kocam'a.

Tarik tarcanla ahu tugbanin bi filmi vardı evcilik oyunu.
Adamı en sonunda bıktırmıştı kadın evi terkedip anasının evine yerleşmişti sonunda kocası hic aramayinca kendiliğinden kocasının evine dönmüştü sanki o filmden alıntı gibi geldi.
Eşi de aynısını yaparsa konu sahibi eve döner belki

Annesi hayatta mi ?

Peki aramadi mi seni nerdesin diye ?

B
ben hissetmedigim hicbirseyi hissediyormusum gibi davranmadim ona.
biz cok asik olarak evlendik.
onun mutlu olmasi icin gule oynaya yaptim yaptiklarimi lakin her gecen gun esimin ilgisi artiyor.
durulmuyor yani.

Yani biraz garip olmamış mı konu sahibi?
Adamla gerek konuşarak gerek zorlayarak durumu düzeltebilirsin ayrılmak çok Uç bir karar

Yazmayayim dedim ama konularin anlasilirligiyla ilgili konuşurken keşke kendi konularina baksan limoncu,seninki Orhun kitabeleri gibi de noluyo millet tek kelime anlamiyor aç konunu ben tercüme ettim ya
Diyeceklerimi yazdin

B

ben hissetmedigim hicbirseyi hissediyormusum gibi davranmadim ona.
biz cok asik olarak evlendik.
onun mutlu olmasi icin gule oynaya yaptim yaptiklarimi lakin her gecen gun esimin ilgisi artiyor.
durulmuyor yani.

Tamam işte. Siz de hoşlanmadığınız şeyleri net söyleyin arkadaşım. Öyle kimse kırılmasın üzülmesin diye yumuşak davranmayın. Ben sanmıyorum ki hiç bir insan ciddi bir resti kabullenmesin. Ama anlamadığım şu; ayrı ayrı da takılıyorsunuz ama yine de ilgiden bunalıyorum diyorsunuz.

Biraz ayri kalmak bize iyi gelecek

Aslında hiç ekşınlı bir konu da değil ama 50 sayfa konusulmuş çok şaşırdım üstelik şuan 70 kişi konuya bakıyor

Telefonunuz açık sanırım öyle bi eş polise gitmiş olmalı siz eve gitmeyince . Ariyor mu . Bence barışın yazık , konuşarak zamanla düzelir belki .
Konuştuk haberi var. Gelip gordu beni

Aslında hiç ekşınlı bir konu da değil ama 50 sayfa konusulmuş çok şaşırdım üstelik şuan 70 kişi konuya bakıyor
Dimi :)

Siyasette hic böyle olmuyor çok sakin oralar :)

Biz aldatma şiddet ve kocaların berbat davranışları üstüne açılan konulara aliskiniz birden tam tersini görünce çoğu kişi iyi dileklerini sunmaya gelmiş

haklisin arkadasim.
suan daha sakinim.
daha mantikli düşünüyorum

Anacim yazsan ne Urduca bilen yok ki aramızda.en azından konu sahibini 3-5 mesajdan sonra anlayabildik dimi

Neyse ya konu almış gitmiş zaten.
KOnuyu acarken uzgun ve ofkeliydim bir yandan da kendimi y oparlamaya calisiyordum.
defalarca yazdim basta kendimi ifade edememis olabilirim diye..

Konuştuk haberi var. Gelip gordu beni
Sonra nasıl tek bırakıp gitti bu bile mucize sizi tek bırakması :) inşallah dinlersiniz kafanizi . Bence burdan da çıkın kırıcı yorumlar daha sinir bozucu . Hepten kendi kendinize kalıp dinlenin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…