Kocamdan soğudum galiba.

Bu adam uyumak dışında ne yapiyor kış uykusuna yatmis ayı gibi afedersin ne is yapio da bu kadar uykusuz. Ya fiziki bi problemi var ya agir depresyonda.

Ben adsmin duzelmek istedigini sanmiyorum. Sanki bitirmek istiyor gibi. Cunku cocuklara bile tahammulu yok. Hersey ona fazlalilik gibi.

Çalışan kadınların çalışmayan kadın zorluğunu anlamaz triplerine bitiyorum, konu sahibinin kocası da Donald Trump galiba çocuklarını odadan kovacak kadar yoğun olduğuna göre :))
:) Donald Trump bile çocuklarıyla torunlarıyla çok kaliteli vakit geçiriyormuş dediklerine göre.

Adam depresyonda da olabilir. Ama bunu ben pek dusunmedim. Cunku telefon geldiginde gizli gizli kapali kapilar ardinda konusuyormus yanlis hatirlamiyorsam. Depresyondaki biri boyle yapmaz. Telefonlara bile bakmaz hatta. Belki de baska biri vardir. Bilmiyorum ama adamin yaptiklari normal degil.

Konuda çok şey yazılıp çizilmiş
25 yıl çalıştım , iki masa telefonum, iki cep telefonum, iki bilgisayarım, bitmek bilmeyen evraklarım, şirket içi şirket dışı işler, ev, kaprisli kurumlar müşteriler derken çalışma hayatımın 16. Yılında sürmenaj oldum ve bu çok yorucu bir durum. Akşamları eve geldiğimde ışıklar, televizyon ve telefon kapalı sadece uyuyordum yemek bile yemeden. Evdekilere istemeden de olsa hayatı zehir ettiğim olmuştur ve bu bir hastalık. Şükür ki tedavisi var anlattıklarınıza bakarak eşinizin böyle bir durumu olduğunu düşündüm. Sürmenaj erkeklerde kadınlardan fazla görülüyor bence bunu bir araştırın

Bence adam depresyona girmiş.Yani normal bir durum değil bu,insan eşinden soğuyabilir de çocuklarına da mesafeliymiş,bence eşiniz bir kan değerlerine baktırsın sonra da bir uzmanla görüşsün.

Konu sahibi, eşim ya başka odada ya da dışarı çıkıyor demiş uyumak dışında. Bu cümleden bile belli adamın istemediği.
Bir de sormuşsunuz bunlar boşanmaya sebep mi diye, tabiki de evet evliliğin tanımı bu değil. İlgisiz bir eş ve babayla ömrünüzü çürütmeyin

Ben kendimce tek çözüm inanılmaz uzak kalmanız yani siz uzak bi yere gidin üç dört ay. Evet bu sürede aldatabilir sorun değil zaten adam yola çıkmış belli gitmek için. Bu uzaklık belki sizi özler kıymetinizi anlar aile boşluğunu hatırlar. Yani başka ilacı yok erkeklere en güzel cevap mesafe oluyor başkada düzelme isteyen için ilaç yok

Buradaki yorumların bazıları insanı delirtir Ay demeyeyim demeyeyim dedim de sürekli erkekle empati yapmışsınız, fenalaştım. Yok yoğun çalışıyordur, yok siz evdesiniz onu anlamazsınız Bu ne ataerk bir zihniyet ayıp yahu
Çocuklar dünyaya kendi istekleriyle gelmiyor. Çiftler birlikte yapıyor bu çocukları. Ve bu çocuklarla ilgilenmek onların "ortak sorumlulukları" Vakti olan ilgilensin, olmayan bulunca baksınlık bir durum değil. Kaçınılacak, bahane bulunacak bir şey de değil. Bir bireyi, bir canlıyı ona sor(a)madan bu dünyaya getirip de eee haydi bizle yaşa burada, diyorsak yapacağımız fedakarlıklar oluyor. 10 dakika az uyumak gibi. Yemeği bazen biraz hızlı yemek gibi. Bunları yapamam diyen de ya çocuk yapmasın ya da kendisini bunları yapmaya ayarlasın.
Hemşire annem var. Sık sık nöbetler şunlar bunlar. Kaç kere yılbaşını, doğum günlerini gece vakti hemşire odasında kutladığımı bilirim ama sonuçta kutladım. Annemi övmek için demiyorum çünkü olması gereken bu.
Çocuğuna 10 dakika ayıramayan kızan bağıran adam (hanımefendi konuda kızıyor demiş) bir terapiste görünsün bence.
Hanımefendinin açısından zaten hiç bakmıyorum. Kimse yalnız başına çocuk büyütmek için evlenmiyor, şartlar insanı buna mecbur bırakıyor gibi dursa da onlar da bir yere kadar.

Son düzenleme:
Çocuklarınızın babalarına tavır almalarına engel olmaya çalışın. Sürmenaj olabilir gibi geldi bana da.

Çocuk oturulatak "bakılan" bi canli değildir.
Komik olmayin.

Bir kadin da yerine ve duruma göre ırgat gibi çalisip eve kendini zor atiyor ama yinede şu kadınin istedigi seyleri yüksünmeden yapiyor.
Erkekler koca bogazlari sayesinde yaptuklari koca cüsseleriyle haydi haydi yaparlar.5 yasinaki cocuk.gibi kendi rahatini düşünmez hep.

Lafff....

Telefon elde Kapıları kitlemek falan aldatma belirtileridir bana göre.Erkeklerin seni seviyorum sözlerine itimat etmiyorum artık sevgi sözle değil davranışla gösterilen bir şey bence.Anlattığınız kadarıyla siz çoktan boşanmışsınız sadece imza işi kalmış gibi.Şanslıymışsınız çocuklarınız herşeyin farkında ve sizin tarafınızdalar,yok gibi davranan ama var bir kocaya tahammül etmeyin derim.En azından kafanız rahat olur,enerjinizi sadece çocuklarınıza verirsiniz.Eşinizinde kaçmasına gerek kalmaz

Baslikta bile sitem var. Esinizden ilgi bekliyorsunuz. Yogunlugunda ona biraz daha anlayisli davranip evdekiler olarak onu daha cok evinden sogutup is kolik yapmayin. Devami ise disarda gördügü saygiyi daha cok cazip gelir ve is arkadaslariyla veya arkadaslariyla vakit gecirmeye baslar. Bazi günler esimi istemedigimden sevmedigimden degil kafan daha ses almadigindan konusasim dahi gelmiyordu. Sadece sessizlil istiyordum. Buda bir sürectir. Ne olursa olsun cocuklariniza babaniz bizim icin calisiyor diyin onlara babalarina daha yumusak saygili davranmalari gerektigini söyleyin. Cok sitem eden insanlar bana hep itici gelir. Kendinizi esinizden sogutmayin.

Diğer odada telefonla oynamayı biliyor ama

Merhaba hanımlar.
Burada yazdıktan sonra eşimle konuşmaya çalıştım ve yine uyuya kaldı.
Çok sinirlendim ama neyse dedim.
Madem konuşmaktan anlamıyor, muhatap olmamaya başladım.
Bu kez çocuklarla konuşmaya başladı. Uyku saati bir anda azaldı.
Demek ki isteyince oluyormuş. Çocukları alıp parka gitmeye başladı.
Ama sadece 2 gün sürdü bu hali. Tabi cinsellik için sırnaşmaya başladı.
Önce konuşalım dedim. Çocuklar sence neden böyle dedim. Sen dolduruyorsun dedi.
Çocuklar seni taklit ediyor farkındaysan, sen nasıl davrandıysan aynısını yapıyorlar dedim.
Ama konu döndü dolaştı, benim ilgisiz anne olmama bağlandı. Ben 7/24 evdeyim, her işi hallediyorum.
Sen işinden arta kalan zamanda hangi faydalı işle meşgulsün dedim.
Ve aynı sonuç. Gitti uyudu.
Gerçekten artık çıldırma noktasına geldim.

Ah o uyku benim de basima bela
Esim ozellikle yazin is yogunlugundan eve gec geliyor. Yemek yiyoruz ve cocuk uyuyor. O uyudugu gibi ben de siziyorum.
Kan tahlili yaptiricam virusten dolayi gidemedim. Eger esiniz cok da gec gelmiyor ve geldigi gibi erken de olsa uyuyorsa kan degerleriyle alakali olabilir. Bazi gunler kolum kalkmiyor resmen benim. 7 24 uyuyabilme potansiyelindeyim.

Özel sektörde çalışıyorum bir tane de oğlum var. 3 aydır tuvalet sorunuyla uğraşıyorum bir de, her akşam günde 2 kez çiş, kaka temizliyorum. Akşam eve 7-7:30 gibi geliyorum.. Her gün 8 saat uyuyabilsem ihya olurum ben :)

Dün oğlum erken uyumadı saat 2' ye geliyordu yattığımda, 3 saatlik uykularla çok işe gittim. En azından uykusunu aldığında dinlenmiş olması gerekir bilemedim gerçekten tuhaf bir durum..

cnm sürekli uyuması psikologa gitmesi gerektiğini gösteriyor lütfen gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…