kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Baban haklı
Kızımı vuran muşmula damat yiyeceğine mirasımı satar savar sokak köpeklerine mama alırım daha iyi
Torunumda kızımda gözüme gelmez o durumda

Sen de psikolojini bir toparla istersen adam yapmadığını koymamış hala seviyorum diyorsun

Niye bir şey çıkartayım? Garip geldi evet her hangi bir çocuktan bahseder gibi sanki. Hep böyle hitap ediyorsanız olabilir tabi.
ismini nadir söylerim.dışarda çocuk hakkında konuşurken çocuk derim, bazen ismini de söylerim.
çocuğu çağırırken oğlum derim, isminden bir tatlı bir lakap yaptım onu sölerim
çocuktan bahsederken 'bizim oğlan' derim, çocuk derim.
takılmam böyle şeylere.onu severken canım derim pamuğum derim...şekerim tatlım derim.
nolmuş.hepsi aynı çocuk

Sizi asla kınamiyorum ama bi insan şiddet görünce nasıl hala o adama aşik kalır dondum kaldım ne diyeceğimide bilemedim umarim iyi olur

1. Psikolog.
2. Psikiyatr.
3. Bakırköy'e yatılı hasta olun.

Bdv de bu vb manyak, psikopat kocasından her türlü şiddeti görüp de boşanmamak için bin dereden su getiren kadın(cık)ları görünce; kadın cinayetlerinde tek suçlunun erkekler olmadığına emin oldum artık.

Kadınlar celladının önüne boynunu koyup, kes yiğidim seninim diyor resmen.

Bundan sonra tek üzüldüğüm, üzüleceğim çocuklar olacak.

Şiddet görüpte nasıl seversinix sorusunuda ben anlamıyorum eşinden ilk hakarette ilk kavgada boşanan hiç tanıdığım yok burda da okumadım öyle bir kadını peki bunu yazanlar kimler bekarlarmı

Şiddet görüpte nasıl seversinix sorusunuda ben anlamıyorum eşinden ilk hakarette ilk kavgada boşanan hiç tanıdığım yok burda da okumadım öyle bir kadını peki bunu yazanlar kimler bekarlarmı
evet aynı fikirdeyim.szanki farklı bir dünyada yaşıyormuşuz gibi geliyor bazen.+ evlilikte her an kavga etmiyorsun.

Barışın o zaman.Para için mi yanımda mı diyordunuz bir de.

Niye bir şey çıkartayım? Garip geldi evet her hangi bir çocuktan bahseder gibi sanki. Hep böyle hitap ediyorsanız olabilir tabi.
Öyle çünkü.
Resmen kocasına tapıyor.
Çocuğunun zarar görme ihtimalini düşünmüyor, çünkü umrunda değil.
Varsa yoksa kocası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…