U donusu yapmis olsaydim evime gitmis olurdum..beklenen u dönüşü gelmiş.
ilişkilerde en tahammül edemediğim insan ''mış gibi'' yapanlardır .mutsuzken mutluymuş gibi ya da tam tersi mutluyken mutsuzmuş gibi vs... en büyük yalanlardan biri oldugunu düşünürüm her zaman..
Eminim ki dürüst olursanız ve ''ne istediğinizden emin olursanız''' hem kendinizi mutlu edersiniz hem karsınızdakine bir yalanı yasatmaya devam etmemiş olursunuz.
U donusu yapmis olsaydim evime gitmis olurdum..
ofkeliyken fevri kararlar verebiliyoruz.
sanirim siz hic ofkelenmiyorsUnuz.
kimsenin yalan yasadigi yok.
Evet oteldeyim.otele. gidiliyor mu
ısrarı seviyor heraldeeNiye blog kıvamında yazıyorsunuz?
Beni anlayan bi yorum yaptigin icin Teşekkürler10.sayfaya kadar okudum daha fazla devam edemedim belki ileriki sayfalarda yazılmıştır ama aslında konu sahibinin eşi bence duygusal bir sorun yaşıyor.önce bende ay ne güzel sevgi dedim olumsuz yorumlari begendim ancak durum öyle değil.bir bebek annesine nasıl bagimlidir o mamasıni yedirsin o uyutsun hep yanında olsun ister yanında olmayınca ağlar bu koca da aynısını yaşıyor.bu anormal bir durum bence.
Konu sahibi yasadigin duygu evet şımarıklık vb...şeylere yorulabilir ama seninki artık bunalımın son noktası ve bence normal olan sensin,senin tepkilerin.
Bu konuyu açan kişi kocamla hep dip dipe olmak istiyorum,is seyahatine gidince sabahlara kadar görüntülü konuşuyorum tek başına bişey yapmasını istemiyorum vb...şeyler deseydi yorumlar çok çok farklı olurdu hatta arkadaşım hasta misin sen derlerdi.
Bana burda yazmadiklarini birakmadilar malesef..aynen kadiş ben de katılıyorum sana..
lorena adlı bir üye vardı, o da konu sahibinin eşinin kadın versiyonuydu.. valla şu an "ah keşke" diyenler 2 sene bu şekilde yaşasalar bunalıma girerler adım gibi eminim.. neredeyse tuvalete de beraber gidelim modunda olmak hiç sağlıklı değil..
Ben simariklikla ve memnuniyetsizlikle suclandim.Bu aslında çok boğucu bi evlilik tipi ve evet ay bacım kocani rahat bırak adam bi nefes alsın diye yapılan yorumlar yerini sus şımarık kadın ayıp kocana günah kıvamına gelmiş.Loreena ile konudaki kocanın bi farkı yok bence
Ben de her daim aşkını gösteren ilgili erkekleri kimler kapıyor da bize diğerleri kalıyor diye merak edip duruyordum, cevabımı aldım. Şimdi bir köşeye büzüşüp nutella tıkınarak ağlayacağım. Hoşça kalın dostlarım.
Tesekkurler arkadasim.İnsan sevgiden de yorulur, sevgisizlikten de
Bunun şımarıklıkla, rahat batmasıyla alakası yok
Konu sahibesi arkadaşım zorlanmak doğal da buna bir çözüm aradın mı hiç ?
Yani fikrimce boşanmak en son çare olmalı
Bazen iki insan konuşur ama anlaşamaz, anlamak istemezler çünkü tuhaf bir duygu durumudur bu işte o zamanlarda bir yardım gerekir; bu yardım bazen bir aile büyüğü olur, bazen bir terapist olur, bazen bir arkadaş olur, her yolu denediğine eminsen diyecek bir şey yok ama denemediysen dene derim çünkü eteri gidip beteri geliyor, boşanmak gerektiğinde doğru bir adım ancak son çare olacak bir adım, hakkında hayırlısı olsun
aynen yani röportaj veriyor sanki bant kaydı resmne yaaEşinede bu şekilde cevaplar veriyosan bugüne kadar ayrılmamış olmanız ilginç.
Tersten değil düzden bak daha kolay olur.
Ben öyle düşünmedim dedim ya bu konuyu kocami çok bunaltiyorum diye açsaydin tersinden yani ruh hastası olmakla bile suçlanirdinBen simariklikla ve memnuniyetsizlikle suclandim.
hatta egomla yazdigim bile soylendi..
ben istemem öyle,eşim her daim kendini naza çeker,yeni gelin gibiYok maalesef.
AnlayamadımBen cısem kardesıme hsj
kesinlikle,Ayyy şiştim 47 sayfayı okuyacağım diye. Ama değdi. Baştan fikrim başkaydı şimdi başka oldu. Kusura bakmayın konu sahibi bunda sizin de payınız büyük. Bir laf edeceksiniz bütün üyeleri yalvarttınız neredeyse. Bence eşiniz rahatsız. Kinaye olsun diye demiyorum. Size karşı hissettiği aşk mı bilemem ama sapkınlık derecesinde BAĞIMLI. Buna biraz da siz neden olmuşsunuz. Ona acıyarak kendiniz gibi davranmayı unutmuşsunuz. Tavrınızı net koyarsanız her şey düzelir. Bir de insanlar size çözüm önersi sunuyor durmadan o öyle bu böyle diyip duruyorsunuz. Madem bunları baştan yazın ki insalar da yorumlarını ona göre yapsın.
Sence böyle birisi naz yapar mı yaben istemem öyle,eşim her daim kendini naza çeker,yeni gelin gibi
Ben otuz esim otuz uc yasIndaya okuyamadım yetişemedim tüm sayfalara dayanamadım anladığım kadarına yorum yapmaya karar verdim sayfalara yetişemiyorum çünkü.
cisem kardeş kaç senelik evlisin
evlilikten önce ne kadar sürdü birlikteliğiniz yani uzun bir ilişkinin ardından mı evlendin eşinle
arada yaş farkı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?