kocam'a.

Bence önce avukata gitmek yerine psikiyatriste gitseymissiniz.Aldatma yok şiddet yok hakaret yok sorumsuzluk yok .Cok seven bir esiniz varmis ya da iyi yapmissiniz avukata gitmekle en azindan esinizin hayatini mahvetmezsiniz daha fazla..

o değil de inşallah boşanırsın bile denmiş yahu.. kızlar neyin hıncını alıyorsunuz? gerçekten inanamadım bazı yorumlara..
Daha neler neler dendi..
kendi kendime uydurdugum bile soylendi.
Kimsenin bosanmasini dileyecek kadar mutsuz olmadim hic.
yazik.

Daha neler neler dendi..
yazik.

sana naçizane tavsiye cisem.. evine git, eşinle konuş ve bazen kendine zaman ayırmak istediğini söyle.. tak mp3'ü kulağına al eline bir kitap.. yine yanında otur ama kendi başına takıl.. ya da aç nette oyun oyna ama yine kendine ayır bir saatini.. emin ol bir süre sonra her şey normale döner :)

aralardan seçip okudum yazdıklarını maşallah kerpetenle laf alınmış ağzından. tek kelime cevaplarla 46 sayfada kocanı neden terkettiğini hala da tam olarak anlatabilmiş değilsin. biz kadınlar hep şikayet ederiz eşimiz iletişim kurmuyor diye ama sizinkine gerçekten acıdım sizin bir derdinizi öğrenmek için 2 hafta uğraşması lazım adamın heralde.

bu kadar seven bir eş sizin bunaldığınızı tatlı bir dille anlatmanızla farklı planlar yapıp sizi kendi halinize bırakırdı. ama ona da cevapları burdaki gibi ukala kendini beğenmiş edalarla veriyorsananız ne yapsın adamcağız? kimse beni anlamıyor diye emo takılmayın Allahaşkına evli barklı kadınsınız kendimi neden anlatamıyorum diye düşünün.

herşey iyi giderken tek kelime etmeden çıkıp gitmek nesi? kim hakeder böyle acımasız bir ayrılığı??? kocamın tek sorunu çok sevmesi diyorsunuz bir de. tamam evliliğinizden memnun değilseniz adamı karşınıza alıp konuşsaymışsınız çözüm bulamadıysanız veya bulunan çözümler sizi tatmin etmediyse ayrılsaymışsınız! kendimi eşinizin yerine koydum ve sizden nefret ettim! çok ama çok zalimsiniz!

Ofkeyle kendimi ifade edememis olabilirim dedim.
sakinlestikce daha mantikli düşünüyorum dedim.
lakin onu bile kendince yorumlayanlar oldu.

Yazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya
sayfaları bastan oku 3 sayfada bi 3 kelime yazmıs hanım zade bu dalga gecmek degilde nedir ben bari herkeze cvp yazıyordum bant kaydı gibi cvp vermiyodum

Telefonunuz açık sanırım öyle bi eş polise gitmiş olmalı siz eve gitmeyince . Ariyor mu . Bence barışın yazık , konuşarak zamanla düzelir belki .

Daha neler neler dendi..
yazik.
Cisem biz öküzcan kocalara öyle alismisiz ki bir kadinin aşırı ilgiden bikacagini bunalacagini hayal dahi edemiyoruz galiba.bir arkadas yazmış kocasi çiçek yerine maydonoz gelirse sevinecek kadınlar var diye aynen öyle.

Ancak gerçekten bunun için bosanilmaz ben ille dayak ve aldatma da boşanilir diyen tiplerden değilim ama eşin iyi biri seni cok seviyor sadece konuşulmaya ihtiyacı var.

Arkadas cevremiz fazlasiyla var. Cok sosyaliz biz.
defalarca yazdigim sey esim yuzunden kendime zaman ayiramiyordum.

Yazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya

Kadesa çok samimiyim espri anlayışın beni benden alıyor. Hele bir konuda vardı ya kloo bittim ona bittim. Hala aklıma geldikçe gülerim

saflarını bastan oku 3 sayfada bi 3 kelime yazmıs hanım zade bu dalga gecmek degilde nedir ben bari herkeze cvp yazıyordum bant kaydı gibi cvp vermiyodum
Anacim yazsan ne Urduca bilen yok ki aramızda.en azından konu sahibini 3-5 mesajdan sonra anlayabildik dimi

Neyse ya konu almış gitmiş zaten.

Ben öyle düşünmedim dedim ya bu konuyu kocami çok bunaltiyorum diye açsaydin tersinden yani ruh hastası olmakla bile suçlanirdin
Kesinlikle katılıyorum.
Bak suan oteldeyim dusumu aldim ve uzaniyorum.
kimsenin eli kolu ustumde degil.
kimse beni neden sevmiyorsun neden dokunmuyorsun yada neden sunu yapmiyoruz demiyor.
adam sigara icecegi zaman bile gel bi cigara icelim sohbet ederiz diyor.
yahu uclu koltukta kucak kucaga yatiyoruz balkona bari tek git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…