- Konu Sahibi ogrtmnanaokulu
-
Ben iyi değilim kafamda almiyo kusuruma bakmaKonu sahibinesana niyee diyem kıazzzz
Hala nasıl güven kazanırım diye soruyorsunuz. Adam sizi 6 aylık evlilikte defalarca dövmüş, muhtemelen bu olayı bahane edip arttıracak şiddeti. Sizden hayır yok, umarım adam sizi boşar da hayatınız kurtulur.Arkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Kurtlar sofrası olduğu doğru ama genelde hep konu sahibi aleyhine yorum yapmak için koşup gelenler belli, bence onların da ciddiye alınacak hiçbir yanı yok. Ben konu açacağım zaman, o kişileri ve saksakcilarini engelleyecegim toptan mesela. En temiziBuraya bu konuyu açarak, kendinizi kurtlar sofrasına atmışsınız. Azıcık psikolojik ıyilik haliniz vardıysa bile artık iyice dibi boylarsınız.
Siz yalnız kalıp ayaklarınızın üzerine sağlam basan bir kadın olmadığınız takdirde hep ilişki içinde itilen kakılan biri olacaksınız arayisniz hiç bitmeyecek.
Siz eşinizi sevmiyorsunuz. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.
Hem evden gitmiyor,hem eve gelmiyor git gelli konuLütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Aldatmadınız mi?ben inandım eşinizde inanırArkadaşlar 6 ay oluyor yeni eşim ile her tartışma dövme ile bitiyordu. Noktalama kullanmadım öünkü bu halde yazamadım sesten yazdırdım. Bakın ben aldatmadım sadece boşluğa düştüm selam dedim ve hesabı kapattım ben ne yapacam şimdi nasıl güven kazanırım bilmiyorm
Kiz 3 defa basa sarmisim farkinda degilim hahajajaja o kadar yaniAynı şeyi defalarca yazmışsınız ,ne nokta var ne başka bişey , insan okumak bile istemiyo .
1 tanecik nokta yok şaşı oldum okurkenLütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
Sadece selam yazmış hesabi kapamış . Basma ,ileri konuşma yokSelam mesajını mı aldattım diyor anlamadım ? Yani basmış mı kocası bunu eski sevgiliyle ??? Gerçekten anlamadım .
Ha ne olduysa iyi olmuş . Bu kadar kısa sürede bu kadar olumsuzluk çok fazla . Boşanın işte mis gibi .
Her kavga ettiğinizde birine yazmanız hayatınıza başka birini mi almanız gerekiyor kötü niyet yoksa neden yazdınız ben çok kavrayamıyorum yani empati kurun biraz size yapılsa böyle bir şey normal mi karşılardınız? Olayı masumlaştırmaya çalışmışsınız ama maalesef hiçbir masum yanı yok.Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Lütfen yargılamayı öncelikle eşimle severek kısa sürede evlendik evlendiğimizden beri eşim zaten güven problemi vardı kavgalarımızda işimiz sürekli şiddete gidiyordu ve ben eşimi düzeltmeye çalışıyordum onu sinirlendiren beğendim bir gün bir kavgamızda gizli bir Facebook hesabı açtım ve eski sevgilime mesaj attım selam diye sonra hesabı hemen sildim kapattım konuşmadım eşimle barıştık düzeldik sonra eşimle bir gün güzel bir günümüzde telefonla mesaj geldi Facebook üzerinden eşim Facebook mu kullanıyorsun dedi hayır dedim inkar ettim yalanladım Girdi numaramla ve Facebook çıktı mesajı gördü ben yazmadım hacer yazdı bir sürü yalan söyledim sonra eşimin bana olan güveni tamamen gitti eşim yıkıldığı evden gitti kayınpederim kaynanam babam abim herkes öğrendi açıklamaya çalıştım kötü niyetli olsam hesabı kapatmaz konuşurdum dedim ama yapamadım sana yapamazdım dedim eşim zaten bana güvenmiyordu altı aylık evliyiz sürekli kavga ediyorduk sürekli şiddet sürekli hakaret düzelmişti çok iyi olmuştuk önceden açtım hesabı mesajı geldim işte yılbaşını kutladıktan sonra yaptım bunu kavgamızda eşim şimdi bana güvenmiyor ben nasıl gideyim evden diyor sen eve birini de alırsın sen aldatırsın kaynanam güvenmiyor kayınpederim güvenmiyor babam güvenmiyor Öyle bir haldeyim ki yıkılmış durumdayım ölü gibiyim ruh gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum nasıl devam edeyim bilmiyorum kocam bana nasıl güvenecek bilmiyorum lütfen bana yardım edin lütfen ne yapmam gerektiğini bana söyleyin ve biz doğuluyuz böyle şeyler hiçbir şekilde affedilmez. Ne yapmam gerek geçmiş bir şekilde güvenmiyor adam yıkıldı eve gelmiyor sen benim karım değilsin diyor benim için her şey bitti diyor ben ne yapacağım lütfen bana akıl verin
25 ve öğretmenim ücretliben dayak yiyen kadınların bunu normalleştirmesini anlamak istemiyorum. 6 ay ya 6 ayda her seferinde dayak yemişsin. dayağa şiddet tecavüze istismar diyenlere gıcığım. iğrenç eylemler basitleştiriliyor çünkü.
neyse sürekli seni döven adama kimse bi şey dememiş sen merhaba demişsin dünya ayağa kalkmış. ha sen de hatalısın başkasına kaymamalıydı aklın. şimdi şu soruların cevabı önemli
1- kaç yaşındasın
2- bir işin gücün var mı
bunlara göre cevap verebilirim
çünkü belli ki ailen arkanda durmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?