Kocamdan nefret ediyorum

Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim
Bence bikere seni aldattiysa arkası gelir ben şahsen affetmem bilirsiniz alışılmış kudurmuştan beterdir

Hanmadi,farkındamısın,konu sahibi ve bu üyemiz imla sorunlu nedense:KK51:,artı kendisine yorum yapar gibi,
halbuki ben o hataların özellikle yapıldığını düşünüyorum,doğal görüntüsü vermek için adeta,sanki KK üyeleri bu kadar türkçeden yoksun:kahve:
Ya nasıl yakalıyorsunuz böyle şeyleri anlamıyoriiiim :KK57:
Şimdi ben de baktım bu yorum sahibi arkadaş başka konuda gayet düzgün "çocuğumuz" yazarken burada "cocumuz" yazmış...
Böyle bir şey olamaz dimi olmasın çünkü :bicak:

Ben türk degilim o yüzden ola bilir mi? Yaşamayan bilmez. Bir anlık sinirle konu açtım. Ve bazı insanlar sadece yorum yapmak için bir şeyler yazdığını gördüm. O yüzden cevap yazmadım artık.

Ben türk degilim o yüzden ola bilir mi? Yaşamayan bilmez. Bir anlık sinirle konu açtım. Ve bazı insanlar sadece yorum yapmak için bir şeyler yazdığını gördüm. O yüzden cevap yazmadım artık.
Ya:KK51:azerimisin,rus mu,ingiliz mi,Suriyeli mi:KK51:O zaman yorumumu değiştiriyorum,türk olmamana rağmen türkçen oldukça iyi ahbap;)
İmladan kastım o değildi,yabancıysan,bu şekilde cümle kuramazsın zaten bence,Türkiyede büyümediysen şayet:KK51:

Çalışıyorum. İyi de kazanıyorum. Ama ben kocama cüzdan gibi bakmıyorum. Sadece ona çok kızgınım. Ayrılmak da istemiyorum. Sadece ihanetini unutmak istiyorum. Ama yapaçıyorum

Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler

Mutlular mi peki, nasil kabullenmisler?

Ayrica unutmayin eger affedip barisirsaniz ileride bosanma davasi vs. Acarsaniz bu aldatmasini ileri suremezsiniz affettiginiz icin hakim goz onunde bulundurmaz.

Lutfen cok iyi dusunun..

Kadınlar aldatırken öldürülmeli ama erkekler aldatırken affet ya kocan sonuçda. Ayrılıp napıcaksın? Sizin cocuğunuz vaf diyilen bir toplumda yaşıyoruz . Kime derdimi anlattım hepsi benim kocam da aldatdı dedi. Ama hala evliler
Çünkü onlar gurursuz birer kocacı , ve koca parası yiyen tipler ..

Bende dha önce konumda aynı şeyle karşılaştım. Bende şiddet gördüm. Tabi daha önceden sorunlarım da yok değil. Şimdi ayrıyız en zoru oğlum benim içinde bugün eşimle konuştuk psikolog onerisiydi.

Oğlumla beraber zaman geçirdik. Soracağım herşeyi sordum cevaplar beni tatmin etti bazen bazen etmedi ama çift terapisine bıraktım çoğunu çünkü bazı sorular var tam5 kez sordum 5 inde de mantıklı cevaplar vermedi. Sonra üzerinde annesinin etkisini gördüm ayrı kalınca daha çok anlamış olsaki döküldü. Tabiki bu onun yanlısı. Eve nezaman geleyim dedi. Gelme terapiden sonra birleşip birlesmemeye karar vericez. Sadece oğlumuz için ayrılsak bile düşman olmayalım dedim. Oğlum başladı bu sefer babamda eve gelsin diye aglamaya bir sürü problem çıkardı. Başı ağrıdı ki oğlumun basının agrimasi büyük sorun inşallah birdaha olmaz. Strese bağlı hastalığı nuksedebilir. Taviz vermedim ama için acıdı. Dün gece babasinda kaldı beni hiç aramadı içim acıdı. Beni hep kotulemis. Bendede babasını kotuluyor bacaksız. Yani iki tarafı kullanma eğilimi1 haftada baş gösterdi. Dun gece oğlum yok diye gece12 ye kadar eve giremedim. Gelip hemen uyudum öğlen kalktım geri yattım nekadar uyursam okadar çok zaman geçer dedim.

Bunun dışında benim boşanma ile ilgili tek sorunum yok. Oturduğum ev benim ekstra 1 evim daha var. Çalışıyorum. Mesleğim egitimim var.

Ama barışmak için bazı şartların bir araya gelmesi gerek. 1. Terapi şart.
2. Ben terapide eşimde psikolojik bir sorun olduğunu ogrenirsem ki kesin var diyorum nedenini daha iyi anlarım.
3. Uzun süre ayrı kalıp onu gerçekten hayatıma tekrar almalımıyım karar vermek için zamana ihtiyacım var.

Herkesin yuvasını devam ettirmek için farklı kıstasları vardır.

Kimse kimsenin derdini anlayamaz.
Ama nefret ettiğin biri ile aynı evin içinde olmak ilişkinize dahada zarar verir.

Psikolog bana eşine ilk olarak şunu sor dedi. Bana yaptiklarin annenin söyledikleri için uzun bir süre sana tepkili sinirli olabilirim bunlar ara ara patlama gösterebilir bana tahammül edebilir misin.

Yani kadın demek istiyor ki eşinle barışsan bile herşey yolunda giderken belki de eşin artık fedakarlık ederken senin geçmişteki duyguların sen anlamadan ortaya çıkacak ilişkiye sen zarar vermiş gibi gozukeceksin. Ne sen nede bir başkası bunun geçmişin izi olduğunu anlamayacak.

Kendimden yola çıkarak sana sunmak istedim. Bosan yada boşanma deme lüksü kimsenin haddine değil. Ama nefret ettiğin birine tahammül edebilecekmisin.

Çalışıyor musunuz ?
Aileniz yakın mı size ? Bebeğe bakım konusunda eşiniz nasıl? Yardımcı oluyor mu? İyi bir baba mı?

İleride dönüp keşke bir şans daha verseydim mutlu olur muyduk diye düşünmemek için yeniden deneyin derim. Çoçuğunuz için en başta bu evliliğe bir şans daha verebilirsiniz sanki ama olanları aşmak da çok zor tabi. Güven sarsıntısı kolay atlatılacak birşey değil. Zaman zaman öfke patlamalarınız olabilir. Eşinizin canını acıtmak isteyebilirsiniz ama eğer eşiniz sevgisini ilgisini size verir ve yaşadıklarınızı unutturmayı başarırsa zamanla acınız da hafifler... Bu yarayı açan eşiniz yarayı kapatmayı bilirse siz de sevildiğinizi hissettikçe öfkeniz zamanla soğur...

sıddet yoksa yazılan kadarsa tabıkı ruhunuz ıncınmıs oda bır sıddet sayılır ama eger affedekcenız ıntıkam almayı bosverın..onu uzmek devamlı hatırlatmak cozum degil...kararı verıp ona gore gecmısı arkanızda bırakın...su halıyle evlılıgınız ıkıncı sansı hakedıyor ..her ınsan hata yapar belkı pışman olmustur..gercekten evlılıgıne sahıp cıkacaktır...gorup gozlemleyın ama aynı seyler tekrar ederse kararınızı ozaman verın derim.

Hanmadi,farkındamısın,konu sahibi ve bu üyemiz imla sorunlu nedense:KK51:,artı kendisine yorum yapar gibi,
halbuki ben o hataların özellikle yapıldığını düşünüyorum,doğal görüntüsü vermek için adeta,sanki KK üyeleri bu kadar türkçeden yoksun:kahve:
Ne alaka demek istediğiniz sadece duygularımı yazdım siz mi karar veriyorsunuz imla sorunlu olduğumu...

Affetme kimse ikinci şansı hak etmiyor yine yapar.kaynana ya yapacak bişey yok kaynana işte değişmiyorlar.beni melek kaynana da bebek olunca içindeki şeytani ortaya çıkardı sağolsun.

Merhaba. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Baştan başlıyım. Kocam beni çok seviyordu, ama ben onun iyi bir olmasını sevdim. Yani öyle sanıyordum. Evlendikden sonra her gün maç, arkadaş, kahve. Evde oturmadı. Kaynanamla yaşıyordum. Bebeğim oldu. Kaynanam değişdi. Bu ayrı bi konu. Kısacası kocam hiç beni korumadı. Bana annesinin yalnış yaptığını söylüyordu ama hiç bi şey yapmıyordu. Sonunda da başka kızla mesajlarını yakaladım. Şimdi babamın evindeyim. 4 aydır. Kocamla başka eve taşınıcaz. Ama onu affedemiyorum. Sürekli onu üzmek istiyorum. Çox sinirliyim

Affetme

Back
X