kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

Hasta mı bilemem ama muhtaç olduğu kesin.O kadının malı mülkü olsa kendisini sevmeyen adamı direkt şutlardı bence.

Sadece çocuk için olan kısma yorum yapacam..babasıni görsün.

Yahu bir de biz seni boşanmaya ikna ediyor gibi olmuşuz.Seviyorsan git konuş bence o zaman.Ne diye konu açtın ki? Hey Allahım ya.

Şiddet görüpte nasıl seversinix sorusunuda ben anlamıyorum eşinden ilk hakarette ilk kavgada boşanan hiç tanıdığım yok burda da okumadım öyle bir kadını peki bunu yazanlar kimler bekarlarmı
Hakaret ve kavga başka bir şey,
dayak yemek bambaşka.
Hakaret de kabul edilemez benim için ama bazı kadınlar için boşanma sebebi olmayabilir.
Ailesinden alışıktır,kendi ağzı da bozuktur,normal karşılar.

Kocasından dayağı yiyip yiyip,
oturan kadınların ise;
ya ekonomik özgürlüğü yok,
ya arkasında ailesi yok,
ya özgüveni ve kişiliği zayıf,
ya da bu kadınlar celladına aşıktır
başka da bir açıklaması yok.

25 yıldır evliyim, eşimden ne bir tokat yedim,
ne de hakaret işittim.
Tartışmadık mı?Tartıştık.
Kavga etmedik mi?Ettik.
Kapıları çarpmadık mı?Çarptık.
Bunlar her evlilikte olur.
Ama hakaret ve dayağı böyle normal karşılamak ve bunlar için boşanılır mı? Diye sormak da bana normal gelmiyor.
Hele şiddet gördüğün insanı sevmek,sevebilmek patolojik bir durum bence.

mantığımın dediğini yapıp boşanacam ama acı çekiyorum.36 yaşında boşanmış(ki henüz boşanmadım dava yeni açıldı, daha ilk celsesi görülmedi, çünkü kocam bir cevap dilekçesi bile yazmadı), boşanana kadar yaş olur mu 40, o yaştan sonra iyi, sadık,çocuksuz birini nasıl bulacaksın.bu ihtimal çok düşük.

(( gercekten zor bir durum... ama eger sana siddet uyguladiysa her zaman uygulayacaktir. Sevgini haketmemis demektir. Adam olan karisina kiyamaz sacinin teline bile kiyamaz... sen de bu sevgiyi kalbine göm. Hayir gelmez. yine yuva kurarsin yine asik olursun.. unutursun

Evet ağır hasta.

Sadece çocuk için olan kısma yorum yapacam..babasıni görsün.
baba iyiydi kötüydü ayrı mesele.okula başladı sosyalleşti.şimdi ille baba diyo ya.zor tutuyorum.bugün ille de babamı görecem diyo.o bir çovuk ve her çocuk gibi babasını görecek o da.ama bir süre zaman geçmesi lazım.

yok vallahi agzimi bozucam da ederi yok senin gibi kadınlara varya zerre acimiyorum ye dayagini otur asagiya hatta cunku gak ediyorsun seni doven sevmeyen adam kiliginda birini kocam diyip oluceksin yoluna nerdeyse ama evladina üzüldüm birseye benzemeyen babasi 3 yasinda akilla hareket eden birde anasi var o cocuga yazik yoksa sen kocasiz yapamazsin bosanamazsin da umarim baban dediğini yapar o kocan olacak adamda yiyemez parasını asla bu kadar sert yazmam ama fazlasi lazimda senim icim neyse Allah akil versin

DD sesli güldüm.ne alaka yaaa.
adam ein altındayken farklı, uzaktayken farklı. ama libidoyla bir ilgisi yok.allah aşkına.tövbe estağfurullah.cinsellik aklımdan geçen en son şey.dişimin ağrısı ortada
Yanan yer baska yenen yer baska:)) baska ne ise yariyoki bu gibi herifler? Duygusal anlamda sana bi artisi yoksa ne gibi bi numarasi olabilir yani:))

Ben de bosandim ve evet bulunmuyor ama elinizdeki koca baskasini bulamam diye katlanilacak biri mi sizce? Hani derler ya kotu bir iliskidense yalniz olmak iyidir, bence de aynen boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…