Kocamdan gizli param vardi ve kocam yakaladı.

Konu sahibesi bdv olduğu kadar kocadan gizli birikim konularında da acemi olduğuna göre; diyeceksin ki kardeşim şuraya para yatıracak harcamayım diye sen de dursun dedi gibisinden beyaz yalan eşliğinde o parayı evde değil bilinmeyen banka hesabında tutacaksın

Ya çok özür diliyorum da,belirli bir bölgenin insanı,sokmak,koymak kelimelerini ayipmis kufurmus gibi neden ikame kelimelerle kullanıyor
"Eve sokmak,çay koymak"
Eve girdirmek,çay vermek,dökmek vs.
Bir cumlede küfre malzeme oluyor diye kelimeciklerin suçu ne
Asıl böyle tacize ugruyorlar bence
Vermek dökmek bir şey değil de eve "girdirmek"

Kocamdan aldığım parayı birikim yaparken bile hesabını vermem sonuçta bana vermiş siz çalışıp kendi kazandığınız paranın hesabını veriyorsunuz ne kadar üzücü..
Evinizin durumunu siz biliyorsunuz annemin kardeşimin fatura parası yatirmm için verdi diyebilirsiniz ben olsam kendim için birikim yapıyorum derdim açık açık

Bence o naifliğinden bazı hanımlar kocadan ufacık bir şey saklasa rahatsız olurlar.. Kimbilir kocası haberi olmadan nelere harcıyor. Ama ölüm var kalım var. Kimin ne kadar evli kalacağı bile bu hayatta belli değilken kadın kenara para koymalı tabi..

Çeyizinizden kalan kullanılmamış üç beş parça bir şey varsa ya da kullanılmayan yeni kıyafet bunları aldım deyin kapatın konuyu

Bende rahatsız olurum saklayinca birikimimden haberi olur ama miktarını bilmez açık açık söylerim kendim için ayırıyorum diye.
Kadının her zaman kenarda parası olmalı kesinlikle..
Bu konuda birikim olayını geçtim eşinin kadının çalışarak zorla kazandığı parasının hesabını yapıp birde olay çıkarması çok büyük problem..

Asdfgh bu biz Emanet desen olmaz borç desen olmaz bahane bulacağını biliyordur elbet isterse verme zorla alacak değil ya. Ayrıca kocanız sizden para mı alıyor?

Bi bayan çalışsa da köşede parası olmalı. Belki başınıza bi şey geldi acil, ölüm kalım meselesi. eşin sormalı var mı diye, hatta sormadan al bunu koy dursun sende demeli ne demek sendeki 600 tlye bile Göz dikip almak!¿

Kızım 3. Sınıfa gidiyor bazen günlük 10 ve ya 20 tl verdiğim oluyor çalışmıyorum su anda söyleceklerim bu kadar kendi cebimden paramı asla eksik etmem
Kocamı falan da asla övmüyorum ama zaten olması gereken bu övünülecek ya da aman böyle para alıyorum denecek bir durum değil bu aksine çalışan bir kadınsınız ne demek marketten aldiginizin hesabını sorması bi çok çirkin bir durum lütfen bu hoduk kocanıza bir ayar verin bu kadar korkmayın ya 600 tl için strese neden girdiniz hiç mi canınızın kıymeti yok.
Ben çalışıyor olsam kocam o paranın hesabını sorsa vallahi boğazına çökerim ben öyle bir dünya yok bu kadar totolarını kaldırmayın şunların yazıktır size

Katılıyorum kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Bu ilkse buna verilen tepki sonrakilere ayna olacak o yüzden o para orda durmalı ve bişey denilmemeli.
Ha illa bişey bulucam dersen, git bi paket boya al saçını önce boya sonra ucundan biraz kes, para kuaföre gitti de olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…