- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
harcadımEşime nasıl bir açıklama yapsam
Vallaha ben esimden 7 yıl gizlice para biriktirdim ve sonra unuttum eşim buldu bu ne dedi mitfak masasinin üzerine koydu bakti para dediki bu ne dedim artani attim köşeye saydi tam tamina 58 milyar para birikmiş büyük boy kumbara kutusunda bende şaşırmıştım dediki 20 binde ben sana kredi çekim araba alalim sana ve kapıda arabam yatıyor kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz mutfak masrafindan artirdim kötü gün parası dersiniz olur biter yaniMerhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
Merhaba Kocamdan gizli para biriktireyim dedim. 600 liram vardı. Maaşımin ne kadar yattığını demedim 600 lira kenara koymuştum.Ama kocam yakaladı. Gördü parayı. Güldü geçti. Ama ben eşimi tanıyorsam parası bitince isteyecek bu parayı ve nerden bulduğumu soracak. Bir akıl verin bana bu parayı vermek hiç istemiyorum. Eşime nasıl bir açıklama yapsam. Yardım lütfen.
Heyecandan erkek insiyatifi okumuşturBu konunun erkek infertilitesi ile ne alakası var?
O nasıl bir liseli yamesele bu ya zaten
sordurmayacaksınız
600 lira bir liselinin haftalık harçlığı farkında mısınız
Zengin liseli.O nasıl bir liseli ya. Tek başına yaşayan çalışan bir insan olarak haftalık param 200. Kıyafet kozmetik market alışverişi dahil. Sordurmayacaksınız kısmına katılıyorum tabi, o ayrı.
Baya bir zengin liseli herhalde ben 2020’de üniversite öğrencisi olarak 200 alıyordumZengin liseli.
Orta halli liselinin haftalık harçlığı 100 lira+ulaşım kartı. Kesin bilgi, yayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?