Hayır ilk kez yaşadık böyle bir olay daha önce yaptığım birsey değildiAdamın hatası ne? Tüm hata sizin, adam bit özür dilesin, hatasını kabul etsin, adam ne yapmış ki.
Ama böyle bir şey için de ayrılınmaz, bence bunun öncesi de var da anlatmıyorsunuz. Kimse eşinden telefonuna baktın diye boşanmaz. Ya kavganız çok şiddetliydi, ağıza alınmayacak şeyler söylediniz ya da sürekli kavga çıkartan bir tipsiniz
Doğru söylüyor adam.Hayır ilk kez yaşadık böyle bir olay daha önce yaptığım birsey değildi
Yok yükseldik o ben seni mi aldattım sanki ne buldun arkamdan iş çevirdin diyo ben nasıl slmezsin tarzı bana saygın yok falan derken çok yükseldik ama benim sinirim anlıktır çabuk soner o öyle değil uzatır da uzatır
İddia ettiği şey eski evliligim gibi olacak bu onun sinyali o da böyle başlamıştı sonra giderek dozu arttı diyor
8 yıllık evliyim, eşimin telefonunu bir kez bile karıştırmadım. Siz niye ikide bir bakmıyorum diyen yalan söylüyordur diyip duruyorsunuz?Siz meraksızsınız o zaman. Mutlaka bakılır, bakmıyorum diyen yalan söylüyordur. İlla bişey karıştırıyor şüphesine girdiğimiz için değil, meraktan bile bakılıyor.
Bence eşinin hatası büyük. Ne diye tutuyor eski mesajları? Çok saçma, konu sahibinin o mesajları görmesi de yaralayıcı olmuştur. Düşünsene eski sevgilisiyle cilveleşme mesajları vs.. Ayrıca böyle saçma konuda sende eski karım gibi kıskanç olacaksın beni bunaltacaksın vs diyip boşanmak istemesi de normal değil
Hala o hatalı deyip duruyorsun, değil değil adam hatalı değil çıldırtmaya mı çalışıyorsun bizi de burada djdjsjsjksısKızlar yorumlariniz için teşekkür ederim
ben hatalı oldugumu zaten anladım o da hatali ama benimki daha ön plana çıktı
Sizden ricam bu birkaç gün nasıl davranmaliyim kavgamız dün oldu ve akşam da devam etti nasıl davranırsam uygun olur sizden öneriler istedim aslında toparlamak için
Öncelikle toparlamak istiyorsanız ama eşim de suçlu kafasından çıkmanız lazım. Adam suçlu falan değil, durup dururken telefonunuz karıştırılsa ne hissedersiniz? Evlendik diye özel alanlarımız yok olmuyor.Kızlar yorumlariniz için teşekkür ederim
Sizden ricam bu birkaç gün nasıl davranmaliyim kavgamız dün oldu ve akşam da devam etti nasıl davranırsam uygun olur sizden öneriler istedim aslında toparlamak için
Çoğumuz eşini hatalı görmedik, bir kere şüphe düşmüş ikinize de, özür de dilemissin, artık davranışlarınla takıntılı olmadığını göstermekten baska çaren yok. Sende hatalısın modunu bı kenara bırakıp geçmiş deneyimlerden gelen bı vesveseye kapildigini anlat, belki anlar, o da geçmiş deneyimlerden yola cikarak tepki veriyor çünkü.Kızlar yorumlariniz için teşekkür ederim
HaklısınızYa şimdi tesadüfen kullanmadığım bi mail adresimden eski maillere baktım ve ta 2020 senesinden neler buldum neler. (Çoğu aynı konudaki eş gibi kanıt amaçlı duran ses kayıtları, mesajlar, fotolar)
Eşim tesadüfen bunu görse ve sen hatalısın dese hassktr derim çünkü unutmuşum yani onun orda olduğunu. Ne münasebet niye hatalı olayım? Nihayetinde ondan önce de bi hayatım vardı ve dediğim gibi o zamanlar kanıt olarak saklama gereği duymuşum ki orda duruyorlar
Gerçi şimdi sildim temizledim hepsini ama dediğim gibi o mailler beni eşime karşı suçlu konuma sokmaz. Gizli saklı iş karıştırmıyorum sonuçta. Bunun için benle istediği kadar kavga edebilir.
Enişteniz ve teyzeniz nasıllar ?Tamam telefon karıştırmanız hoş değil ama eşiniz de bitirmeye bahane arıyor.Ben mesleki tecrübelerim ışığında yine aldatıldığınızı hissediyorum ne yazık ki.Eşinize kendinizi affettirmeye falan çalışmayın,akışa bırakın ve gözlem yapın.
Çok kötüler maalesef.Haklı çıktım.Teyzem göz tutmayı tercih etti,orası ayrı.Enişteniz ve teyzeniz nasıllar ?
cnm. mesajların bi kısmını okudum, eşler birbirlerinin telefonuna bakmalımı? bilemedim o her ilişki dinamiğine göre değişir bence. eşinin karakterini bilirsin, benimki geçmişe çabuk silgi çeker kocişimm yaaaa! :) seviyom onu. eğer kindar değilse seninkide, güzel bi hazırlan, o günü geride bırakalım de, bi şekilde evdeki huzursuz havayı dağıt bence.Kızlar selamlar , arada girip ilgimi çeken konuları okurdum . Böyle bir konuyla geleceğimi tahmin edemezdim . Eşimin de benim de 2. evliliklerimiz, ikimiz de çocuklar için katlandığımız zor evliliklerden çıkmış insanlarız . Aslında bu konuda birbirimizi anlayabilyoruz. Ben ilk eşim tarafından aldatıldım ve bitirdim. Şimdiki eşim ise sadakatinden süphe duymadığım biri ama son birkaç aydır gereksiz kıskançlık yapıyorum sanırım travmalarım yeni yeni ortaya çıkıyor. Daha öncekilerde konuştuk hallettik falan ama ben en son çok kötü birşey yaptım. Nasıl güvenirken yaptım bilmiyorum ama birşey beni dürttü ve telefonunu karıştırdım. Telefonunda engelli ve silinmiş bir numara vardı mesajlar silinmemiiş herşey duruyor bir baktım ki eski sevgilisi ve arşive alınmış orda duruyo. Benimle tanışmadan önce engellemiş her yerden ve benden sonra hiç görüşmemiş. Aldatma söz konusu olmasa da ben kadın gururu ile acaba unutamadı mı diye düşündüm çünkü bana eski ilişkileri ile ilgili birşey anlatmamıştı.
Ben tabi birkaç gün kendimi tuttum zarfladım falan filan derken sonunda patladım ve açıklaması kadın takıntılı olduğu için herşeyi yapabilirmiş ve elinde kanıt olsun diye silmemiş.( Ablası ile konuşmuş o da bana aynı şeyi söyledi zor bıraktı kadını diye) Israrla seni aldatmış mıyım senden sonra görüşmüş müyüm diyor ve eski evliliğim de böyleydi devam etmeyelim diyor gidişat aynı diyor.
Ama şu an bütğn oklar bana döndü ve tek sorun benim telefonuna gizlice bakmam oldu ki normalde yapmam. Bititmek istediğini söylüyor . Ben hatamı kabul ediyorum ama o kabul etmiyor benden sonra görüşme yok diye aldatma yok dşye saklasam ne olacak diyor. Sana eski ilişkimimi anlatsaydım ne yapsaydım diyor. Bu arada 5-6 yıllık bekarlık hayatı var benden önce .
Kızlar ben hatalıyım evet ama o da hatalı. Yine de aldatma falan yok ortada aksine saatinde gelir gider herşeyi ortadadır, bir yere gitse haber eder. Ben bu adamı kaybetmek istemiyorum ama çok sinirli ve bitti diyor.
Bir de burcu boğa sildi mi tam siler .
Lütfen nasıl bir yol izlemeliyim bi akıl verin.
eskiyi geride bıraksın, seni gözlemlesin belki uzatmıcan, adam geçmişte nasıl tranva yaşadıysa bilemiyorum ama ilk fırsatta ayrılma yolu aşırı geldi bana. sen dediğim gibi süslen püslen azcık havayı dağıt alttan al.Hayır ilk kez yaşadık böyle bir olay daha önce yaptığım birsey değildi
Yok yükseldik o ben seni mi aldattım sanki ne buldun arkamdan iş çevirdin diyo ben nasıl slmezsin tarzı bana saygın yok falan derken çok yükseldik ama benim sinirim anlıktır çabuk soner o öyle değil uzatır da uzatır
İddia ettiği şey eski evliligim gibi olacak bu onun sinyali o da böyle başlamıştı sonra giderek dozu arttı diyor
"Göz yummak" tır o ; göz tutmak değil. Nasıl ortaya çıktı ?Çok kötüler maalesef.Haklı çıktım.Teyzem göz tutmayı tercih etti,orası ayrı.
Yanlış yazmamla"Göz yummak" tır o ; göz tutmak değil. Nasıl ortaya çıktı ?
Nasıl ortaya çıktı derken, hatalı yazımınızdan bahsetmiyordum.Yanlış yazmamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?