- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
dertlendim. Hele şu konu beni benden aldı.
Annesi hayatta mi ?Kesinlikle katılıyorum.
Bak suan oteldeyim dusumu aldim ve uzaniyorum.
kimsenin eli kolu ustumde degil.
kimse beni neden sevmiyorsun neden dokunmuyorsun yada neden sunu yapmiyoruz demiyor.
adam sigara icecegi zaman bile gel bi cigara icelim sohbet ederiz diyor.
yahu uclu koltukta kucak kucaga yatiyoruz balkona bari tek git.
ben hissetmedigim hicbirseyi hissediyormusum gibi davranmadim ona.Ayyy şiştim 47 sayfayı okuyacağım diye. Ama değdi. Baştan fikrim başkaydı şimdi başka oldu. Kusura bakmayın konu sahibi bunda sizin de payınız büyük. Bir laf edeceksiniz bütün üyeleri yalvarttınız neredeyse. Bence eşiniz rahatsız. Kinaye olsun diye demiyorum. Size karşı hissettiği aşk mı bilemem ama sapkınlık derecesinde BAĞIMLI. Buna biraz da siz neden olmuşsunuz. Ona acıyarak kendiniz gibi davranmayı unutmuşsunuz. Tavrınızı net koyarsanız her şey düzelir. Bir de insanlar size çözüm önerisi sunuyor durmadan o öyle bu böyle deyip duruyorsunuz. Madem bunları baştan yazın ki insanlar da yorumlarını ona göre yapsın.
Diyeceklerimi yazdinYazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya
B
ben hissetmedigim hicbirseyi hissediyormusum gibi davranmadim ona.
biz cok asik olarak evlendik.
onun mutlu olmasi icin gule oynaya yaptim yaptiklarimi lakin her gecen gun esimin ilgisi artiyor.
durulmuyor yani.
Biraz ayri kalmak bize iyi geleceksana naçizane tavsiye cisem.. evine git, eşinle konuş ve bazen kendine zaman ayırmak istediğini söyle.. tak mp3'ü kulağına al eline bir kitap.. yine yanında otur ama kendi başına takıl.. ya da aç nette oyun oyna ama yine kendine ayır bir saatini.. emin ol bir süre sonra her şey normale döner :)
Al benden de o kadar.
Nasip
Konuştuk haberi var. Gelip gordu beniTelefonunuz açık sanırım öyle bi eş polise gitmiş olmalı siz eve gitmeyince . Ariyor mu . Bence barışın yazık , konuşarak zamanla düzelir belki .
Aslında hiç ekşınlı bir konu da değil ama 50 sayfa konusulmuş çok şaşırdım üstelik şuan 70 kişi konuya bakıyor
Nerede ki bu nasipler?Çok içtik bu akşam yeter arkadaşım.
Arkadaşım başkalarının konuya baktığını nasıl anlıyorsunuz bana söyleyin bariAslında hiç ekşınlı bir konu da değil ama 50 sayfa konusulmuş çok şaşırdım üstelik şuan 70 kişi konuya bakıyor
Dimi :)Aslında hiç ekşınlı bir konu da değil ama 50 sayfa konusulmuş çok şaşırdım üstelik şuan 70 kişi konuya bakıyor
haklisin arkadasim.Cisem biz öküzcan kocalara öyle alismisiz ki bir kadinin aşırı ilgiden bikacagini bunalacagini hayal dahi edemiyoruz galiba.bir arkadas yazmış kocasi çiçek yerine maydonoz gelirse sevinecek kadınlar var diye aynen öyle.
Ancak gerçekten bunun için bosanilmaz ben ille dayak ve aldatma da boşanilir diyen tiplerden değilim ama eşin iyi biri seni cok seviyor sadece konuşulmaya ihtiyacı var.
Nerde ağzını ayırıyor kim bilir.
(Yani oyalaniyor manasinda)
KOnuyu acarken uzgun ve ofkeliydim bir yandan da kendimi y oparlamaya calisiyordum.Anacim yazsan ne Urduca bilen yok ki aramızda.en azından konu sahibini 3-5 mesajdan sonra anlayabildik dimi
Neyse ya konu almış gitmiş zaten.
Sonra nasıl tek bırakıp gitti bu bile mucize sizi tek bırakması :) inşallah dinlersiniz kafanizi . Bence burdan da çıkın kırıcı yorumlar daha sinir bozucu . Hepten kendi kendinize kalıp dinlenin .Konuştuk haberi var. Gelip gordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?