kocamı nasıl unuturum?5 yıllık evlilik bitiyor.

çocuğa bir zararı olmadı.hatta her isteğini alıyor onun.çocuk da onu seviyor.babama gidicem diye sürekli ağlıyor.
Yahu ufacık çocuk o. Doğruyu yanlışı bilemez.

Gerçi siz de öylesiniz. Aklınız 2-3 yaşındaki çocuk gibi.

benim sevgim tek taraflı.olmuyo yürümüyo evlilik
E doktora git terapi al madem.Sevgi değil bu.Alışmışsın hayatında bir erkeğin varlığına hepsi bu.Boşanıp başkasına aşık olsan şimdiki eşin için "Ne çekmişim o manyaktan" diyeceğine eminim.

Madem bu kadar cok seviyorsun.Bence bir şans daha ver kocana
Belki hersey daha güzel olur.
Bence kocan da pişman olmuştur.

Zaman zaman ses yükseltme ile uğradığın şiddeti, biricik babanın ölümle tehdit edilmesini denk görüyorsan bence birbirinizin dengisiniz boşanma derim ben. Düşmanın bile böylesine rastlamadim. Boşanmak çok zor bir şeydir. Ama şunu bilin o tuhaf insana değil sıcak bir aile olma ihtimaline özlem duyuyorsun. Bu da her yara gibi kapanır. Ailen de arkanda kendi başına yetersin. Gün gelir bir INSAN çıkar onunla gerçek bir aşk yaşarsın.

kızlar bir akrabam var.o evlilikte de sorun var ve yıllardır boşanmıyorlar.çevremde çok gördüm böyle evlilikler.iyi evlilikler de gördüm ama benim çevrem böyle
Desene o akrabanın ömrü öyle geçiyor kavga gürültü demek ki.Kötü örnek örnek değildir diye bir söz var hiç duydun mu bu sözü?

bu yaştan sonra aşık olaacan da evlenecem de.evleneceğin adamın çoluk çocuğu olacak.o da boşanmış olacak.başka bir adamı tanıyaacak ne vaktim var ne saabrım, çoluk çocuğum var benim, başka adamlarla öle flört edemem.oğlum var benim.daha çok küçük.üvey baba vs doğru bulmuyorum

Erkeksiz yapamam diosan cek anam niye konu actinki?

Sadist değil de mazoşist olabilir.Şiddet için boşanılır mı diyenlere de sözüm , eşim elini kaldırdığı anda o iş biter.Kendinize bu değeri vermedikten sonra o çok aşık olduğunuz eşleriniz de size değer vermez.Şiddet görüp de o kişiyi sevmeye devam etmek ciddi bir sorun.

Kaç yaşındasınız ki?

Desene o akrabanın ömrü öyle geçiyor kavga gürültü demek ki.Kötü örnek örnek değildir diye bir söz var hiç duydun mu bu sözü?
var ama arkadaşım çevremde çok sayıda bu tarz evlilikler gördüm.o kadınlar hele geçmişte neler neler çeker ama gıkını çıkarmazdı.çok eskiden diyorum.yeni nesil yani bizler biraz daha duyarlıyız ama çevrende ne varsa onu doğallaştırıyorsun.sanırrım bir sebep de bu

Hadi bosanamiyosun ok olabilir. Ama siddet gosteren bi kocaya sirilsklam asik olmak ne?

Hadi sen şiddet gördün ve affettin de eşin seni sevmiyormuş.Bunu nasıl çözeceksin? Şimdi barışsanız emin ol yine bu hale geleceksiniz belli aralıklarla.O zaman senin yaşın daha da ilerlemiş olacak.Ömrünü bu şekilde geçirmek istiyorsan bu hayat senin hayatın buyur geçir.

evet adam kadını sevmediğini sürekli sölüyüor.biri 25 diğeri 19 yaşındaa iki çocuk var ve kadın boşanmak istemiyor.çalışmıyor da.maddi kaygıları da var e yaş 50 artık ama deli gibi sahipleniyor kocasını.o kocasına bişi olsa kadın çıldırır.peki bu kadın da mı hasta.

Normal olan size siddet uygulayan, babanizi tehdit eden, ofke kontrolü olmayan, paragöz birinden eger terapi almiyorsa soguyup, bosanmanız.

Ancak siz sogumamişsinız, bu normal değil bunu da biliyorsunuz.

Anlattiginiz gibi biri sevilmez ama siz bir kocanin yasatacagi duygulari ozluyor olmalisiniz yani iyi biri ciksa karsiniza bu adamin adini bile anmazsiniz.

Ancak siz bu durumdayken iyi bir iliski kurma sansıniz da kalmiyor.

Lutfen once siz destek alin. Biraz toparlayin. Sonra hala istiyorsaniz esinize de terapi almadan bosanmaktan vazgecmeyeceginizi soyleyin.

Siddet uygulayan biri tehlikelidir biliyorsunuz, duygusallikla bu tehlikeyi gözardi etmeyin lutfen, cocugunuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…