Kocamdan nefret ediyorum

Ayrilmayacaksaniz bu tavirlariniz yeni bir aldatmanin bahanesi olacak. Diyecek ki sen bana ilgi göstermedin şöyle yaptın böyle yaptın. Her halükarda tekrar etmesi büyük olasılık ama kılıfı hazır olacak. Ayrilmayacaksaniz affettim dediyseniz kurcalamayin da yüzü olmasın. Öyle ömür geçmez. Şu an kaynana ikinci planda ihanet daha büyük problem. Ben ayrılın ayrılmayin demeyeceğim sadece bırakmayacaksaniz yeni bir sayfa açın. Burnunu sürtün demiyorum affettiginizi ona söylemişsiniz.

Kadınlar aldatırken öldürülmeli ama erkekler aldatırken affet ya kocan sonuçda. Ayrılıp napıcaksın? Sizin cocuğunuz vaf diyilen bir toplumda yaşıyoruz . Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler
Onların hayatı seni ilgilendiren bir şey değil ayrılsan eğer elinde işin gücün varsa daha rahat bir hayatın olur yoksa meslek edinirsin diyorsun ya ayrılıp ne yapacak sın diyorlar en azından kafan rahat olur ikinci kez evlenirsin aşık olursun sanki ayrılınca yerlerde mi sürüneceksin sorduların zamanında kendinde o cesareti bulamamış evli olmak dışında hayatta hiçbir başarısı olmayan insanlar burada kimse sana affet ya kocan demez madem kocandı evliliğine sahip çıksaydı neden bu sorumluluk senin olsun ki

çocugunuzla baba evinde oldugunu belirtmişsiniz demek ki sahip çıkan aileniz var.
eşiniz kendine zarar verecek kadar kendini sevmedigini mi zannediyorsunuz.
düzeni bozulmasın çabası içinde oldugu belli.
siz onun canını yakmak istiyorum diyorsunuz ya çok üstüne gitmeyin sonu aldattıgımı bildiğin halde geldin olacaktır.
öfkeniz aklınızın önüne geçmiş saglıklı düşünemiyorsunuz.

Babanız size sahip çıkar mı? Kalın yanında girin bir işe çalışın. Evladınıza da bakarsınız. Dünyada erkek mi yok sizi seven sayan bir insan elbet çıkar tabi düşünürseniz ileride. Kocanız sorumsuz elle turulur bir yanı yok anlaşışan adam olupta bir ev açamamış. Anasının dibinde yaşamış sizinle. Kaynananızı hesaba bile katmadım Allah onuda bildiği gibi yapsın

Baska kizla konusma yakala, sonra ayri eve cik ama affedeme. Celiskili.

bence senin kocanda ahlak eksikliği var sen ona varsanda sanırım çapkınlığından vazgeçmeyecek
sende artık 2,3,4 çocuğunu doğurup adamı takip etme şansın olmayacak vefalı bir koca değil ayağını denk al

affetmeyin.Boşanabilecekmisiniz.Boşanmayacaksanız affedin başka türlüsü zor günler olur ikiniz içinde diyeceğim ama gününü işi ile kahve arasında geçiren boşvermiş bir tipse bu ilişkinin en çok üzüleni siz olursunuz.
Zor şeyler ama eğerki boşanmıyorsanız şans verin deneyin.Belkide gerçekten pişmandır ve çabalıyordur.

Ayrılalım diyorum ben ayrılmam diyor. Her şey güzel olucak. Her şeyi unutturucam sana diyor. Ama sürekli aklımda. Kv de başka dert. Evimi toplmaya gittim. Diöer odada bağırıyordu gitdin bu evden. Sonra kocam götürmedi her şeyi kendi topladı. Kv istemiyor diye.
Emin ol hiçbir şeyi unutturmayacak.

Bende aynı şeyleri yazdımmm
Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim[/QUOTE

Bend
Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim
Bende aynı şeyleri yaşadım cnm affettim simdi çok mutluyuz ikinci cocumuz oldu zamanla herşeyi unutuyorsun o yuzden affet ve bence bi şans daha ver

Ayrılalım diyorum ben ayrılmam diyor. Her şey güzel olucak. Her şeyi unutturucam sana diyor. Ama sürekli aklımda. Kv de başka dert. Evimi toplmaya gittim. Diöer odada bağırıyordu gitdin bu evden. Sonra kocam götürmedi her şeyi kendi topladı. Kv istemiyor diye.
zamana birak bence.evi de ayiriyosunuz.ne guzel rabbim evlat da nasip etmis ayrilip o cocugun gunahina girmeyin .evi ayirinca hersey daha iyi olur belki

Bend

Bende aynı şeyleri yaşadım cnm affettim simdi çok mutluyuz ikinci cocumuz oldu zamanla herşeyi unutuyorsun o yuzden affet ve bence bi şans daha ver
Hanmadi,farkındamısın,konu sahibi ve bu üyemiz imla sorunlu nedense:KK51:,artı kendisine yorum yapar gibi,
halbuki ben o hataların özellikle yapıldığını düşünüyorum,doğal görüntüsü vermek için adeta,sanki KK üyeleri bu kadar türkçeden yoksun:kahve:

Back
X