kocam'a.

akşam eşi eve geldiğinde elinde maydonoz olsa sevinecek hanımlar varken, siz kocanıza çooook haksızlık ediyorsunuz söyleyeyim

elbette denedim.
daha dün babama temizliğe gittim..
o da arkadaşlarıyla zaman geçirecekti,
iki saat sonra çıktı geldi yardım edeyim öyle bi köşede durayım ama seni göreyim dedi..
koca gün temizlik yaptım ve o da gördü.
akşam evimize döndük yoruldum ve uyumak istediğimi söyledim.
kendisi yorgun olmadığı için oyun oynayacağını söyleyip uzandı.
uyuyorum sürekli saçımı okşuyor yüzümü okşuyor opüyor uyuyamıyorum..
hadi dedim ses etme cisem.
bu sefer uyandığımı gördü
diyor ki,
madem uyandın niye yeniden uyuyorsun..

Basit bir tartışma yaşamışsınız bu ne ile ilgiliydi? Avukatınız eşinizin hiddetinden korkuyor olabilir demişsiniz, siz onun hiddetinden korkuyor musunuz?

sevginin değerini bilmemek değil.
evet bende onu çok seviyorum.
ama bunalıyorum.

o zaman yazin ki; esim bana guvenmedigi icin yalniz birakmiyor, kiz arkadaslarimdan bile kiskaniyor ne yaparsak beraber yapalim istiyor ama ben bunaliyorum.

diyorsunuz ki cok seviyor ben artik sikildim, laflari cimbizla aliyoruz agzinizdan... Tabi ki eslerin kendilerine ait zamanlari olmali arkadaslariyla bas basa biseyler yapabilmeli ve ozlemenin de tadina varmalilar.

Cok seviyor diyorsunuz ya konusmayi deneseniz, dinler buyuk ihtimal

sorunlarımızı halledelım
şü ölumlu dunyayı senınle bız sonsuz yapalım
neden yasıyoruz bunları
sadece bırbırımızı sevelım
sevgı herseyı ıyılestırır guzellestırır de
diyorum.
ben seni çok seviyorum diyor.
birşeyleri yalnız yapmak istiyorum diyorum.
sensiz canım sıkılıyor diyor.

bence iyi düşünün şuanda ne istediğini tam bilmiyorsunuz bence sevgiden şımarmış olabilirisniz ...yanlış anlamayın bazen insan şırmadığını bile sonra anlıyor sonra üzülmeyeseniz... Valla ben eşimin hep yanımda olmasını istiyorum bazen diyorum ki rapor al evde oturalım sohbet edelim diyorum .....

benimki de canım tost istedi diye gece ikide karakolunu bırakıp 20 km yol geliyor tostu bırakıp beni öpüp geri gidiyor ben bunu seviyorum sıkılmak hiç aklıma gelmedi açıkçası
ayyyy ne güzel maşallah size Allah nazarlardan korusun
keşke demekten alıkoyamıyorum kendimi, çok özel bi durum yoksa (hamilelik gibi) canım tost istese gece gece ne tostu, kilo yapar boşver der

Arkadaşlar sevmek var sevmek var.O kadar yoğun bir sevgiden herkes yorulur bunalır.Konu sahibine kıymet bilmez gibi yorum yapmadan önce bi dinleyelim bence.
çok teşekkür ederim arkadaşım.
eşime acıdıklarını yazanlar olmuş.
ifade etmeye çalıştığım şey başka şey.
ben beni sevmesin demiyorum ki.

Ben anlamadım, eşi konu sahibinin üzerine çok düşüyormuş,sık sık çok özlüyorum seni diyormuş da konu sahibi o yüzden mi boşanmak istiyormuş? Valla konudan bir şey anlamadım

Hay Allah _cisem_ biraz saskinlikla okudum mesajini.

Ama anlamadim sanma, gercekten bunalmis olabilirsin.
Iliskiler bazen mantiken artik beynimiz ‘error’ veriyorsa, veya sevgimiz tamamen tukenmisse ve yuregimizde bitmisse (yada oyle hissediyorsak), sanirim soyle bir gozden gecirilmeli. Nacizane bir tavsiyede bulunmama izin verirsen bu gidisini ‘kesin bir ayrilik’ olarak degilde bir ‘mola’ olarak gor. Ve umarim onada bu sekilde anlatirsin bunu.
Kendimi, seni ve iliskimizi gozden gecirmeliyim de, birak nefes alayim de. Belki ayriyken ozlersin? Belkide tam tersi okadar kurtulmus ve ozgur hissedersinki, geri donme dusuncesi seni bunaltir.

Biseylerin degismesini istiyorsak bazen farkli yontemler denemeliyiz, kavgasini ederiz bazen, guzellikle soyleriz bazen, kapris yapariz, trip atariz, davranislarimizla belli ederiz istegimizi bazen, bazende boyle yoklugumuzla gostermek isteriz. Belki ayriyken esin hatalarini farkeder? Ayni sekilde sende kendinde degismesini gereken seyleri farkedersin?

Hakkinizda hayirlisi, ferah tut gonlunu. Seviyorsunuz, hemde cok. Sana bukadar bagli bir Adam oyle kolay vazgecmez. Ayni sekilde sende oyle kolay vazgecemezsin sanirim (umarim).

valla sanırım size rahatlık batıyor
ne güzel işte adam sız olmadan hareket etmek ıstemıyor
gıttıgınızde gerı pısman oldugunuzda bıraktıgınız adam aynı adam olmayacak bılgınıze

Sevgiden ilgiden bunalır mı insan ne garip bi durum gerçekten :))))Kocanızı hiç haketmemişsiniz gidin bence de o da hakettiğini bulsun

Ben anlamadım, eşi konu sahibinin üzerine çok düşüyormuş,sık sık çok özlüyorum seni diyormuş da konu sahibi o yüzden mi boşanmak istiyormuş? Valla konudan bir şey anlamadım
çok bunaltıyormuş canım hep yanında olmak herşeyi birlikte yapmak istiyormuş çocuğun gibi yani bir an yanından ayrılmayan eş ..bunalmakta haklı sanırım insanların sosyal alanları da olmalı

yazdıklarımdan bunları çıkardıysanız diyecek birşeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…