degisen birsey yok hayatim ayni evde birbirine gicik olan iki insan sade ayni evi paylasiyoz baska hicbirseyi zaten eve cok az geldigi icin isi dolayisiyla fazla zor olmuyo o ayrilmak istemiyor beni bu evden cocuklarimdan kimse ayiramaz diyor simdilik bu sekil ilerisi nasil olucak bende cozemiyorum git evden dedim kendine ev tut seni istemiyorum dedim ama hayir diyor..kafamçokkarıştıEsracim son durumlar nedir?
dün internette türkiyedeki annesiyle kiz kardesine bunun yaptiklarini hep anlattim oda burdaydi annesi dedi oglum utanmiyomusun iki tane cocugun var neden böyle seyler yapiyosun dedi annesine dedikleri soyle ya birakin ya siz bunu ne diye dinliyosunuz inanmayin ya bana iftira atiyor o kendisine baksin kendisi cok iyi birseymi arkadaslariyla kapi kapi surter baska hicbi ise yaramaz ve daha inanamiycam duydugumda beni bile sasirtan seyler onceden dunyada seningibi becerikli iyi kalpli bir kadin daha yoktur diyen adam herseyin tam tersine beni sok etti yaptigim hicbirseye deymezmis oysaki kus oldugumuzdan beri biryandanda bana yalvariyor evliligimize bir sans daha ver diye kendini savunmak icin demedigi kalmadi adamin ama genede annesi onu savunmadi ne olursa olsun bu senin yaptigini aklamaz 2 cocuk babasisin utanman lazim dedi. ben yanlis birsey yapmadim sakasina takildim diyor yaaa arkadaslar yeni gelismeler boyle.klava:
dün internette türkiyedeki annesiyle kiz kardesine bunun yaptiklarini hep anlattim oda burdaydi annesi dedi oglum utanmiyomusun iki tane cocugun var neden böyle seyler yapiyosun dedi annesine dedikleri soyle ya birakin ya siz bunu ne diye dinliyosunuz inanmayin ya bana iftira atiyor o kendisine baksin kendisi cok iyi birseymi arkadaslariyla kapi kapi surter baska hicbi ise yaramaz ve daha inanamiycam duydugumda beni bile sasirtan seyler onceden dunyada seningibi becerikli iyi kalpli bir kadin daha yoktur diyen adam herseyin tam tersine beni sok etti yaptigim hicbirseye deymezmis oysaki kus oldugumuzdan beri biryandanda bana yalvariyor evliligimize bir sans daha ver diye kendini savunmak icin demedigi kalmadi adamin ama genede annesi onu savunmadi ne olursa olsun bu senin yaptigini aklamaz 2 cocuk babasisin utanman lazim dedi. ben yanlis birsey yapmadim sakasina takildim diyor yaaa arkadaslar yeni gelismeler boyle.klava:
öncelikle geçmiş olsun diyorum.boşanın demeye dilim varmıyor 2 çocuğunuz var kolay değil yuva yıkmak.ama karar sizin eğer 2. kez afederim diyorsanız çok sabırlı ve geniş olmak zorundasınız.yoksa çok yıpranırsınız.devam kararı alırsanız kendinize güvenin ve sizinde ona şakacıktan 2 adet boynuz takabileceğinizi hissettirin bak nasıl adam oluyor.bu işin şakası olmaz bunu erkeklerin kuş beynine sokmak lazım.kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri bize yapmaya hakları yok bunu hissettirmek lazım.:enbuyukkk:dün internette türkiyedeki annesiyle kiz kardesine bunun yaptiklarini hep anlattim oda burdaydi annesi dedi oglum utanmiyomusun iki tane cocugun var neden böyle seyler yapiyosun dedi annesine dedikleri soyle ya birakin ya siz bunu ne diye dinliyosunuz inanmayin ya bana iftira atiyor o kendisine baksin kendisi cok iyi birseymi arkadaslariyla kapi kapi surter baska hicbi ise yaramaz ve daha inanamiycam duydugumda beni bile sasirtan seyler onceden dunyada seningibi becerikli iyi kalpli bir kadin daha yoktur diyen adam herseyin tam tersine beni sok etti yaptigim hicbirseye deymezmis oysaki kus oldugumuzdan beri biryandanda bana yalvariyor evliligimize bir sans daha ver diye kendini savunmak icin demedigi kalmadi adamin ama genede annesi onu savunmadi ne olursa olsun bu senin yaptigini aklamaz 2 cocuk babasisin utanman lazim dedi. ben yanlis birsey yapmadim sakasina takildim diyor yaaa arkadaslar yeni gelismeler boyle.klava:
öncelikle geçmiş olsun diyorum.boşanın demeye dilim varmıyor 2 çocuğunuz var kolay değil yuva yıkmak.ama karar sizin eğer 2. kez afederim diyorsanız çok sabırlı ve geniş olmak zorundasınız.yoksa çok yıpranırsınız.devam kararı alırsanız kendinize güvenin ve sizinde ona şakacıktan 2 adet boynuz takabileceğinizi hissettirin bak nasıl adam oluyor.bu işin şakası olmaz bunu erkeklerin kuş beynine sokmak lazım.kendilerine yapılmasını istemedikleri şeyleri bize yapmaya hakları yok bunu hissettirmek lazım.:enbuyukkk:
buradaki biçok arkadaş dinleme cihazı koymakla iyi etmediğini söylemiş ama bence kafada kurup durmaktan iyidir. şüpheleceğine emin olman daha az yıpratır seni. o geceki olayda da belkide sadece şöförünüzün hatası vardır, belki o çağırmıştır. eşin de erkekliğe b.k sürdürmemek için( hep yaparlar ya) gelseydi iyi olurdu falan demiştir. bence herşeyden emin olmadan ve iyi düşünmeden yuvanı yıkma. aklıma gelmişken cep telefonuna kurulan ufak bir programla 24 saat kimle ne konuşuyor, kimle mesajlaşıyor senin telefonuna gelen bildiriyle öğrenebilirsin. bi dene istersen.
allah yardımcın olsun tatlım...
çok ama çok zor bir durum... ailenle olan ilişkini ekonomik özgürlüğüğnü v.b bilgilerini bilemediğim iççin sana ne diyeceğimi bilemiyorum..
biraz sakince düşünmeye çalışsan... olayları bana bunu nasıl yapar diye değilde sanki dışardan bir kişi gibi...uzaktan bakmaya çalış olaylara... bu durumu sindirebilecekmisin yola devam edebilecekmisin....yola devam etmessen ne yapacaksın hayatuını nasıl devame ttireceksin.. yola devam edrsen eşinle güven problemini nbasıl çözeceksin.. al karşına eşini adam gibi konuş... ney eksikmiş hayatında ne onu dışarıya yöneltiyormuş bi dinle bakalım... derdi neymiş bi anlayalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?