Kocamda isteksizlik

Cinsel isteksizlik tedavi ile düzelir mi

• Düzelir

OY: 24 64,9%
  • Düzelmez

OY: 13 35,1%

• Ankete Katılan
    37

Elifffcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
681
652
53
Merhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum :(((

Görücü usulü mü evlendiniz?

5 ay görüştük . Ama ozamanlar sessiz biri diyordum bu kadar beklemiyordum. çok samimiyet kurmadım ama bu konuları konuşuyordu. 33 yaşında daha önce hiç iliçkisi de olmamış. Güzel bir bayanım fiziğim çok güzel :KK43:

Sakinlikle bu duygunun alakası yok bence. Çünkü insan sevdiği kişiyi arzular. Üroloji ne diyecek bakalım acaba sağlıkla mı alakalı yoksa size yanaşmakta mı sıkıntılı. Birde evliliğiniz çok yeni normal de nasıl gün için de sürekli arar mı? Beraberken sarılır öper mi? Sevgisini hissettirir mi?

Merhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum :KK43:((
Adam tedavi olmayi kabul ediyor zaten,
Daha once iliskisi olmamis biri icin bu sorunlar normal. Biraz tedavi biraz tecrübe lazim.
Bosanmak da bu kadar kolay bir karar olmamali, iyi gunde kotu gunde diyoruz. Adam umursamasa hadi diyelim ama adam kabul etmis ve tedaviye acik. Suan size düşen destek olmak

5 ay görüştük sonra söz nişan düğün peşpeşe yaptık. Ama ozamanlar efendi sessiz biri diyordum bu kadar beklemiyordum. İnancım gereği çok samimiyet kurmadım ama bu konuları konuşuyordu. 33 yaşında daha önce hiç iliçkisi de olmamış. Güzel bir bayanım fiziğim çok güzel :KK43:

Birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz. Yaşların geçtiğini düşündüğünüzden sanırım oldu bittiye gelmiş. Bu tarz evliliklerde bu yaşanıyor maalesef. Cinsellik sizin için evliliği bitirecek boyutfa önemliyse eğer ilişkilerinizi daha farklı yaşamalı ve aşk evliliği yapmalıydınız

Basta deseymiş bari ben çok düşkün değilim.Demek sormak gerekiyor bunu da. İlgisizlik zor mesela bu da zordur.

Merhaba, 6 aylık evliyim kocamda isteksizlik var. Haftada 1 iki haftada 1 benim zorumla ilişki yaşıyoruz. Olsa da en fazla 10 dk sürüyor. Sarılmak öpmek istemiyor. Dayanamıyorum artık. Ürolojiye gideceğiz. Tedavi ile düzelten var mı bilgi verir misiniz? Düzelmezse boşanmayı düşünüyorum ama eşimi de seviyorum :KK43:((
Boşanacakmısin gerçekten :silah:

Görücü usulü mü evlendiniz?
Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.

Gene sizin 10 dk bizim 5:KK70:

sizde rahatsız olduğu bir şey mi var acaba koku, kıl, tüy vs? çünkü sarılıp öpmemek de manasız geldi bana. hadi iktidarsız diyelim ama öpmekle ne alakası var bunun?

Bunun görücü usulü ile nasıl bir alakası olabilir ki inanın merak edipte soruyorum görücü usulü olunca bile tanışma dönemi oluyor çünkü.bir insanı aynı evde yaşamadan aynı odayı paylaşmadan zaten tanıyamazsın ki severek hem de kaç yıl severek evlenenler bile sonrasında neler yaşıyor. Biz görücü usulü evlendik hatta üç ay içinde ama benim eşim tam tersi çok isteklidir.
Sevgili veya nisanliyken anlasiliyor muydu peki bu?

Çok acele etmiyor musunuz???
33 yaşında ve daha önce hiç ilişkisi olmamış bir adam için bunlar normal.
Eşiniz evlenene kadar mastürbasyon yaptı, yani yıllarca. Şimdi ise gerçek bir ilişki yaşıyor.
ilişki sırasında zevk almıyor olabilir ve bunun için zamana ihtiyacı var. Üstüne giderseniz daha çok soruna yol açarsanız. Anlayışlı ve sabırlı olun.
Eğer hormonal açıdan bir sorunu varsa zaten tedavi ile halledilir.

sizde rahatsız olduğu bir şey mi var acaba koku, kıl, tüy vs? çünkü sarılıp öpmemek de manasız geldi bana. hadi iktidarsız diyelim ama öpmekle ne alakası var bunun?
Yok gayet güzel bir bayanım. Nişanlıyken çok öperdi artık o da yok. Ben zorla öpüyorum kafasını çeviriyor gururum kırılıyor

Onun için de kötü olur değil mi sırf bu sebepten. Başka hiçbir sorunumuz yok çok iyi biri
Tabiki kötü olur. Yani bence. Haftada bir yaşarsın ama dolu dolu yaşarsın. Hayat senin. Gerçi bu ülkede boy boy çocuğu oluo orgazm yaşamamış kadınlarda var ama.

Back
X