- 3 Şubat 2009
- 10.221
- 18.125
- 823
- 45
- Konu Sahibi Kararsizkaldim
-
Ben adsmin duzelmek istedigini sanmiyorum. Sanki bitirmek istiyor gibi. Cunku cocuklara bile tahammulu yok. Hersey ona fazlalilik gibi.allah yardımcınız olsun bravo sıze allah evladınıızın basından eksık etmesın bnce onu dusunmeyı bırakıp umursamayacak kendıne cocuklarına zaman ayıracak en onmlısı olan cocuklara oluyor buyuklerın sorumsuzlugunu o cekıyor terapı alması gerek annenınkı cocuklarına dahasa faydalı olsun
:) Donald Trump bile çocuklarıyla torunlarıyla çok kaliteli vakit geçiriyormuş dediklerine göre.Çalışan kadınların çalışmayan kadın zorluğunu anlamaz triplerine bitiyorum, konu sahibinin kocası da Donald Trump galiba çocuklarını odadan kovacak kadar yoğun olduğuna göre :))
Adam depresyonda da olabilir. Ama bunu ben pek dusunmedim. Cunku telefon geldiginde gizli gizli kapali kapilar ardinda konusuyormus yanlis hatirlamiyorsam. Depresyondaki biri boyle yapmaz. Telefonlara bile bakmaz hatta. Belki de baska biri vardir. Bilmiyorum ama adamin yaptiklari normal degil.allah yardımcınız olsun bravo sıze allah evladınıızın basından eksık etmesın bnce onu dusunmeyı bırakıp umursamayacak kendıne cocuklarına zaman ayıracak en onmlısı olan cocuklara oluyor buyuklerın sorumsuzlugunu o cekıyor terapı alması gerek annenınkı cocuklarına dahasa faydalı olsun
Merhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Bu durum nasıl aşılır? Önerilerinizi bekliyorum.
Aynı durumdayız :)Bence ykrgunum deyip bahane gosteriyor. Ben de calisiyorum. Ustelik tek basima ogluma bakiyorum. Ama calisiyorum deyip uykuya vermiyorum. Ev, camasir hersey beni bekliyor bir de. Duzeltmek icin cabasi yok galiba.
Ben kendimce tek çözüm inanılmaz uzak kalmanız yani siz uzak bi yere gidin üç dört ay. Evet bu sürede aldatabilir sorun değil zaten adam yola çıkmış belli gitmek için. Bu uzaklık belki sizi özler kıymetinizi anlar aile boşluğunu hatırlar. Yani başka ilacı yok erkeklere en güzel cevap mesafe oluyor başkada düzelme isteyen için ilaç yokMerhaba.
Konuya nasıl nereden gireyim bilmiyorum. Kocam iş değişikliği sonrası çok yoğun olmaya başladı. Yorgun ve uykusuz kaldığı için işten geldiğinde sürekli uyudu ve uyanır uyanmaz hep işe gitti. Sadece arada yemek yemek için ya da banyo, wc için uyanır oldu.
İki evladımız var. Onlar seni özlüyor, arada onlarla ilgilen dedikçe çıldırdı. Yorgun ve uykusuz olmak hep bahanesi oldu.
En son bir tartışmamızda geçmişe dair benden gizlediği bazı şeyleri ağzından kaçırdı. Aldatma vs değil, hatta gizlenecek şeyler de değildi ama gizlemiş. Neden diyorum, cevap vermek yerine tartışıyor.
En son iki evladım da babadan kaçmaya başladı. Küçük olan her gördüğünde babasını kovmaya, git demeye başladı. Büyük olan babası ona nasılsın dediğinde bile benimle konuşma diye cevap veriyor. Hatasını anladı gibi ama hala uyuyor.
Artık ona sarılmak bile istemiyorum. Uyanık olduğunda yan yana oturmuyoruz. O başka odada tek başına elinde telefon. Ben diğer odada çocuklarla. Çocuklar ondan ne istese meşgul olduğunu söylüyor. Beni sevdiğini de söylüyor. Bu nasıl sevgi?
Adamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
Diğer odada telefonla oynamayı biliyor amaAdamin calismaktan anca uyumaya vakti kaliyorsa napabilir?
Muhtemelen calismiyorsunuz oturmuş evde cocuk bakiyorsunuz. Calişan bir insan olup yorgunluğun ne demek olduğunu bilmiyorsaniz diyecek birseyim yok.
O cocuklar da durduk yere "sirf az vakit geciriyorlar diye" babayi terslemez, cocuklari siz dolduruyorsunuzdur yanlarinda konusarak.
cnm sürekli uyuması psikologa gitmesi gerektiğini gösteriyor lütfen gitsinMerhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?