Kocamdan gizli param vardi ve kocam yakaladı.

Asosmerve27

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
72
46
8
35
Merhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.

Kendinize harcayın hemen sizde alamaz sizden. Ufak ufak biriktirdim bunları almak için dersiniz gösterirsiniz aldıklarınizi

600 lira için çekilen strese bak. Kadın olmak cok zor

Harcadım den kılık kıyafet aldım tabak tas aldım yorgan yastık aldım den gitsin

Bide nereye kadar bu korku devam edicek hep boylemisiniz

aaa ben her ay 600 lira koymuş sandım. Sadece 1 tane 600 liraymış. Şaşırıyorum ya. Bir insanın önce kendi özsaygısı olmalı. Bir birey olarak. İnsanın özsaygısı olmazsa eşi de dostu da kimsecikler de saygı göstermezler zaten.

Bir bayan doktor arkadaşım vardı maaşı da yüksek . Kadın bir pantolon alsa yada bir bluz o paketi eve girdirebilmek için adamın ise gitmesini beklerdi o gidince iner arabasının bagajından çıkartır eve getirirdi.Yahu bir insanın hicmi köşesinde iki kuruş olmayacak iyi gün var kötü gün var hastalık var .illaki onu alıp bitirecekler .İyiki 600 lira çok para degil. Ne kadar zor kadın olmak

Konu sahibi İnfertilitenin sözlük
anlamını biliyor musunuz ?

Kadın olmak çok zor kesinlikle katılıyorum ama böyle erkekleri hayatımıza alan da biz değil miyiz? Hadi ekonomik olarak bağımsızlığı olmayan bir kadının, kocasına katlanmasını biryere kadar anlıyorum, onu da sadece bir yere kadar. Ama ekonomik bağımsızlığımız varsa bu artık bizim kaderimiz değil, resmen seçimimiz oluyor.

Normalde eşler arasında maddi manevi ayrı gayrı olmamalı derdim ama cevabım eşinizin savruk biri olup olmamasına göre değişir.

Eğer parayı elinde tutamayan biriyse kenara para atmakla iyi yapmışsınız. Maasinizdan 3, 5 ne varsa ayırın. Sonuçta kendinize ait bir para. O paranin hesabını da vermek zorunda değilsiniz ayrıca.

Kıyameti koparır parayı çok sever gizli olan hiçbir şeyi sevmez. Alışverişe gittiğimde bile ne aldığımı tek tek sorar para hesabını yapar
Peki sizce bu normal mi? Ben gerçekten anlamıyorum, insanlar evliliği çok yanlış anlıyorlar. Evlenince de bireysiniz, kendi sınırlarınız olmalı. Her iki kişi de eve ekonomik olarak katkı sağlar, ev giderlerinden geriye kalan paraları şahıslar ne yaparlarsa yaparlar. İster biriktirirler, ister harcalar, hesap vermek zorunda değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…