kocam'a.

off bu ne ya. doğru düzgün anlatın bari derdiniz varsa. bu kadar insan yardımcı olmaya çalışıyor, zorla yazıyosunuz resmen.
insanlar bi paragraf yazı yazıyor, iki cümlelik saçma sapan cevap veriyosunuz ki yazdıklarınızda hep aynı cümleler.
bi arkadaşında dediği gibi, madem bu şekilde yazcaktınız kocanıza gönderseydiniz bu maili.
müneccim değiliz, detay vermeden sürekli "kocamın ilgisinden bunaldım" deyip durursanız tabiki herkes eleştirir.
kocanızlada bu şekilde konusuyosanız anlamaması normal adamın..

açıkçası ben bu durumda boşanmayı çözüm olarak görmüyorum çünkü bu durumdaki bi adam huzur vermez

konu sahibi bana zarar vermez diyo ısrarla, nerden biliyo, şimdi seviyo adamı, adam istediği zaman öpüyo kokluyo görüyo, peki ya adama sevgisi kalmazsa bir gün, o zaman ciddi zararlar verir örneği çok

yerinde olsam ben de boşanırdım, korkardım, neden korkardım biliyo musun bu adamı bigün sevmemekten ve bu nedenle boşanmak zorunda kalmaktan, ne rahat verir ne huzur ne de yeni bi aşk şansın olur
sanırım ben doğru ifade edemedim..
hastalıklı bi ruha sahip değil.
tanımış olsaydın inan bunları yazıyor olmazdın.
yani o başka birine zarar vereck yapıda biri değil.

Bence siz yeteri kadar sevmiyorsunuz ve bu yüzden kafanız karışmış, biraz düşünmek istiyorsunuz.

sanırım ben doğru ifade edemedim..
hastalıklı bi ruha sahip değil.
tanımış olsaydın inan bunları yazıyor olmazdın.
yani o başka birine zarar vereck yapıda biri değil.

anlattikların. normal mi sence, normalse sorun ne normal değilse nasıl hastalıklı değil diyebiliyosun

Tüm yorumları sayfa sayfa okudum .
Kimi yerse de kimi yardımcı olmaya çalışmış .
Ama siz koca paragraflara iki kelime yazmışsınız .
Ağzınızdan zor kelime çıkıyor .

Evet, eğer adamı bir daha görmemeyi garantileyemezse boşanma, dediğiniz gibi olma ihtimali çok yüksek.

Ben boşanmanın ilişiği kesmek olabildiği durumları kastetmiştim.

Konu sahibinin eşinin bağımlılık seviyesi sebebiyle tehlikeli olabileceğine katılıyorum.

canım bence boşanma davasını şimdi açma tamam uzak dur gitme eve dahi aynen bende böyle oluyorum bazen ama yapılacak bir şey yok kafanı iyicene dinle sonra boşanma davasını düşün şimdi erken

biz evliyiz.
ayrı planlar yapıyoruz ve plan sonunda o eve dönüyoruz.
evde bulunduğumuz süre zarfında yoğun bir ilgi söz konusu.
eşim beni kısıtlıyor bir yere göndermiyor gibi birşey yazmadım ben.
yalnız yapacağım şeyleri benle yapmak istiyor dedim.

eşimle sabah konuştuğumu yazdığımı yazmıştım..
sanırım es geçmişsiniz.

sürekli bir arada olmamızı istiyor.
birlikte değilsek bık bık bık yazalım konuşalım istiyor.
herşeyi birlikte yapalım istiyor.
yalnız kalmak istiyorum diyorum.
varlığım rahatsız mı ediyor diyor..
Bu cümleleri daha dün birine kurdum. Aynı ben gibi, beni yansıtmışsınız resmen. Ben de çok ıssız biriyim, fazla ilgiye, siteme, tribe gelemem. O telefonu bir defa aradığında açmadıysam, on defa aradığında da açmam. Meşguliyet şart değil, bazen konuşmak istemiyorum. Evet bazen kimseyle iletişim kurmak istemiyorum, ben kendimi çok seviyorum çünkü. Sevmek de az kalır, kendine aşık olanlardanım galiba. Hiç alttan alamıyorum, kendimi ezdiremiyorum, taviz vermek istemiyorum daha doğrusu kendimden bir şey vermek istemiyorum. Çünkü kıyamıyorum, vermek istemiyorum. En değerli benim kendi gözümde, sırf başkası için kendimi acıtmak istemiyorum çoğu zaman. Çoğu kişi de beni biraz kaale al, biraz umursa azıcık diyerek beni yalnız bıraktı zaten. İşin aslı ben kendimden vereceğim birini göremiyorum da çevremde. Çünkü kimseye bir şey hissetmiyorum, belki hissetsem böyle olmazdı. Ama siz hissedeceğiniz birini bulmuşsunuz, bence bir daha düşünün.

Bu otel de kalmayı bi ben beceremedim. Ayol evini niye terkediyorsun. Gidecekse o gitsin tatlım

Biliyor musunuz ?
eğer evli olsaydım eşimi çok seviyor olsaydım ve o adam bunu sitede erkek arkadaşlarına danışsaydı sıkıldım bunaldım ilgisinden diye bana böyle bir mektup not bıraksaydı biliyor musunuz ?
kahrolurdum ve o davayı o açmadan ben açardım haketmiyor diye...
merak etmeyiniz
sokaklar sevgiye aç insanlarla dolu boynuz yiyen kazık yiyen dayak yiyen sevilmeyen...

_cisim_ arkadaşım;
bu konudaki çoğu açıklamalarınızı okudum.
bu günleri ararsınız eğer geri dönüp yaptığınızın yanlış olduğunu idrakine varmazsanız tabi.

niye mi; sizi deli gibi seven (sizde onu tabi) sürekli sizle vakit geçirip nikahta ettiğiniz yemine tam anlamıyla sadık kalan eşiniz, kocanız, hayat arkadaşınız, yol arkadaşınız, en iyi dostunuz ve en iyi kankanız hayallerde olanı size yaşatıyor. daha ne istenebilirki..

ülkeye hatta sadece bu foruma bakın evliliğiniz aranır durumda.

mutluluk yada fazla sevilmekten yoruldum cümlesi bence dünya literatüründe ilk olmalı

kızmayın nolur bana yorumlarınız eşiniz size aşık olduğunu gösteriyor daha ne ister insan..
bu güzel evliliği bozmayın ALLAH korusun pişmanlığınız asla fayda etmez..

--hayallerde olan evlilikten bahsediyorsunuz ama farkında değilsiniz..--

ama bu kısıtlama ki...ben kı arkadaşlarımla buluşup doğum anısı adet sancısı onun saçı bunun döşü muhabbeti yapamıyosam bunun adı nedir

evet bilemeyiz, öldürülen hiçbi kadın bu adam beni öldürür demiyodur heralde
konu çok başka yerlere geldi.
önce menuniyetsiz eşini sevmeyen sonrada hastalıklı kocaya sahip kadın ilan edildim.
bu adam bana baskı kurmuyor.
kısıtlama yapmıyor.
sadece onunla daha fazla zaman geçirmemi istiyor.
bunun nesi anlaşılmıyor?

Çok yalın, basite indirgeyerek anlatmaya çalışacağım, umarım konu sahibi ne demek istediğimi anlar.
Eşim bana her gün çiçek alsa, çiçeğin bir kıymeti kalmaz.
Eşim benimle her gün beraberse, geçirdiğimiz zamanın kaliteli bir yanı kalmaz.
Eşim sürekli dokunsal temasla iletişimini destekliyorsa, evlilikteki en samimi, en sevgi dolu duygu olan dokunmanın bir önemi kalmaz.
Eşim sürekli, benim adıma bir şeyler yapsa, beni mutlu etmek için kendini yorsa, yaptığı hiçbir şeyin önemi kalmaz.

Bu kısım doğruya doğrudur.
Bundan sonrası benim ne yaptığımla, benim karakterimle ilgilidir.

Ben her şeyi eşimden beklersem, o evlilikte mutlu olamam.
Ben her zaman 'ama kırılacak' diye düşünürsem, mutsuzluğuma kapı aralarım.
Ben her gün, onun benim adıma bir şey yapmasına müsade edersem, kişiliğimi kaybederim.
Ben, eşimi uyardığım halde bu davranışlar devam ediyorsa, benim duruşumda ya da ifade biçimimde sıkıntı vardır, bunu değiştiririm.
Hele de ben eşimi seviyorsam, bunları boşanmak için sıkıntı görmek bir kenara, çözüme ulaştıracak fikirler bulmaya çalışırım.
Soluğu avukatın yanında almak yerine, eşime belki gösteremediğim ilgiyi göstermeye çalışırım.
Onun neden bu kadar üzerime düştüğünün sorununu önce kendimde aramaya, sonra ondaki hataları görmeye çabalarım.

Umarım anlatabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…