Kocama sitem!

Çocuğu evliliği kurmarma aparatı olarak kullandığım düşüncesine hangi sözlerim sebep oldu acaba....DÜŞÜNÜYORUMM

Tutunacağım dal gibi görüyorum demek ne demek ?benim anladığım anlamın dışındaysa üstünüze alınmayın..Anne olmak isteyebilirsiniz ama kocanızdan nasıl davranışlar gördüğünüz ortada... Böyle bir insan baba olmayı hakketmez benim gözümde,çok iyi düşünün..

Son düzenleme:
Eşiniz asla sizi ve bir çocuğu hak etmiyor. Belki de çocuğunun olmamasının nedeni iyi bir insan ve baba olamayacağındandır.
Bence size böylesine kötü davranan, hatta sizi döven bir erkeğin yanında durmanız bile hata.
Yazdıklarınız cidden yüreğime dokundu, Allah inşallah bir çıkar yol gösterir size.

canım her işte bir hayır vardır eşimdeki problemden dolayı bebek sahibi olamayan biri olarak sana bunu söylerim ben :gitme: seni anlıyorum inan eşinle ilgili olarakta sana yaptıkları haksızlık hem kel hem fodul derler eşin gibilere bizim buralarda seni hoş tutacağına bir de dövmek haa kızma ama elleri kırılsın diyesim geldi

bir yerde okudum kadınlar çocuğu kendileri için doğrurur demişti birisi ne güzel söz:1hug:

canım yazdıklarınıokuyunca çok üzüldüm
evlilik kukla olup oynatılmak değildir
evlilik mutluluğun olduğu yerdir
evlilik bir paylaşımdır
bencillik asla
çocuk bir evi meyvesidir
bu meyveyi hem kadın hem erkek yemek istemelidir
allah yar ve yardımcın olsun canım

bu adam baba olmayı hak etmıor heleki sizi dövdukten sonra..
evliliğinizi kurtarma çabanızı anlıorum ama ..
çocuk çabası çok yersiz...
lmaz:

ayrıca evlilikte tek kişinin hayatı yaşanır ne demek ya..
tek kişi kendi başına evlenseydi ozaman ..
insan arkadaşlarına bile böle davranmazbee (

burda yazdıklarını kocanıın yüzüne karşı söyleyemiyorsun o anlaşıldı ..buraya yazdığın gibi bi kağıda falan yazsan okuması için bi kenara bıraksan olmaz mı yine mi okumaz dersin..
bir müddet bebek için tedaviye ara ver bence..durumunuz biraz normale girsin..

yazmiyim yazmiyim dedim ama dayanamadim arkadasim sen evliligin ucundaki mutlulugu goruyormusun rica edrim soyle kadina el kaldirmak da ne demek ne yakisiksiz bir durum dayak insanogluna yakisir mi kaldiki esinle olan herseyi aciklamissin fedakarlik ozveri nereye kadar hikayedeki perikizi misali bu adam kanatlarini kirip eline verir birde bu cikmaza cocuk istiyorsun Allah belkide bildigi icin o minicik yavruyu uzmemek icin vermiyor herseyde bir hayir vardir derler inan cocuklar evdeki negatif ortami anliyor esime evde yuksek sesle yuksek tonda telefonla konusturmuyorum bile kizim tedirgin oluyor diye sizin ortamda sanirim sesler yuksek ortam gergin bence bu bebek isini biraz dusun derim hicbir zaman bebek yuvayi kurtarir fikrine katilmam

"Evlilik tek bir kisinin hayatini yasamaktir" diyen bir adama cocuk dogurmak nekadar mantikli bir davranis bilemiyecegim :bbo: , Evlilik iki kisinin bir yolda yurumesi yol arkadasi olmasidir!, ayri ayri yolardan gidildiginde yada onun secdigi yoldan gitdiginde asla ayni yere gidemesin ve mutlu olamasin!, yol arkadasin ne kadar zevk verirse o yol o kadar keyifli gecer!! sikildigin seni yoran bir yol arkadasiyla kac gun yol didebilirsin soruyorum ?
Aslinda burda sadece esine sitemini belirtmisin fikir sormamisin ama genede bana kalisa sen cocuk meselasini biraz dondur ve yol arkadasinla o yolu huzur icinde gidebilirmiyiz diye gozden gecirin!, gerekiyorsada yardim isteyin bir uzmandan cunku oyle bir mantiga sahip adami degistirmek gorundugundende zor olacaktir..
Sevgilerimle..

katılıyorum..mutsuz bi ewlilik warken birde üstüne çocuk düşüncesi hiç sağlıklı olmaz.

canım bak,
boşanma aşamasındayım.bizim evliliğimizle benzerlikler var yaşadıklarında.
sen sadece hayvan demişsin,ve yaptığı gerçekten hayvanlık.
ben çok daha ağırlarını yaptım,küfür de ettim,hakaret de ettim,el de kaldırdım.marifeet diye söylemiyorum.
insanlar farklıdır,kimileri susar,içine atar.kimileri ilgisiz davranarak cezalandırır,kimileri de benim gibi duydukları ve gördükleri karşısında susamaz,sinirlerine hakim olamaz.
bunlar çok büyük problemler değil,önemli olan iki kişinin bir ev içinde iyi niyetle üstüne düşeni yapabilmesidir.
hiç kimse durduk yerde kocasına "hayvan"demez. onu dedirtene bakacaksın.
senin kocan,gerçekten baba olmayı haketmiyor.
ama sen anne olmayı,mutlu olmayı hakediyorsun,okuduklarıma göre...
ya bir evlilik danışmanına gidin,ya sevdiği bir büyüğü konuşsun.
ama şu şekilde hayat devam etmez canım,Allah yardımcın olsun

bu durumda insan dogacak cocugunu dusunmeli iyi bir anne olmak icin bir cocuga yetmek icin sadece onun fiziksel bakimi degil ruhsal bakimida onemlidir cocugunuzun ruhunuda beslemeniz lazim bunun icin once kendi ruhunuzun saglikli ic dunyanizin huzurlu olmasi lazim simdi sizin durumunuza bakilirsa once kendinizi bu durumdan kurtulup huzura ermeniz lazim sirf insan kendi yanliz kalmasin sadece bir cocuga sahip olmak icin cocuk yapmamali bu dogmamis bir bebege kotuluktur size bosan bosanma diyemem ama bence once burda yazdiklarinizi once esinizle sakin bir ortamda paylasin acik olun onu cozmeye calisin belkide onunda sizinle ilgili rahatsizligi vardir siz es olmaktan once arkadas dost olun sorununuzu cozmedende bebegi dusunmeyin

canım ya okunurken ağladım içimi sızlattın benim ki de hemen hemen benzeri napacaz bunlarla bende 2 yıllık ewliyim çocuğum yok bende istiyordum ama askıya aldım çünkü bu tür eşler kadınlarına ilgisi sewgisi yokken çocuğuna neler yaşatacak neyse dua edelim başka hiç bir şey bu adamları adam etmez sabırlar dilerim sana

evliliğiniz vahim böyle bi adamdan ısrarla tedavi ile çocuk sahibi olmanız çok daha vahim.canım bu adam sana mutluluk nedir vermemiş şiddet görmüşsün kırmış incitmiş küfretmiş ailene kötü davranmış kıymet bilmemiş.çocuk için hastaneye gittiğinizde yaşananlar ortada.tabiki anne olmayı herkes ister ama neden buadamdan bi çocuk dünyaya getiresin ki.sende diyorsun çocuk olsada ayrılık kaçınılmaz o zmangittiği yere kadar gitsin koptuğunda zaten başka bi hayata geçeceksin.karşına seni hakeden saygı duyan biri çıakr ondan mutluluğu tamamlamak için bi bebek olur.sana huzur vermeyen adamın çocuğuna iyi bablık yapacağını nerden biliyorsun.kaç yaşındasın?

Kendi aranızdaki problemleri halletmeden, size el kaldıran bir adamdan çocuk edinme çabası neden? Sonra da hamileyim ayrılamıyorum diyebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun. :a015:

Ayy ben tutamadım kendimi ağladım üzülüyorum inan ne hayallerle kuruluyo o evlilikler ne umutlarla kızlar baba evinden çıkıyor görülen muamele çok acı bence bunun aynısı yaz bi kagıda ve eşinin cebine koy okusun okusunki anlasın neler yaşattıgını umarım düzelir umarım bundan sonra güler yüzün o çocukla ilgli kendi eksiginin acısını senden çıkarıyo bence sorunun kendinde oldugunu hazmedemiyor ve sana saldırıyor bu tür davranışları hç bi kadın haketmez sesiz kalmak bazen insanı dahada çıkmaza sokar güzelim karşındaki nasıl olsa susuyor nasıl olsa benim nasıl olsa evimde der baskısını sürdürür evliliğinin düzelmesi ümidiyle Allah yardımcın olsun :teselli:

bir şey daha eklemek istiyorum çocuk yuvayı kurtarmaz saglam evlilik gerekir çocuk için zor bir iştir gerçek ana baba olmak sabır ister özveri ister sence eşin bu sorumlulugun üstesinden gele bilecekmi dedigim gibi saglam temel lazım çocuk sahibi olmak için çünkü zor iş çocuk sorumlulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…