Kocamdan siddet gördüm

Darp raporu almadim aklima da gelmedi sok gecirdim ve 5 gün geçti aradan. Buradaki polisler cok ilgili değil yabancilara ozellikle. Burda siginabilecegim kimsem yok. Maddi imkanın da yok. Herseyi kendi ustune yapip burada evliligi tescil ettirmedi. Turkiyede evlenmiştik. Buranin kanunlarinda pek bir hük mü yok. Anneme gereken cevabi verip iletişimini kestim
Suratinin fotografini cek. O fotograflari kendine mail at sakla. Hala darp izleri varsa hastaneye gidip darp raporu alabilirsin gec degil.

Bu arada o el bir kez kalktimi bir daha inmez. Butun siddet goren kadinlar o ozurlere kanip bir daha olmaz saniyorlar ama oyle olmuyor.
Kök ailenizdeki mal paylasimina esinizin bu kadar mudahil olmasi dovru degil. Onu ilgilendirmez babadan kakan mallar ile ilgili durum. Bu sizin hakkiniz sizin karariniz olmaliydi. Bu olaylardan sonra o evlilik tat vermez. Bosanmak en mantiklisi. Siddet affedilir birsry degil.

Daha önce size el kaldırma vukuati dahi olmayan adam sizi tekme tokat dövdü öyle mi? Normalde de iyi birer karı koca olmadiginiz belliyken kocaniza dair yumuşak konuşmamızı istiyosunuz sanırım. Annenizin durumuna gelirsek çok bencil evlatları var. Size mi soracak arabasına kimi alacağını? Müstakbel hayat arkadaşı bu babanızın düşmanı degil

O tam bir karaktersiz ama sizene annenizin evlenmesinden birde utanmadan diyorsunuz karşı çıktım. Siz kimsiniz yani?

Eşinizden boşanın. Annenizle bağınızı kesin , evlenme derdinde çocuklarının hakkını başka adama yedirmek isteyen , kızı kocasından dayak yiyince mutlunolan bir anne görüşmeye değmez. Babanızdan kalan mirasla kendi düzeninizi kurun inşallah

Merhabalar arkadaşlar, değerli fikirlerinize cok ihtiyacim var. Babam 3 sene evvel vefat etti. Kardeşime bana ve anneme evler ve araba miras kaldı. Biz arabayi annemin uzerine yaptik. Evleri de yapacaktık ki, devir parasi cok tutunca vazgectik. Annem suan biriyle evlenmek istiyor. Kiz kardesimle biz istemiyorduk,sonradan kabullendik. Annem arabayi goturmek istiyor, kiz kadesimde asla babamin arabasına baska bir adamin binmesine izin veremeyeceğini soyluyor. Bende kiz kardeşimden yana tavir aldim. Esim ve esi de bize hak verdiler. Olaylara cok dahil olamıyorum yurt disinda yasadigim icin. Annemle esim cok iyi anlaşırlar. Annem ole duygu sömürüsü yaptıki kamerada, kardesimle benim maddiyatci oldugumu soyledi. Esimde annemin yaninda bana bagirdi sizin anneniz evleniyor siz araba derdine duymuşsunuz. Annemin yaninda bole söylemesine cok bozuldum. Ben de kiz kardesime hak verdigini hatırlatınca bağırdılar, bana ben de kiz kardeşimi baglamak istedimm birlikte karar verelim diyerek. Esim herkese baska konuştuğu ortaya çıkacak diye sinirlendi, olaylara beni karistirmayin dedi. Kiz kardesimde ilk basta karismayacsksin o zaman deyince esim bana tekme attı. Kiz kardesimde ona hakaret edince bu beni dövdü. Canima kast ediyordu resmen. Bana nasil kotu laf ettirirsin diye ceneme yumruk attı. Ağzımdan kan geldi, dislerim salladı. Annemin ilk basta onu tebrik etmediği kaldi. Neymis ben yuz bulmayacakmisim. 7 senelik evliyiz çocuğumuz yok. Normalde iyi anlaşan bir çiftiz. Ben 32 o 39 yasinda.Onu affedemiyorum. 5 gundur küsüz. Kendimi bir odaya kapattim. Turkiyeye ucuslar kapali oldugu icin gelemiyorum.Ozurler diliyor. Cicekler,şiirler bırakıyor kapıya. Fakat ben gururuma yediremiyorum. ayrılmalı miyim? Yoksa affetmeli mi?
Annene mesaj at düğün kınası senden olsun...

Mahkemeye verir mirasi hakkimi alirdim bu 1. Bide o esi acilen bosardim ayrıca annenizin hayatina esinizi neden müdahil ediyorsunuz bu sizin aile olayiniz

Yok artık. Daha neler. Çık git o evden ağzından kan geldi dişlerin sallandı falan korkunç darp raporu alsanıza. Almanyadan falansaniz kök soktururler eşinize. Birde kamera açıkken mi oldu bunlar. Bu saatten sonra anneniz naparsa yapsın evleri de üzerinize alın

Kocan ayrılmak istediğinde sana kötü birşey yapmasın mı iyi düşün gidecek bir yerin yoksa şuan olana kadar sakın söyleme aynı evde olduğunuz müddetçe...

Back
X