bu arada cinsel anlamda bi sorununuz var mı ? o taraftan yok gibi de acaba sen ikinizi uyumlu hissediyo musun
güvensizlik değil.
herşeyi konuşabiliyoruz.
olsa hissederdim ki o da dile getirirdi.
ya adam beni sabah işe bırakıyor evden birlikte çıkıyoruz.
gün içinde iki üç kez uğruyor özledim diye.
çiçek çikolata bırakmak için bile geliyor.
elbette denedim.Sevgiden tabi ki bunalır insan sizi çok iyi anlıyorum. Birbirinizi ne kadar severseniz sevin herkesin özel alanı yalnız ya da ayrı geçirdiği zamanları olmalı evliliklerde.Konuşmayi denediniz mi tepkisi ne oldu buraz daha aciklasaniz durumu?
kocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
bugün avukatımızla görüştüm.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
mümkün değil hem siz birbirini seven iyi bir çiftsiniz dedi.
sanırım şimdi kendime,
yepyeni bir avukat bulmam gerek.
yani demem o ki;
kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti.
arkasına bakmadan,
herşeyi sen de ve senle bırakarak,
en çokta seni bırakarak gitti..
sevginin değerini bilmemek değil.
evet bende onu çok seviyorum.
ama bunalıyorum.
diyorum.sorunlarımızı halledelım
şü ölumlu dunyayı senınle bız sonsuz yapalım
neden yasıyoruz bunları
sadece bırbırımızı sevelım
sevgı herseyı ıyılestırır guzellestırır de
ayyyy ne güzel maşallah size Allah nazarlardan korusunbenimki de canım tost istedi diye gece ikide karakolunu bırakıp 20 km yol geliyor tostu bırakıp beni öpüp geri gidiyor ben bunu seviyorum sıkılmak hiç aklıma gelmedi açıkçası
çok teşekkür ederim arkadaşım.Arkadaşlar sevmek var sevmek var.O kadar yoğun bir sevgiden herkes yorulur bunalır.Konu sahibine kıymet bilmez gibi yorum yapmadan önce bi dinleyelim bence.
sanmam mesajı vardı bi hatta cüretkar bulmuştum ordan aklımda
tartışmanın sebebi onun yoğun ilgisi.bişey yok demişsin ilk mesajında tartışma diyosun
teşekkür ederim canım :) çok daha fazlası başına gelsinayyyy ne güzel maşallah size Allah nazarlardan korusun
keşke demekten alıkoyamıyorum kendimi, çok özel bi durum yoksa (hamilelik gibi) canım tost istese gece gece ne tostu, kilo yapar boşver der
çok bunaltıyormuş canım hep yanında olmak herşeyi birlikte yapmak istiyormuş çocuğun gibi yani bir an yanından ayrılmayan eş ..bunalmakta haklı sanırım insanların sosyal alanları da olmalıBen anlamadım, eşi konu sahibinin üzerine çok düşüyormuş,sık sık çok özlüyorum seni diyormuş da konu sahibi o yüzden mi boşanmak istiyormuş? Valla konudan bir şey anlamadım
yazdıklarımdan bunları çıkardıysanız diyecek birşeyim yok.Burdan çıkacak önemli bi sonuç var aslında hanımlar. Çok sevilmek istiyorsaniz aynen böyle geri cekeceksiniz kendinizi. İnsana kadin olsun erkek olsun farketmez elinin altindaki cazip gelmiyor. Şaka bi yana da insan çaba harcarsa eğer daha değerli buluyor karsisindakini. Acımasız ama gerçek bu maalesef. Sizin örnek biraz abartı geldi bana boşanma filan ama uzaklasma sebebiniz çok açık ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?