- 1 Mart 2007
- 6.088
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Ya çok özür diliyorum da,belirli bir bölgenin insanı,sokmak,koymak kelimelerini ayipmis kufurmus gibi neden ikame kelimelerle kullanıyorBir bayan doktor arkadaşım vardı maaşı da yüksek . Kadın bir pantolon alsa yada bir bluz o paketi eve girdirebilmek için adamın ise gitmesini beklerdi o gidince iner arabasının bagajından çıkartır eve getirirdi.Yahu bir insanın hicmi köşesinde iki kuruş olmayacak iyi gün var kötü gün var hastalık var .illaki onu alıp bitirecekler .İyiki 600 lira çok para degil. Ne kadar zor kadın olmak
Kendi paranızdan birikim yapmışsınız
Hesap verme derdine mi düştünüz
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
çünkü herşeyin hesabını soruyor malesefHarcadım den kılık kıyafet aldım tabak tas aldım yorgan yastık aldım den gitsin
Bide nereye kadar bu korku devam edicek hep boylemisiniz
Bence o naifliğindenKocamdan aldığım parayı birikim yaparken bile hesabını vermem sonuçta bana vermiş siz çalışıp kendi kazandığınız paranın hesabını veriyorsunuz ne kadar üzücü..
Evinizin durumunu siz biliyorsunuz annemin kardeşimin fatura parası yatirmm için verdi diyebilirsiniz ben olsam kendim için birikim yapıyorum derdim açık açık
Bende rahatsız olurum saklayinca birikimimden haberi olur ama miktarını bilmezBence o naifliğindenbazı hanımlar kocadan ufacık bir şey saklasa rahatsız olurlar.. Kimbilir kocası haberi olmadan nelere harcıyor. Ama ölüm var kalım var. Kimin ne kadar evli kalacağı bile bu hayatta belli değilken kadın kenara para koymalı tabi..
mesele bu ya zatençünkü herşeyin hesabını soruyor malesef
Asdfgh bu bizMerhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
soyu kurusun bunun demeye getiriyor belkiBu konunun erkek infertilitesi ile ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?