Yazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim yaaynen yani röportaj veriyor sanki bant kaydı resmne yaa
bence beraber dr a gidebilirler..herşeyin fazlası zarar..Sence böyle birisi naz yapar mı yaAdamın korkuları var bence.
Daha neler neler dendi..o değil de inşallah boşanırsın bile denmiş yahu.. kızlar neyin hıncını alıyorsunuz? gerçekten inanamadım bazı yorumlara..
Hayir donmedim._cisem_ evine döndün mü?
Daha neler neler dendi..
kendi kendime uydurdugum bile soylendi.
Kimsenin bosanmasini dileyecek kadar mutsuz olmadim hic.
yazik.
Ofkeyle kendimi ifade edememis olabilirim dedim.Şimdi çok güzel yazmış konu sahibi demiştim ama kesin kararlı bir kadın edasında yazdığı için. Hayır bir anlık öfkeyle yazılan şeye de benzemiyordu daha çok kırılmış bir kadın tavrı vardı. Ama sadece sıkılmış yazmış. Şimdi benim bu konudan anladığım eşi konı sahibini çok seviyormuş. Şair burda bunu mu anlatmak istemiş burda? Biz de çatlayıp patlayalım. Konunun sonundan anladığım bu. Fesat mıyım yoksa??
sayfaları bastan oku 3 sayfada bi 3 kelime yazmıs hanım zade bu dalga gecmek degilde nedir ben bari herkeze cvp yazıyordum bant kaydı gibi cvp vermiyodumYazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya
Cisem biz öküzcan kocalara öyle alismisiz ki bir kadinin aşırı ilgiden bikacagini bunalacagini hayal dahi edemiyoruz galiba.bir arkadas yazmış kocasi çiçek yerine maydonoz gelirse sevinecek kadınlar var diye aynen öyle.Daha neler neler dendi..
kendi kendime uydurdugum bile soylendi.
Kimsenin bosanmasini dileyecek kadar mutsuz olmadim hic.
yazik.
Arkadas cevremiz fazlasiyla var. Cok sosyaliz biz.boşanmak çözüm olmayacak konu sahibi, eve gitmemek de öyle.. tahminimce hiç arkadaş çevreniz yok.. bir-iki arkadaş edinin.. mesela eşinin lise ya da üniversiteden arkadaşları ile buluşun, onlarla haftada bir -iki gece çıkın, sonra bazen yalnız çıksın.. böylece size bağımlılığı azalır..
evet bunalmışsınız ama sakin düşününce bu sebepten boşanılmayacağını anlayacaksınız gibi geliyor..
bence beraber dr a gidebilirler..herşeyin fazlası zarar..
Yazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya
Anacim yazsan ne Urduca bilen yok ki aramızda.en azından konu sahibini 3-5 mesajdan sonra anlayabildik dimisaflarını bastan oku 3 sayfada bi 3 kelime yazmıs hanım zade bu dalga gecmek degilde nedir ben bari herkeze cvp yazıyordum bant kaydı gibi cvp vermiyodum
Neyse bu kadar dertlenme, az iç sen az.
Kesinlikle katılıyorum.Ben öyle düşünmedim dedim ya bu konuyu kocami çok bunaltiyorum diye açsaydin tersinden yani ruh hastası olmakla bile suçlanirdin
Anacim yazsan ne Urduca bilen yok ki aramızda.en azından konu sahibini 3-5 mesajdan sonra anlayabildik dimi
Neyse ya konu almış gitmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?