Kocamdan gizli param vardi ve kocam yakaladı.

ne kadar acı bir durum altı üstü 600 lira.. bu ülkede kadın olmak çok zor.. kızım adına endişeleniyorum böyle bir adamla evlenirse diye..
kızım böyle bir adamla evlenirse başına gelen her şey müstehaktır
böyle yetiştirmiyoruz bir zahmet böyle olmasınlar

Altın al hemen.. gerçi 600 ₺ altın kaldı mı ?

Lazer epilasyon yaptircgim de belki kilik kıyafet için çok bulabilir ama onun için para biriktiriyorum dersen istemeyebilir.

arkadaşlarla gün yapıyorum ilk sıra bana çıktı oradan herkesin payını tekrar vereceğim de

Her gün belki saatlerce çalışıyorsunuz ve eşinize kuruşu kuruşuna hesap mı veriyorsunuz?

Neden bahane aramak yerine eşinize emeğinizin karşılığından kendinize ayırdığınız paraya karışma hakkı olmadığını söylemiyorsunuz ki?

Hayat müşterek ve eşlerin maddi manevi güçlerini ortaya koymalarından yanayım da. İnsan kendi kazancı üzerindeki söz hakkını da yitirmemeli.

600 dolar olmasin o 600 lira neki bu devirde market alisverisi bile tam olmaz. Yasadigin strese degmez ye gitsin. Birikimde yapamiyorsan yanliz kocandan habersiz cok ilginc. Hayir bide 6000 lira falan olsa nolur mesela. Kocan ne der merak ettim
Aynen h.sonu bir yemek bir market 900 TL gitmiş, 600 neki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…