oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo.....esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:...çok üzgünüm:
cahillik mutluluktur. ilişkisi olsa,sen öğrensen ne değişecek ki....sadece kendini yiyeceksin...
capkin ama kirmiyor...siz zaten bastan kabullenmisiniz onun capkinligini, affetmissiniz hatta, yine yapsa yine affedersiniz, o da sizin affedeceginizi biliyor, kendisine mecbur oldugunuzu dusunuyor...Ne denebilir ki artik....
Simdi dinleme cihazindan biseyler ciksa ne yaparsiniz?
Yeni okudun diğer yazini....hayir sakin ama sakin konuşma onunla..dedim ya eğer ayrilacaksan bile konuşmaya değmez..ki ayrilmayacaksan kesinlikle konuşma bildiğini asla belli etme...sana saygisini yok etme..o zaman varya onun için herşey daha kolay olur...ve sende bu kabullene kabullene oturacaksin..susss üç maymunu oynaaa sana lan sadakatini yitirmiş olabilirisn ama bari saygisini yitirme...
arkadaslar ben 7 senelik evli iki cocuk annesi bir bayanim esim cok yogun calisiyor kendi isi eve gelis gidis saatleri bellisiz onu önceden internette baska kadinlarla sohbetlerini yakalamistim ama geri affettim cunku onu cok seviyorum oda bize cok düskun aslinda ne beni ne cocuklari kirmiyo ama ben heran onu baska bir kadinla beni aldatiyor zannediyorum ses dinleme cihazi aldim 11 saat kayit yapiyor onun arabasina yerlestirdim biliyorum yaptigim dogru birsey deyil ama elimde degil hergun cihazi aliyorum dinliyorum gerci daha iki kez yerlestirdim biryandanda icimden iyisallah kötü birsey duymam diye dua ediyorum bakalim ben nasil yapicam böyle esim cok capkin oyüzden ona güvenemiyorumm.:çok üzgünüm:
Ahhh arkadaşım yazık etme kendine nolur..
Adam yapacağı varsa arabanın dışında da konuşur,yapar,ruhun bile duymaz..
Ama sen bu kadar çok üstüne düşersen kendi psikolojini bozarsın,Allahım saklasın..:teselli:
Iyi yapmadin bence!!benneyaptımki
Kendine eziyet ediyorsun, Laaleninde dedigi gibi yapcagi varsa yapacak zaten!!
Hangisi daha aci diye düsündüm simdi onu öyle birseyde yakalamakmi yada böyle sürekli beraber bir hayat paylastigin insana Güvenmemekmi???:çok üzgünüm:
Üzerine gitme hersey olacagina varir zaten:1closedeyes:
Seviylea.s.
offff.... bu seni çok yıpratır yaa...:uhm:
hem şüphe hemde acaba bi konuşma duyacak mıyım sıkıntı ve korkusuyla hayat sürer mi
biraz akışına bırak zaten varsa böyle bişey kendini ele verir
o zamanda yapacak bişey zaten yok.
ancak yoksa böyle bi durum sen zamanını üzülerek geçirdiğinle kalırsın
yazık olur yapma böyle..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?