Kocamdan gizli param vardi ve kocam yakaladı.

Çocukların ihtiyacı için vs birşey uydur.
Ya birinden borç aldim de.
Bahane bul ozaman.
Çözüm bunlar.

600 lira icin ne stresler diyoruz ama demek ki kadin ne cabalarla 600 tl koymuş kenara , üstelik çalışırken Allah bereket versin , sakla çıkarma annemin parasi de taksidi vardi bana verdi de. Eşinizde ona göz dikmesin. Valla sizi eşinizin bilmesi germiş, panikletmis gerçketen üzüldüm.

İlk önce ev harçlıklarından biriktirdiniz sandım ama maaşım var diyorsunuz yani çalışan bir kadınsınız. Sizden hesap sormaya hakkı yok tabiki en çok bunu isteriz ama her evin doğası farklıdır bu sizin bileceğiniz bir iş. altın alıp kenara atmak için biriktirdiğinizi söyleyebilirsiniz. veya kişisel bakım ve uzun zamandır yapmadığınız üst baş alışverişi için harcadığınızı söyleyip konuyu geçiştirin. parayı eşinizin kontrol etmediği bir alanda biriktirmenizi tavsiye ederim.

Çalışmıyorum bir ara epey para biriktirmiştim sonra içim rahat etmedi çıkardım ortaya.Ama kendi çalıştığım para olsaydı kimseye hesap vermezdim kenara attığım para için.

Şaka mı yapıyorsunuz bi kere eşinizden ayrı para biriktirmeniz çok abes sizin maaşınız ona hesap veriyorsunuz benim maaşım benimdir gerekirse onunkini de alir birikim yaparim ama asla gizli saklı param olmaz gerek yok çünkü istediğini alirim hesap vermem çok saçma bu

Eşim para biriktirdiğimi görse nee görmese ne? 600₺'nin nesine hesap vereceksiniz 4 poşet mutfak malzemesi alsanız verir gelirsiniz. Nasıl bu kadar baskıcı stresli yaşayabiliyorsunuz bilmiyorum çok üzücü.

Para gizleme olayından ben de hoşlanmam ama 600₺ para değil ki şu zamanda. Adam problemli biri ki kendinizi garantiye almak istemişsiniz. Sorarsa harcadım şuna buna verdim diyin. Alışverişe çıkınca 100₺ kazak aldıysanız 230₺ verdim diyin. 130u köşeye atın. He bence boşanmalısınız, bu kadar cimri paracı bir adam size değer vermiyordur.

Alt tarafi 600 lira. Bunun neyini açıklayacaksınız?
Para biriktirmenin de hesabını mi vereceksiniz?
Goren biriktirdiniz degil 600bin lira batırdınız sanacak.

Vallaha ben esimden 7 yıl gizlice para biriktirdim ve sonra unuttum eşim buldu bu ne dedi mitfak masasinin üzerine koydu bakti para dediki bu ne dedim artani attim köşeye saydi tam tamina 58 milyar para birikmiş büyük boy kumbara kutusunda bende şaşırmıştım dediki 20 binde ben sana kredi çekim araba alalim sana ve kapıda arabam yatıyor kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz mutfak masrafindan artirdim kötü gün parası dersiniz olur biter yani

600 TL bir market parası ya. Bu kadar mı kontrol ediyor sizi harcadım şunu aldom deyin bitsin sanki çok para biriktirdiniz de

600 lira için bu kadar gerilmek ve eşinizden çekinip korkmak valla üzüldüm halinize. Normalde cebinizde hiç paranız olmaz mı çalışıp eşinize mi verirsiniz?

Her kadının kenarda az çok birikimi olmalı. Bir gün ansızın hayatım dediğin adamın başka hayatları olduğunu öğrenebiliyorsun. Az çok demeden biriktirin. Ayrıca parayı çok sever kocam demissiniz ya bir zahmet kendi kazancını sevsin!

mesele bu ya zaten
sordurmayacaksınız
600 lira bir liselinin haftalık harçlığı farkında mısınız
O nasıl bir liseli ya . Tek başına yaşayan çalışan bir insan olarak haftalık param 200. Kıyafet kozmetik market alışverişi dahil. Sordurmayacaksınız kısmına katılıyorum tabi, o ayrı.

O nasıl bir liseli ya . Tek başına yaşayan çalışan bir insan olarak haftalık param 200. Kıyafet kozmetik market alışverişi dahil. Sordurmayacaksınız kısmına katılıyorum tabi, o ayrı.
Zengin liseli.

Orta halli liselinin haftalık harçlığı 100 lira+ulaşım kartı. Kesin bilgi, yayabiliriz.

600 lira için niye bu kadar korkup stres yaptınız anlamadım o paraya artık mont bile alınmıyor harcadım dersin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…