- 10 Ekim 2021
- 72
- 46
- 8
- 35
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Kendinize harcayın hemen sizde alamaz sizden. Ufak ufak biriktirdim bunları almak için dersiniz gösterirsiniz aldıklarıniziMerhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
600 lira için çekilen strese bak. Kadın olmak cok zorMerhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
Harcadım den kılık kıyafet aldım tabak tas aldım yorgan yastık aldım den gitsinMerhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
600 lira için çekilen strese bak. Kadın olmak cok zor
Hucre azlığı sonuçta,beyinde ya da özelde farketmez:)Bu konunun erkek infertilitesi ile ne alakası var?
Doğru diyorsunuz nereye yazacağımı bilemedimBu konunun erkek infertilitesi ile ne alakası var?
Bir bayan doktor arkadaşım vardı maaşı da yüksek . Kadın bir pantolon alsa yada bir bluz o paketi eve girdirebilmek için adamın ise gitmesini beklerdi o gidince iner arabasının bagajından çıkartır eve getirirdi.Yahu bir insanın hicmi köşesinde iki kuruş olmayacak iyi gün var kötü gün var hastalık var .illaki onu alıp bitirecekler .İyiki 600 lira çok para degil. Ne kadar zor kadın olmak600 lira için çekilen strese bak. Kadın olmak cok zor
Kıyameti koparır parayı çok sever gizli olan hiçbir şeyi sevmez. Alışverişe gittiğimde bile ne aldığımı tek tek sorar para hesabını yaparNeden bu konuda eşinize açıklama borçlu hissediyorsunuz anlamadım
Bir bayan doktor arkadaşım vardı maaşı da yüksek . Kadın bir pantolon alsa yada bir bluz o paketi eve girdirebilmek için adamın ise gitmesini beklerdi o gidince iner arabasının bagajından çıkartır eve getirirdi.Yahu bir insanın hicmi köşesinde iki kuruş olmayacak iyi gün var kötü gün var hastalık var .illaki onu alıp bitirecekler .İyiki 600 lira çok para degil. Ne kadar zor kadın olmak
Peki sizce bu normal mi? Ben gerçekten anlamıyorum, insanlar evliliği çok yanlış anlıyorlar. Evlenince de bireysiniz, kendi sınırlarınız olmalı. Her iki kişi de eve ekonomik olarak katkı sağlar, ev giderlerinden geriye kalan paraları şahıslar ne yaparlarsa yaparlar. İster biriktirirler, ister harcalar, hesap vermek zorunda değiller.Kıyameti koparır parayı çok sever gizli olan hiçbir şeyi sevmez. Alışverişe gittiğimde bile ne aldığımı tek tek sorar para hesabını yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?