- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Yahu ufacık çocuk o. Doğruyu yanlışı bilemez.çocuğa bir zararı olmadı.hatta her isteğini alıyor onun.çocuk da onu seviyor.babama gidicem diye sürekli ağlıyor.
E doktora git terapi al madem.Sevgi değil bu.Alışmışsın hayatında bir erkeğin varlığına hepsi bu.Boşanıp başkasına aşık olsan şimdiki eşin için "Ne çekmişim o manyaktan" diyeceğine eminim.benim sevgim tek taraflı.olmuyo yürümüyo evlilik
Bu bizim kadinlarin niye orta yolu yok? Biri siddet gorup hala sever.. biri otu copu sorun edip mis gibi herifi bosar.Aaa öyle deme yahu ! Şiddet için boşanılır mı? Kim boşanıyor ki şiddet için.
kızlar bir akrabam var.o evlilikte de sorun var ve yıllardır boşanmıyorlar.çevremde çok gördüm böyle evlilikler.iyi evlilikler de gördüm ama benim çevrem böyleAaa öyle deme yahu ! Şiddet için boşanılır mı? Kim boşanıyor ki şiddet için.
Kadınları anlamak zor diyorlar ya öyle demek ki.Bu bizim kadinlarin niye orta yolu yok? Biri siddet gorup hala sever.. biri otu copu sorun edip mis gibi herifi bosar.
Sizde de Stockholm sendromu var o zaman.kızlar kızmayın evet şiddet var.kızınca çıldırıyor.kapıyı kırdı, oyuncak bardak, pencere kolu vs
Öyle çünkü.
Resmen kocasına tapıyor.
Çocuğunun zarar görme ihtimalini düşünmüyor, çünkü umrunda değil.
Varsa yoksa kocası.
Desene o akrabanın ömrü öyle geçiyor kavga gürültü demek ki.Kötü örnek örnek değildir diye bir söz var hiç duydun mu bu sözü?kızlar bir akrabam var.o evlilikte de sorun var ve yıllardır boşanmıyorlar.çevremde çok gördüm böyle evlilikler.iyi evlilikler de gördüm ama benim çevrem böyle
bu yaştan sonra aşık olaacan da evlenecem de.evleneceğin adamın çoluk çocuğu olacak.o da boşanmış olacak.başka bir adamı tanıyaacak ne vaktim var ne saabrım, çoluk çocuğum var benim, başka adamlarla öle flört edemem.oğlum var benim.daha çok küçük.üvey baba vs doğru bulmuyorumE doktora git terapi al madem.Sevgi değil bu.Alışmışsın hayatında bir erkeğin varlığına hepsi bu.Boşanıp başkasına aşık olsan şimdiki eşin için "Ne çekmişim o manyaktan" diyeceğine eminim.
Sadist herhaldeKadınları anlamak zor diyorlar ya öyle demek ki.
Erkeksiz yapamam diosan cek anam niye konu actinki?bu yaştan sonra aşık olaacan da evlenecem de.evleneceğin adamın çoluk çocuğu olacak.o da boşanmış olacak.başka bir adamı tanıyaacak ne vaktim var ne saabrım, çoluk çocuğum var benim, başka adamlarla öle flört edemem.oğlum var benim.daha çok küçük.üvey baba vs doğru bulmuyorum
Sadist değil de mazoşist olabilir.Şiddet için boşanılır mı diyenlere de sözüm , eşim elini kaldırdığı anda o iş biter.Kendinize bu değeri vermedikten sonra o çok aşık olduğunuz eşleriniz de size değer vermez.Şiddet görüp de o kişiyi sevmeye devam etmek ciddi bir sorun.Sadist herhalde
Kaç yaşındasınız ki?bu yaştan sonra aşık olaacan da evlenecem de.evleneceğin adamın çoluk çocuğu olacak.o da boşanmış olacak.başka bir adamı tanıyaacak ne vaktim var ne saabrım, çoluk çocuğum var benim, başka adamlarla öle flört edemem.oğlum var benim.daha çok küçük.üvey baba vs doğru bulmuyorum
var ama arkadaşım çevremde çok sayıda bu tarz evlilikler gördüm.o kadınlar hele geçmişte neler neler çeker ama gıkını çıkarmazdı.çok eskiden diyorum.yeni nesil yani bizler biraz daha duyarlıyız ama çevrende ne varsa onu doğallaştırıyorsun.sanırrım bir sebep de buDesene o akrabanın ömrü öyle geçiyor kavga gürültü demek ki.Kötü örnek örnek değildir diye bir söz var hiç duydun mu bu sözü?
Hadi bosanamiyosun ok olabilir. Ama siddet gosteren bi kocaya sirilsklam asik olmak ne?Sadist değil de mazoşist olabilir.Şiddet için boşanılır mı diyenlere de sözüm , eşim elini kaldırdığı anda o iş biter.Kendinize bu değeri vermedikten sonra o çok aşık olduğunuz eşleriniz de size değer vermez.Şiddet görüp de o kişiyi sevmeye devam etmek ciddi bir sorun.
Hadi sen şiddet gördün ve affettin de eşin seni sevmiyormuş.Bunu nasıl çözeceksin? Şimdi barışsanız emin ol yine bu hale geleceksiniz belli aralıklarla.O zaman senin yaşın daha da ilerlemiş olacak.Ömrünü bu şekilde geçirmek istiyorsan bu hayat senin hayatın buyur geçir.var ama arkadaşım çevremde çok sayıda bu tarz evlilikler gördüm.o kadınlar hele geçmişte neler neler çeker ama gıkını çıkarmazdı.çok eskiden diyorum.yeni nesil yani bizler biraz daha duyarlıyız ama çevrende ne varsa onu doğallaştırıyorsun.sanırrım bir sebep de bu
evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.Desene o akrabanın ömrü öyle geçiyor kavga gürültü demek ki.Kötü örnek örnek değildir diye bir söz var hiç duydun mu bu sözü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?