kocam'a.

vuu 88 i bulmuş.

son durum ne. sanki haber kanalı ya

Bir deli bir kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış. Bu gidişle 100 sayfayı da bulur bu. Ama editörler geyik muhabbeti bölümüne taşısa daha iyi olacak gibi bu konuyu.

sizi onemseyen ustunuze titreyen bi esiniz var.su kadinlar kulubunde ne dertler okuyoruz sizin yerinizde olmak isteyen o kdr kadin varki..konunuzu ara ara takip ettm.otelde ayri odalarda kalmaniz flan bna sacma geldi evdede farkli odalarda kalabilirdiniz..bnce siz ozgurlugunuzn kisitlandgni dusunuyosunuz ben bnu anladm.yoksa bi insan sevdgi insanin ilgisinden niye rahatsz olurki ..karsinizda szi mutlu etmk icin ugrasyan bi es var.kusura bkmayin ama szinkisi tamamen simariklik.bosansaydiniz bi ilk olurdu heralde ...genelde siddetli gecimszliktr ya neden

haklısın arkadaşım..
sanırım özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim..
yani aynı evde oluşumuz sürekli yapışık olmamızı gerektirmiyor.
kendimize zaman ayırabilmeli ve evimizde dahi özgür hissedebilmeliyiz..

Bende şu eleştirip aman ne diye yorum yapıyolar deyip yazanlara şaşırıyorum çok gereksiz. Bi kere eleştirmekle yetinmeyip 50 yorum atarsanız sırf laf sokmak içim doğal olarak 100 sayfa olur :)) insanlar bunalabilir,sıkılabilir.. Size göre tuhaf bi dert olabilir ama yorabilir :) bende eşimi sıkardım daha evlenmeden çatlatırdım yavaş yavaş düzeldim tabi,daha az ilgilenir oldum. Şimdide o benim üstüme çok düşüyo ama kovuyorum bazen bende bunalıyor boğuluyorum hamilelikte böyle oldu özellikle. Kokuya tahammülüm olmadığından olsa gerek, öpse sarılsa bile itiyorum çok zaman. Gece sarılmak istiyo aramıza yastık koyuyorum öyle uyuyorum o derece :)) ama çoook seviyorum kocamı,bitanem o benimmmmm

düşündüklerimi yazmışsın
mutluluklar arkadaşım..
rabbim kucağına almayı nasip etsin.

Konu sahibine neden bu kadar kuruldunuz hala anlamadim.Ne sizofrenligi kaldi ne nankorlugu.Ah biz kadinlar ahh.

Konu sahibine neden bu kadar kuruldunuz hala anlamadim.Ne sizofrenligi kaldi ne nankorlugu.Ah biz kadinlar ahh.
inan ben de aynını düşünüyorum..
sanırım kocamın yoğun ilgisi beni boğmak yerine alıp başıma koymalıydım..

Veyyyy 90 sayfa olmuş.....
Kurgudur gerçektir hastadir psikopattir bagimlidir olmadı kiskancliktan ölcek durumdadır kadin nankordur doyumsuzdur elindekinin kiymetini bilmiyodur ego delisidir acaba nedir nedir??bana kalirsa hersey kaldigi yerden devam edicektir.
siz bi terapiye gidin bakim aksama bu konu daha çok 190 sayfalar görür
daha evel de söylemiştim kesin kararlarinizla çizgiyi cekmezseni hiçbişeyi degistiremezsiniz

inşallah boşanırsından sonra kaybetme korkusu da yazıldı.
ben kocamı seviyorum ve onu kaybetmekten elbette ki korkuyorum.
ben sadece biraz yalnız kalmak istiyorum.

ben diyorum ki inşallah boşanmazsın inşallahta eşini kaybetme korkusu yaşamazsın bu çok kötü birşey yaşamadığın için bilmiyosun belki de...yanlız kalmak herşeyle bir başına mücadele etmek destekçinin olmaması inan bana daha zor o yüzden sarıl sende eşine bırakma elini konuşarak kendine yaşam alanı ayırabilirsin bunun üzerine yoğunlaşmalısın boşanmanın değil... Rabbim senin için de hepimiz içinde hayırlısını versin...

Hayırr dediğini bikerede anlayıp seni rahat bırakan adamla 11 aydır neden tartışıyosun ki o zaman seni anladı tmm dedi çapraz odalarda kaldınız

yani konu acacak mevzu mu ariyoruz nedir...adam sever yaranamaz,ilgilenir yaranamaz,pesinden gelir yaranamaz ,zit durumlari ile yaranamaz(ki olmasi gereken bu) ... anlayamadim beklentileriniz nedir ? bu tur durumlari bu kadar buyutur problem yaparsaniz ,bi kac ay sonra ' esim benimle neden ilgilenmiyor ' diye konu acarsiniz benden soylemesi !

Konuyu okudum ve konu sahibine hak verdim. Bir insan, en rahat edeceği yer, mabedi olan evinde, günün gürültüsünü/stresini atmak ve kendini dinlemek için elbette yalnız kalmak ister. İster hayat arkadaşı, eşi, ister canından bir parça çocukları ister de onu binbir emekle büyüten ailesi olsun, sürekli el ele göz göze diz dize de bir yere kadar. Karşındakini çok sevsen de biraz yalnız kalmaya, nefes almaya ihtiyaç duyabilirsin. Bu çok normal ve az sevmekle alakalı bir şey değil ki.

Sizin hatanız, bence, konu sahibi, eşinize karşı kendinizi yeterli ifade edememeniz. Yaşadığınız bu rahatsızlığı, eşinize ciddi ve kararlı bir şekilde anlatamamışsınız.

Konuyu yanlış anlayanlar, çok alakasız şeyler yazanlar olmuş, siz de biraz eksik ve parça parça yazmışsınız, bence. Ama bir şekilde konuşup, bir anlaşmaya varmış ve meseleyi çözmüşsünüz. Sizin adınıza sevindim. Bir de naçizane tavsiyem, problem çözülmüş zaten, bu konu, burda açık kaldıkça böyle uzar gider polemikler, konu kapatılabilir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…