vuu 88 i bulmuş.
son durum ne. sanki haber kanalı ya
haklısın arkadaşım..sizi onemseyen ustunuze titreyen bi esiniz var.su kadinlar kulubunde ne dertler okuyoruz sizin yerinizde olmak isteyen o kdr kadin varki..konunuzu ara ara takip ettm.otelde ayri odalarda kalmaniz flan bna sacma geldi evdede farkli odalarda kalabilirdiniz..bnce siz ozgurlugunuzn kisitlandgni dusunuyosunuz ben bnu anladm.yoksa bi insan sevdgi insanin ilgisinden niye rahatsz olurki ..karsinizda szi mutlu etmk icin ugrasyan bi es var.kusura bkmayin ama szinkisi tamamen simariklik.bosansaydiniz bi ilk olurdu heralde ...genelde siddetli gecimszliktr ya neden
düşündüklerimi yazmışsınBende şu eleştirip aman ne diye yorum yapıyolar deyip yazanlara şaşırıyorumçok gereksiz. Bi kere eleştirmekle yetinmeyip 50 yorum atarsanız sırf laf sokmak içim doğal olarak 100 sayfa olur :)) insanlar bunalabilir,sıkılabilir.. Size göre tuhaf bi dert olabilir ama yorabilir :) bende eşimi sıkardım daha evlenmeden çatlatırdım yavaş yavaş düzeldim tabi,daha az ilgilenir oldum. Şimdide o benim üstüme çok düşüyo ama kovuyorum bazen bende bunalıyor boğuluyorum hamilelikte böyle oldu özellikle. Kokuya tahammülüm olmadığından olsa gerek, öpse sarılsa bile itiyorum çok zaman. Gece sarılmak istiyo aramıza yastık koyuyorum öyle uyuyorum o derece :)) ama çoook seviyorum kocamı,bitanem o benimmmmm
Sağol canım :) dilerim sende tez zamanda bulduğunuz çözümle rahata kavuşursundüşündüklerimi yazmışsın
mutluluklar arkadaşım..
rabbim kucağına almayı nasip etsin.
inan ben de aynını düşünüyorum..Konu sahibine neden bu kadar kuruldunuz hala anlamadim.Ne sizofrenligi kaldi ne nankorlugu.Ah biz kadinlar ahh.
Cisem hala aynı yerde mi konu?inan ben de aynını düşünüyorum..
sanırım kocamın yoğun ilgisi beni boğmak yerine alıp başıma koymalıydım..
inşallah boşanırsından sonra kaybetme korkusu da yazıldı.
ben kocamı seviyorum ve onu kaybetmekten elbette ki korkuyorum.
ben sadece biraz yalnız kalmak istiyorum.
Hayırr dediğini bikerede anlayıp seni rahat bırakan adamla 11 aydır neden tartışıyosun ki o zaman seni anladı tmm dedi çapraz odalarda kaldınızhaklısın arkadaşım..
sanırım özgürlüğümün kısıtlandığını hissettim..
yani aynı evde oluşumuz sürekli yapışık olmamızı gerektirmiyor.
kendimize zaman ayırabilmeli ve evimizde dahi özgür hissedebilmeliyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?