prolar bakabiliyor sadeceArkadaşım başkalarının konuya baktığını nasıl anlıyorsunuz bana söyleyin bari
Kocamla konustum.Tarik tarcanla ahu tugbanin bi filmi vardı evcilik oyunu.
Adamı en sonunda bıktırmıştı kadın evi terkedip anasının evine yerleşmişti sonunda kocası hic aramayinca kendiliğinden kocasının evine dönmüştü sanki o filmden alıntı gibi geldi.
Eşi de aynısını yaparsa konu sahibi eve döner belki
ooo çok fena,beraber evlilik terapistine gidin,dr eşinize nasihatte bulunur..evlilik bu demek değil tabiiki..Kesinlikle katılıyorum.
Bak suan oteldeyim dusumu aldim ve uzaniyorum.
kimsenin eli kolu ustumde degil.
kimse beni neden sevmiyorsun neden dokunmuyorsun yada neden sunu yapmiyoruz demiyor.
adam sigara icecegi zaman bile gel bi cigara icelim sohbet ederiz diyor.
yahu uclu koltukta kucak kucaga yatiyoruz balkona bari tek git.
Canim isyerime geldi.Annesi hayatta mi ?
Peki aramadi mi seni nerdesin diye ?
Dinlenemiyorum diye belirtmistimTamam işte. Siz de hoşlanmadığınız şeyleri net söyleyin arkadaşım. Öyle kimse kırılmasın üzülmesin diye yumuşak davranmayın. Ben sanmıyorum ki hiç bir insan ciddi bir resti kabullenmesin. Ama anlamadığım şu; ayrı ayrı da takılıyorsunuz ama yine de ilgiden bunalıyorum diyorsunuz.
Ne iyi dilekler ama :)Dimi :)
Siyasette hic böyle olmuyor çok sakin oralar :)
Biz aldatma şiddet ve kocaların berbat davranışları üstüne açılan konulara aliskiniz birden tam tersini görünce çoğu kişi iyi dileklerini sunmaya gelmiş
Esim beni yalniz birakmiyor demedim ki.Sonra nasıl tek bırakıp gitti bu bile mucize sizi tek bırakması :) inşallah dinlersiniz kafanizi . Bence burdan da çıkın kırıcı yorumlar daha sinir bozucu . Hepten kendi kendinize kalıp dinlenin .
Demek ki o da her erkek gibi konusulunca anlayabiliyormus :)Canim isyerime geldi.
konusmak istedigimi soyledim ve konustuk.
zamana ihtiyacim olduğunu kendimi toparlamak istedigimi ve onu cok sevdigimi soyledim eve donmek istedi.
Eve gitmek istemedigimi soyledim.beni otele birak lutfen.
eger huzursuz olacaksan yan odami tut ama bu gece beni yalniz birak dedim.
beni birakti birsey olursa bi telefon uzagindayim deyip gitti.
Muhtemelen yan odalardan birinde kaliyordur.Demek ki o da her erkek gibi konusulunca anlayabiliyormus :)
Vallami kız.Muhtemelen yan odalardan birinde kaliyordur.
Arabasi otoparktaVallami kız.Genelde erkekler ne halin varsa gör derlerde valla çok şaşırdım eşinize
Bende senin koca dan istiyoooooooommmm Bana neeeeeeeeArabasi otoparkta
Sonra sende ben gibi konu acmayasin :)Bende senin koca dan istiyoooooooommmm Bana neeeeeeee
Ayyy ne güldüm.Allah daha iyisini versin inşallah...Bende senin koca dan istiyoooooooommmm Bana neeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?