- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
evet arkadaslar sonuc belli oldu esimin busabah beni aldattigindan emin oldum biraz once dinlerken sok oldum esim ve arkadasi yani soforu bu gece saat 4.30 da bir yerde durdular ve bir bayana bizimle gelirmisin biraz vakit gecirmek istermisin diye sordular oda sanirim hayir cevabini verdi bunlar devam etti yola ve uff ya gelmedi negüzeldi öyle onunla simdi ne guzel vakit gecirmesi olurdu dediler ve daha buraya yazamiycam terbiyesizce laflar. ohayir derse desin ya baska kizmi yok gece gecede neguzel olur birtane bulsak diyolardi suan elim ayagim titriyo ne yapicagimi sasirdim lutfen yardim edin
b u şüphe insanı öldürü canım ya...
nasıl yaşayabiliyorsun bu şekilde. yanlış anlama seni kınamak değil.
ama bence bu kadar şüphe norml değil, bi doktora gözükmelisin.
bu kadar olmaz ya..dedektiflik yapacağına avukata git boşan daha iyi
kendini yıpratırsın her gün dinlemekle yaptımı yapmadımı :bbo:
yapacağı varsa yapar ya insan bu kadar mı sevmez kendini yazık be sana :mymeka:
evet arkadaslar sonunda onunla konustum herseyi yuzune vurdum konusmayla basladik bagirismayla devam ettik ilk once inkar etti sana kim soylediyse yalan aramizi bozmak isteyen birisi falan ben kesinlikle asla oyle birsey yapmam diye kendini savunmaya basladi daha beni dinlemeden sen nasil inanirsin boyle seylere diye kapiyi vurup gitti ardindan hemen onu aradim ve dinleme cihazini ona dinlettim tam yoldaki bayana arabaya gelme teklif sahnesini ardindan 10 dakika gecmeden bu geri eve geldi sen bana nasil boyle bir oyun oynarsin utanmiyomusun diyo bende dedim utanicak biri varsa oda sensin onunla artik birarada olamiycami ayrilicagimi soyledim iyice cildirdi 2 gundur ev sessiz hala eve geliyor ama tek kelime etmiyoruz ona en kisa zamanda cocuklara yansitmadan gitmesi gerektigini söyledim. suan durum boyle ben aldatilmayi hazim edemem hala zoruma gidiyor cildiriyorum dusundukce.
ya b ses dinleme cihazını nerden aldın ve fiyatı ne kdar? yardımcı olursan çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?