- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
Bunu diyen adam da g.t göbek salmış biri değilse ben de ivo değilim.
Kendi tipsizliğini örtbas için demiştir kesin
Normalde 57ye 167 olan ben, çocuktan sonra 67ye 67 kare oldum.
Benimki de 6 aylık.
Göbek zaten ayrı bi cumhuriyet.
Ona rağmen "sen beni böyle de seviyon domo oşkooowwm" deyip fink atıyom evde.
Bence sen de salla herifi.
O.ssur geç........[/QUOTE
Takma kafanı,repliği geldi aklıma Türkan Şorayın filminden.
Bence de protein tozsuz baklava yapsın da görim onuKendisi hangi sportif ünlü ye benziyor? Sizde şöyle kaslı yakışıklı bi adam görünce aynı temennilerde bulunun. Sizin hanım göbeğinizden rahatsız oluyorsa kendisi baklava yapsin
Uhh bu cumle küçük bir kiyamet kopuşu demek benim icinKocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
Evet başbaşa yaptığımız tek etkinlik çocuklar uyurken içtiğimiz yorgunluk kahveleri.Hım... beyefendi sizi biraz kışkırtma derdinde bence. Çünkü bi erkeğin karısının yaninda başka kadınlara iltifat etmesi için canına susamış olması lazim. Bence başkalarını övüp sizi de harekete geçirmeye çalışıyor. Belki bu aralar bebislerden pek fırsat olmuyordur süslenmeye ve başbaşa kalmaya
Bana söylediklerinden sonra artık iki kere düşünür cevap verirkenAyıp etmiş üstüne bide kıvırmaya çalışmış. Patavatsız mı desem ne desem bilemedim. Sen desen maşallah kaslarına Allah sana da versin diye demediğini bırakmazdı sanırım
Ah ah çocuklar olmasa gösterirdim ona kıyameti ama kuzular korkmasın diye gök gürültülü sağanakla kurtuldu bizimkiUhh bu cumle küçük bir kiyamet kopuşu demek benim icin
Cocuklar uyurken yaptığınız aktiviteleri değiştirin bence...etrafa bakacak enerji bırakmayınEvet başbaşa yaptığımız tek etkinlik çocuklar uyurken içtiğimiz yorgunluk kahveleri.
İnşAllah canımBana söylediklerinden sonra artık iki kere düşünür cevap verirken
Evet biraz enerji kaybı işe yarar belkiCocuklar uyurken yaptığınız aktiviteleri değiştirin bence...etrafa bakacak enerji bırakmayın
Kırıldım o da farkında kırgınlığımınCok kırıcı bır laf etmıs.
Peynir ,ekmek yiyordum, bıraktım hemen .Kocam,dün gece bir bayan için kadının fiziğine bak maşallah Allah sana da versin,dedi. Sana da versin derken bayanı zayıf bulmuş o yüzden öyle demiş.Bu arada ben de 165cm ve 51 kiloyum.2 çocuğum var kilom pek yok ama maalesef göbeğim var önceden dümdüz bir karnım vardı.Çocuklarım henüz küçük _ biri 3 yasında diğeri de 6 aylık _ olduğu için spor yapamıyorum.Eşimin o cümlesi incitti beni.Eşimse bu durumu abarttığımı söylüyor.Sizce bu sözler bir kadını incitmez mi? Bir de bu sözleri kocamdan duymuş olmak daha da düşündürdü beni.Düşüncelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?