- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Süper kesin çözüm1.65 boyumla 55 olursam adam vazektomi olmaya ikna oldu. Seninki 51 i fazla mi buldu
Özür diledi fakat laf ağızdan çıkmıştı bir kere.kilonuz iyi ,yakın zamanda 2 doğum yapmışsınız ,fiziğiniz bozulmuştur
ki bu normal ama sizin densiz kocanız bana evlat verdi bu kadın diye düşünememiş ,densiz
Olabilir,son zamanlarda hemcinslerim hakkında fazla yorum yapar oldu165 Boy ve 51 kg sınız. Oldukça zayıfsınız. Eşinizin beğenisi kadının fiziği değil de genel görünümü olabilir mi acaba? Güzelligi filan
Misilleme yapar gibiSende tv de kaslı erkek gördüğün zaman aynılarini söyle Allah sanada bunuki gibi vücut versin
KesinnnŞimdi de yok ben zayıf sevmem sen zayıflığı seviyorsun,diye öyle dedim diyor.
Benim bratim ama her bratin bir gideri varAbi bratt pitt falan galiba...
Özgüvene bak hey maşallah...
Hım... beyefendi sizi biraz kışkırtma derdinde bence. Çünkü bi erkeğin karısının yaninda başka kadınlara iltifat etmesi için canına susamış olması lazim. Bence başkalarını övüp sizi de harekete geçirmeye çalışıyor. Belki bu aralar bebislerden pek fırsat olmuyordur süslenmeye ve başbaşa kalmayaOlabilir,son zamanlarda hemcinslerim hakkında fazla yorum yapar oldu
İnanır mısın,ne yürek ne de ciğer yemesi hayatı boyunca.Ama lafa gelince dan dan.Eşiniz yürek yemiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?