Kocamı aldattım ne yapayım?

Hala nasıl güven kazanırım diye soruyorsunuz. Adam sizi 6 aylık evlilikte defalarca dövmüş, muhtemelen bu olayı bahane edip arttıracak şiddeti. Sizden hayır yok, umarım adam sizi boşar da hayatınız kurtulur.

Buraya bu konuyu açarak, kendinizi kurtlar sofrasına atmışsınız. Azıcık psikolojik ıyilik haliniz vardıysa bile artık iyice dibi boylarsınız.

Siz yalnız kalıp ayaklarınızın üzerine sağlam basan bir kadın olmadığınız takdirde hep ilişki içinde itilen kakılan biri olacaksınız arayisniz hiç bitmeyecek.

Siz eşinizi sevmiyorsunuz. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsunuz.

Sizin yaptığınız dogru değil ama öncesinde yasananlar da feci. 6 aylık evlilikte dayak vs. Bence bu olayı bir fırsat olarak görün. Bosanın ya da bosanmayın diyemem ama devam ederseniz en ufak hatanizda adamin sizi dövmesi unutulup, bu olay basiniza kakilacak.

Kurtlar sofrası olduğu doğru ama genelde hep konu sahibi aleyhine yorum yapmak için koşup gelenler belli, bence onların da ciddiye alınacak hiçbir yanı yok. Ben konu açacağım zaman, o kişileri ve saksakcilarini engelleyecegim toptan mesela. En temizi

konu sahibesi, kurtlara bakmayın siz ama kendinize dönün bakın ve böyle bir evliliği neden devam ettirmeniz gerektiğini sorgulayın. Elalem ne der diyeyse, siz dayak yerken elaleme afedersiniz .ok yemek düşer. Başkalari için değil kendiniz için yaşamalısınız. Hem dayak yiyip, hem boşluğa itilip, hem de yalvaran taraf olmak sizi hem enayi hem de gurursuz yapar.

Gururlu olun.

Selam mesajını mı aldattım diyor anlamadım ? Yani basmış mı kocası bunu eski sevgiliyle ??? Gerçekten anlamadım .
Ha ne olduysa iyi olmuş . Bu kadar kısa sürede bu kadar olumsuzluk çok fazla . Boşanın işte mis gibi .

Hem evden gitmiyor,hem eve gelmiyor git gelli konu

Aldatmadınız mi?ben inandım eşinizde inanır

1 tanecik nokta yok şaşı oldum okurken

Sadece selam yazmış hesabi kapamış . Basma ,ileri konuşma yok

Yazılanlar göre aldatmadan çok kendinizi ezmişsiniz. Doğu'da hoş karşılanmayan şeyi yapmayacaktınız. Bende doğuluyum. Doğu Batı olarak ayrım yapmak yanlış. Büyük konuşmak istemem ama karşı cinsten şiddet görüp yine karşı cinsten mi teselli alacaktınız? Yapmışsınız ve suçlu gibi duracağınıza hatanızdan bir olumlu sonuç çıkarın belki evliliğiniz hayırlı değildir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Her kavga ettiğinizde birine yazmanız hayatınıza başka birini mi almanız gerekiyor kötü niyet yoksa neden yazdınız ben çok kavrayamıyorum yani empati kurun biraz size yapılsa böyle bir şey normal mi karşılardınız? Olayı masumlaştırmaya çalışmışsınız ama maalesef hiçbir masum yanı yok.

İki taraflı hata mevcut evliliğinizde. Düzelseniz bile eşinizin güvensizliği ve onun size şiddeti devam edecek belki de . En iyisi boşanmak gibi .

25 ve öğretmenim ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…