- 8 Ocak 2019
- 681
- 652
- 53
- Konu Sahibi Elifffcikkk
-
Görücü usulü mü evlendiniz?
Adam tedavi olmayi kabul ediyor zaten,Merhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum((
5 ay görüştük sonra söz nişan düğün peşpeşe yaptık. Ama ozamanlar efendi sessiz biri diyordum bu kadar beklemiyordum. İnancım gereği çok samimiyet kurmadım ama bu konuları konuşuyordu. 33 yaşında daha önce hiç iliçkisi de olmamış. Güzel bir bayanım fiziğim çok güzel
Boşanacakmısin gerçektenMerhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum((
Gerçekten çok zor tedavi ile düzelmezse ne yapacağım bilmiyorum. 28 yaşındayımBasta deseymiş bari ben çok düşkün değilim.Demek sormak gerekiyor bunu da. İlgisizlik zor mesela bu da zordur.
Onun için de kötü olur değil mi sırf bu sebepten. Başka hiçbir sorunumuz yok çok iyi biriBoşanacakmısin gerçekten
Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.Görücü usulü mü evlendiniz?
Gene sizin 10 dk bizim 5Merhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum((
Sizde de mi aynı durumGene sizin 10 dk bizim 5
Sevgili veya nisanliyken anlasiliyor muydu peki bu?Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.
Yok gayet güzel bir bayanım. Nişanlıyken çok öperdi artık o da yok. Ben zorla öpüyorum kafasını çeviriyor gururum kırılıyorsizde rahatsız olduğu bir şey mi var acaba koku, kıl, tüy vs? çünkü sarılıp öpmemek de manasız geldi bana. hadi iktidarsız diyelim ama öpmekle ne alakası var bunun?
Tabiki kötü olur. Yani bence. Haftada bir yaşarsın ama dolu dolu yaşarsın. Hayat senin. Gerçi bu ülkede boy boy çocuğu oluo orgazm yaşamamış kadınlarda var ama.Onun için de kötü olur değil mi sırf bu sebepten. Başka hiçbir sorunumuz yok çok iyi biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?