kocam'a.

U donusu yapmis olsaydim evime gitmis olurdum..
ofkeliyken fevri kararlar verebiliyoruz.
sanirim siz hic ofkelenmiyorsUnuz.
kimsenin yalan yasadigi yok.

U donusu yapmis olsaydim evime gitmis olurdum..
ofkeliyken fevri kararlar verebiliyoruz.
sanirim siz hic ofkelenmiyorsUnuz.
kimsenin yalan yasadigi yok.

boşanmak çözüm olmayacak konu sahibi, eve gitmemek de öyle.. tahminimce hiç arkadaş çevreniz yok.. bir-iki arkadaş edinin.. mesela eşinin lise ya da üniversiteden arkadaşları ile buluşun, onlarla haftada bir -iki gece çıkın, sonra bazen yalnız çıksın.. böylece size bağımlılığı azalır..

evet bunalmışsınız ama sakin düşününce bu sebepten boşanılmayacağını anlayacaksınız gibi geliyor..

Beni anlayan bi yorum yaptigin icin Teşekkürler

Bana burda yazmadiklarini birakmadilar malesef..

Ben simariklikla ve memnuniyetsizlikle suclandim.
hatta egomla yazdigim bile soylendi..

Tesekkurler arkadasim.
yakin cevremle bunu paylastigimda tipki burada yapilan yorumlarda oldugu gibi daha ne istiyorsun kocana sahip cik dendi.

Ayyy şiştim 47 sayfayı okuyacağım diye. Ama değdi. Baştan fikrim başkaydı şimdi başka oldu. Kusura bakmayın konu sahibi bunda sizin de payınız büyük. Bir laf edeceksiniz bütün üyeleri yalvarttınız neredeyse. Bence eşiniz rahatsız. Kinaye olsun diye demiyorum. Size karşı hissettiği aşk mı bilemem ama sapkınlık derecesinde BAĞIMLI. Buna biraz da siz neden olmuşsunuz. Ona acıyarak kendiniz gibi davranmayı unutmuşsunuz. Tavrınızı net koyarsanız her şey düzelir. Bir de insanlar size çözüm önerisi sunuyor durmadan o öyle bu böyle deyip duruyorsunuz. Madem bunları baştan yazın ki insanlar da yorumlarını ona göre yapsın.

Son düzenleme:
kesinlikle,

Ben otuz esim otuz uc yasInda
on bir aydir birlikte yasiyoruz evliligimizde dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…