- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Off ki ne offf.Hadi bosanamiyosun ok olabilir. Ama siddet gosteren bi kocaya sirilsklam asik olmak ne?
Ve sen hala seni sevmeyen adamin esyalarini mi kokluyorsun?ben seviyorum.o sevmiyor beni.
kızlar onun yanındayken böyle aşık değilim.uzaktayken çıldırıyorum.Bu bizim kadinlarin niye orta yolu yok? Biri siddet gorup hala sever.. biri otu copu sorun edip mis gibi herifi bosar.
Libidon mu azdi nedir bacimkızlar onun yanındayken böyle aşık değilim.uzaktayken çıldırıyorum.
Ee.dön o zaman.sakın sormayın sana şiddet uygulayan birini nasıl seviyorsun diye.ama her an anlaşamama durumumuz yoktu.unutamıyorum kocamı.hayatım ot gibi onsuz...
Hasta mı bilemem ama muhtaç olduğu kesin.O kadının malı mülkü olsa kendisini sevmeyen adamı direkt şutlardı bence.evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.
anladim ne diyelim allah yardimcisi olsunsans verilebilecek hiç bir oluru yok
Sadece çocuk için olan kısma yorum yapacam..babasıni görsün.eşimle boşanıyoruz...köprüde karşılaştık c.tesi, çocuk da yanımdaydı.bana baktı korka korka sonra hızlı hızlı gitti.çocuğa bakmadı bile.koruma kararı çıkarttım geçen ay, koruma süresi bitti.tehdit suçundan da şikayetçi olmuştum.sonra pazar kaşılaştık yine, gülerek geldi bana 'Bahar nasılsın dedi, iyiyim dedim, çocuğumu görmek istiyorum dedi.ben bişi demedim.sonra dedim ki 'tatlı tatlı boşanalım.lütfen' 'ben boşanmıyorum' dedi ve gitti.
Yüzüm onu görünce açtı, özlemişim, gülümsedim şöyle kocaman.kızlar kınamayın, kötü bir evlilik olsa da o benim beş sene kolum bacağımdı.bir alışkanlık var.
İki aydır çocukla görüştürmedim kızlar.çocuğun oyuncağını elinden alıp kıran bir babaydı o çünkü.gece yarısı evden annemin evine gitmiştik, evde kapıyı kırmıştı hani.Çocuk onu seviuyor, ara ara gidicem diyo.bugün eşimin telefonuna mesaj attım, 'çocuk senle görüşcek, görüntülü ara' diye, aradı.çocuk ona gülüyor, çocuğun yüzü gülüyor, o da diyor ki' evde bir sürü uçak var, gel oğlum gel, sen bana gel', 'annen orada mı, bahar orda mısın' diyor.'yanındaysım oysa'annem yok evde diyor', neredesin oğlum diyor.'bizim oğlan 'kedideyim'diyor, oysa kafedeydik.
oğlanla babası böylr görüştü işte.aslında ben kocamı özledim, onun yüzünü görmek sesini duymak istedim.biliyorum beni sevmiyor.ben kocamı karşılıksız seviyorum kızlar.onsuz yapamıyorum.ve dönmicem, dava devam ediyor ve edecek.
ama ben bu aştan nasıl kurtulum, kocamı nasıl unuturum, yengem bile diyormuş'bahar onu boşamaz, onu deli gibi seviyor 'diye...
böyle bir durum içindeyim.
Yahu bir de biz seni boşanmaya ikna ediyor gibi olmuşuz.Seviyorsan git konuş bence o zaman.Ne diye konu açtın ki? Hey Allahım ya.evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.
Hakaret ve kavga başka bir şey,Şiddet görüpte nasıl seversinix sorusunuda ben anlamıyorum eşinden ilk hakarette ilk kavgada boşanan hiç tanıdığım yok burda da okumadım öyle bir kadını peki bunu yazanlar kimler bekarlarmı
mantığımın dediğini yapıp boşanacam ama acı çekiyorum.36 yaşında boşanmış(ki henüz boşanmadım dava yeni açıldı, daha ilk celsesi görülmedi, çünkü kocam bir cevap dilekçesi bile yazmadı), boşanana kadar yaş olur mu 40, o yaştan sonra iyi, sadık,çocuksuz birini nasıl bulacaksın.bu ihtimal çok düşük.Normal olan size siddet uygulayan, babanizi tehdit eden, ofke kontrolü olmayan, paragöz birinden eger terapi almiyorsa soguyup, bosanmanız.
Ancak siz sogumamişsinız, bu normal değil bunu da biliyorsunuz.
Anlattiginiz gibi biri sevilmez ama siz bir kocanin yasatacagi duygulari ozluyor olmalisiniz yani iyi biri ciksa karsiniza bu adamin adini bile anmazsiniz.
Ancak siz bu durumdayken iyi bir iliski kurma sansıniz da kalmiyor.
Lutfen once siz destek alin. Biraz toparlayin. Sonra hala istiyorsaniz esinize de terapi almadan bosanmaktan vazgecmeyeceginizi soyleyin.
Siddet uygulayan biri tehlikelidir biliyorsunuz, duygusallikla bu tehlikeyi gözardi etmeyin lutfen, cocugunuz var.
Libidon mu azdi nedir bacim
Evet ağır hasta.evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.
baba iyiydi kötüydü ayrı mesele.okula başladı sosyalleşti.şimdi ille baba diyo ya.zor tutuyorum.bugün ille de babamı görecem diyo.o bir çovuk ve her çocuk gibi babasını görecek o da.ama bir süre zaman geçmesi lazım.Sadece çocuk için olan kısma yorum yapacam..babasıni görsün.
yok vallahi agzimi bozucam da ederi yok senin gibi kadınlara varya zerre acimiyorum ye dayagini otur asagiya hatta cunku gak ediyorsun seni doven sevmeyen adam kiliginda birini kocam diyip oluceksin yoluna nerdeyse ama evladina üzüldüm birseye benzemeyen babasi 3 yasinda akilla hareket eden birde anasi var o cocuga yazik yoksa sen kocasiz yapamazsin bosanamazsin da umarim baban dediğini yapar o kocan olacak adamda yiyemez parasını asla bu kadar sert yazmam ama fazlasi lazimda senim icim neyse Allah akil versinmantığımın dediğini yapıp boşanacam ama acı çekiyorum.36 yaşında boşanmış(ki henüz boşanmadım dava yeni açıldı, daha ilk celsesi görülmedi, çünkü kocam bir cevap dilekçesi bile yazmadı), boşanana kadar yaş olur mu 40, o yaştan sonra iyi, sadık,çocuksuz birini nasıl bulacaksın.bu ihtimal çok düşük.
Yanan yer baska yenen yer baska:)) baska ne ise yariyoki bu gibi herifler? Duygusal anlamda sana bi artisi yoksa ne gibi bi numarasi olabilir yani:))DD sesli güldüm.ne alaka yaaa.
adam ein altındayken farklı, uzaktayken farklı. ama libidoyla bir ilgisi yok.allah aşkına.tövbe estağfurullah.cinsellik aklımdan geçen en son şey.dişimin ağrısı ortada
Ben de bosandim ve evet bulunmuyor ama elinizdeki koca baskasini bulamam diye katlanilacak biri mi sizce? Hani derler ya kotu bir iliskidense yalniz olmak iyidir, bence de aynen boyle.mantığımın dediğini yapıp boşanacam ama acı çekiyorum.36 yaşında boşanmış(ki henüz boşanmadım dava yeni açıldı, daha ilk celsesi görülmedi, çünkü kocam bir cevap dilekçesi bile yazmadı), boşanana kadar yaş olur mu 40, o yaştan sonra iyi, sadık,çocuksuz birini nasıl bulacaksın.bu ihtimal çok düşük.
hayır o kadının mantalesi çok farklı.boşanmayı ayıp görüyor.düzeni var.kocasını saahiplenmiş.ona hazta diyemezsin.görsen dört dörtlük insanEvet ağır hasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?