiş özgüvensiz diye;
sen aramaları mesajları iyi sakla; dava falan açarsan mesajların içeriğini de buldurursun zaten;
hem sana bişey diim; kocan cidden sütten çıkmış ak kaşık olsa böyle havada bırakmazdı; cidden yaptıysa da seni ikna edene kadar deli divane olurdu;
biz de su alıyoruz çağrı bırakıyoruz kapatıyoruz ne ki bu bu kadar konuşacak?
hiç sucyla 48sn konuşmadım bugüne dek; konuşanı da görmedim;
ortada bariz bir terbiyesizlik var; kocanız yüz verdi mi vermedi mi bilemem ama kendisi de mesaj attığına göre çok da masum sayılmaz
reziller :84:

onursuz yaşamaktan dul olarak yaşamak daha iyi değilmidir ( üstelik artık medeni kanunda bile dul ifadesi kullanılmıyor bildiğim kadarıyla )

eşinizle o kadının bişeyler yaşadığı açık ve net anlaşılıyor ... size elbette boşan demek haddim değil , ama lütfen yanlarına bırakmayın...ikisi de boylarının ölçüsünü alsınlar ki sizin zannetikleri kadar saf olmadığınızı , bazı yüzsüzlüklerin bu kadar kolay örtbas edilemiyeceğini, toplum ahlakına uymayan davranışların bir bedeli olacağını anlasınlar

Son düzenleme:

Hemen de 2.kadını suçlayalım..
O kadın tü kaka, çünkü kocamızı ayarttı..
Kocamızın aklı, beyni, onuru yok çünkü, düşünemiyor o..
Kim nereye çekse oraya gidiveren, minik, masum bir bebek..
Kocamızı binbir entrikayla yatağa çekmeye çalıştı..
Beni ara, bana msj çek diye zorladı, beynine silah dayadı..

Bence güvenmediği bir adamla uyumak zorunda olan kadın, asıl mahvolandır..
Zina denilen günahı Allah bile affetmiyor, neden kadınlar affetmek zorunda olsunlar..
Tövbe diyorum ama, Rabbimden daha mı sabırlıyız biz..

Kadınla cumartesi telefonda görüştükden snr aliyle dün bir cafede buluştuk ...Kendisi açıklamaalı olarak bana şöyle anlattı kantine su verdikleri kişi bunların su sebilini ve para borçlarını vermeden kaçıp kantini devretmişler bu bayanda burada 2 yıldır çalışıyormuş tek tanıdıkları oymuş gidip ortagı ile konustuklarını ve nasıl o kişileri bulabileceklerini sormuslar bayanda buraya geliyorlar servisciliğe basladılar diye telini vermiş ben geldiklerinde arıyım die sadece onun için görüştüklerine dair yemin ediyor ayrıca ogün 30dk önce eşimi çaldırıp kapattıgını eşimde kayınvalidem bazlama yapmıstı onları alıp eve gelecekdi o sırada kendisini caldırıp kapattıgını söyledi arkasından annesinin yanında kadını arıyıp buyur nurten bir şey mi var demiş kadın da yanlıslıkla oldu demiş arkasından da 30dka snr mesaj atıyor tabi eşimde msjın gelmesi sonucu bende çok şaşırdım yha düşünsene öyle bir şey umsam telefonu ortada bırakırmıyım dedi birden öyle bir şey gelince bende o yüzden panikledim şaşırdım ve senin çok kızacagını sinileneceğini anladığım için ne yapacagımı bilemedim ve o an telefonda tam tepkimi koyamadım ama yarın yanına gidip tepkimi koyacagım dedi kesinlikle msj atmasının sebebini bilmediğini,onunla aralarında hiç bir şey olmadıgını anlattı bana....Ben yinede kendisine inanamadıgımı belirterek bugün bayanla yüzyüze görüşmeye çalıştıgı kantine gittik..Dışarı çagırdım eşim neden bu mesajı attıgını ve aramızı bozmaya mı calısıp calısmadıgını sordu ben sana karımın resimlerini gösterdim sürekli mesaj cekiyorum ben karıma benim senle aramda bir şey mi olduda bana msj cekiyorsun dedi....Bende hadi cvp ver dedim kadına oda sadece gündüz eşim ve ordaki adamın kendisi ile dalga geçtiğini mesaj cekmeyi bilmediğine dair o yüzden de calıstıgı için mesaj cektiğini aradıgındada mesaj cekmeyi ögrendiğini söyleyecekmiş bende eşimin bilmesine ne gerek oldugunu sordum git kendi kocana cek dedim oda kocasının da kendisine kızdıgını ve bir daha böyle bir şey yapmamasını söyledi bende öncesinde yanlıslıkla arıorsun snrda mesaj cekiorsun ve sadece mesaj cekmeyi ögrendiğin için öylemi dedim evt dedi bende sen ne utanmaz bir kadınsın yha dedim oda biz dostuz arkadasız ali ile sonucta dedi bende sen benim kocamla hiç bir şey olmazsın dedim valla tam hatırlamıyorum ama bir şeyler daha söyledim suratında ki imasından dolayı saçından tutup cektim baya tokat attım kendisine ve senin gibi kadınlara böyle yapmak gerekiyor işte dedm snrda aliye beni eve bırak defol git dedim yha ben bir şey yapmıyorum anlamıormusun hala neden beni sucluyrsun benim suçum yok dedi bende seninle konuscak bir şeyim yok beni eve bırak git dedim 3 saattir yine ağlıyorum sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:

ben olsam kadınla görüşmezdim bile benim muhatabım olamazdı sana hesap vermesi gereken eşindir.
o duruma gelince ben olsam burnunu iyice sürter ve birdaha en küçük bir olay dahi olsa bu işin affının olmayacağını söylerdim. evliliği bitirmek o kadar kolay değil çünkü. bir şans daha ver bence. eşinin anlattıklarıda mantık dışı değil ki bu kadar kendini açıklamasıda ve senin için uğraşmasıda seni sevdiğini gösterir arkadasım. bi anda öfkeyle kalkıp yanlış kararlar alma. benim fikrim bu hayırlısı olsun senin için.

iyi yapmissin canim.. valla hic hos seyler deyil ya.. ben olsak napardim hic düsünemiyorum bile..
aglama sen.. yipratma kendini.. herseyin hayirlisini versin allah.. hersey olacagina varir zaten

daha iyi bi ssenaryo beklerdim eşinizden:26:

eline saglık cnmm bi tanede benim için carpsaydınnn esinin burnunu sürt cnm biraz daha seni kaybetme ihtimalininn acısını yasasınn.. hersey gönlünce olsunn

kadınla yüzlezmeniz sizi rahatlattı mı hayır )) pakala yüzlestiginizde sinirlşerinize hakim olabildiniz mi hyr ... e ne yaptınız sacından cekip tokat attınız ne oldu kücüldünüz mü evet .. yapmayın bunları kardesim kendinize yapmayın siz bumu sunuz hyr... adamlar kadınlara neler yaptırıyor bir insana ya güvenirsiniz devam edewrsiniz ya da güvenemez öyle mi böyle mi der kendinizi yer bu hallere gelirsiniz en sonunda da ceker gidersiniz düz mantık ya güvenin devam edin ki artık yeter bunca irdeleme yazık oluyor size ya da bnitirin kurulun kanser eder insanı bu süphe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…