Kocami nasıl takip ederim?

Mayonez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
447
482
103
Eşimi seviyorum ama ne kadar güveniyorum desemde icimde her zaman nerde oldugunu bilme istegim var Bir suru telefondan takip etme programlari var ama ücretli sanırım Bildiginiz ucretsiz ve anlaşılır takip etme programı var mi hanımlar?
Simdiden tesekkurler

Eşinizi seviyor ve güveniyorsanız da neden takip.etme ihtiyacında bulunuyorsunuzdemekki biseylerden şüpheleniyorsunuz

Şu soruyu bir erkek sorsa linç edilirdi.. güven problemi yaşıyorsanız bir uzmandan destek alın önce..

İçinizde şüpheleriniz var burada itiraf etmemişsin ama bi insan sebepsiz,yere neden bunu Yaparki....hem takip edsen ne olacak canını yakacak şeylerle karşılaşabilirsin illada takip etcem diyorsan alışveriş sitelerinde birsürü uygun fiyatlı ürünler var onlardan biri işine yarayabilir

Dikkat et de eşeği sağlam kazığa bağlıyım derken elindeki eşsekten olma

Bence hiç bulaşma o işlere eşin farkederse güvenini sarsarsın. Seni gizliden takip ettirse ne hissederdin.esini tanımaya çalış hayatında seni rahatsız edecek birşey olursa zaten davranışlarından konuşmalarından farkedersin işte o zaman takip et ama bişey yokken yapma derim

Bence iyi bir internet programı arayacağınıza iyi bir aile ilişkileri terapisti arayın. Sorun biraz sizde gibi görünüyor. Güvensizliğinizi eşinize hissettirirseniz o zaman evliliğinizin temelleri sarsılmaya başlar.

Canım canına yazık be valla hiç girme o işlere hayatı kendine zindan etme. Yapan giden her türlü yapar kafese de koysan yapar. İçindeki vesveseleri atıp yaşamaya bak diğer türlü yazık edersin kendine

Reactions: H M
Fol yok fos yok ne bu ya. Eş olsanız çekilmezsiniz valla bu muameleyi görsem ajan mısın derim eşime ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…