Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığı yanlış atmışım evet ilk kez konu açıyorum acemilik oldu biraZdsn düzeltirim içerikte çocuğa yüklenmedim aslında

Eski eşi terk edilme hırsıyla çin tüm borcu üstüne yıkmış öyle boşanmış .Ev almış zararına satmışlar filan eskisinden kalma borç yani

Yanlış anlaşıldım sanırım lap top vs bunları benden talep ediyor kendi parasıyla
Seni kullanmak amacı, çocukta istemiyorki ne olur ne olmaz. Açık açık konuş koca 4 ay ben olsam beklemem.

Eşimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için utanıyorum sevgim de var toparlayamam diye düşünüyorum ömrüm yeter mi bi Adam'ı unutup Başkasını sevmeye çocuk yapmaya çocuk arzumu içime gömemiyorum ki..çocuğun olsa bilmiyorum herşey düzelir mi anne olunca daha mi farklı hissederim

Eski eşi terk edilme hırsıyla çin tüm borcu üstüne yıkmış öyle boşanmış .Ev almış zararına satmışlar filan eskisinden kalma borç yani
Peki bitme ihtimali olan bir borç mu? Ben eski eşimle tanıştığımda borç ödüyordu. 10 yıldır hala ödüyor.
Ne kadar oldu tanışalı ve nasıl tanıştınız?

Aynen öyle çocuğa tam şefkatli davranmaya başlamışken bu talep menfaat beni Çocuktan soğuttu yüzünü göresim yok şu an
Yapmayın yazıktır çocuğun ne günahı var..
Acele etmeyin , daha 5 ay olmuş evleneli, biraz zaman tanıyın, aynı evde yaşamak flört gibi olmaz, evliliğin oturması en az 1 sene sürüyor

Canım birincisi sadece 37 yaşındasın. Bende 34 ben tekrar evlenip çocuk sahibi olacağıma inandığıma göre sende inanmalısın.
Ayrıca aileden inanılmaz. Aileler biz çocuklar bazen yanlış kararlar versekte yanımızdadırlar.

Sizin sorununuz cocuk degil bence esinizin borcu harci..zaten bi bakima o borcu odeyecek siz de ona bakicaksiniz gibi bi maddi durum var ortada.Ilk mesajda bunlari yazsaniz yorumlarimiz farkli olurdu.Zira suan esinin evlilige bakis acisini okuyunca aman bacim cocuk yapma bu adamdan simdilik diyesim geldi.

Kırıcı olmasaydınız keşke çünkü zaten moralim bozuk.henüz yeniyim benim için de zor değil mi sizce ? Kese ayrı derken eve eşim hiç harcama yapmıyor ben bi yandan eve bakıyorum bi yandan henüz almadığımız eşya Parasını biriktiriyorum böyle konuştuk bu eşimin fikriydi

Hayır öyle değil borç ödenir onu takmıyorum yeter ki kötü alışkanlığı Olmasın kumar gibi sürekliliği Olmasın borç biter.Emri vaki yapıp lap top vs her neyde istemesi üstelik çocukls bu konuda beni yğzlrşyirmesi hata değil mi kötü edecek beni normalde çocuk seviyor beni

15 günde bir babasına gelen çocuğu idare edemiyor ve aranızdaki problemlerin o olduğunu düşünüyor olmanıza çok şaşırdım.
Çocuğa karşı tutumunuz ve eşinizin düşüncesizliklerinin acısını ondan çıkarmanız çok yanlış.
2 kere boşanmış ve çocuklu olduğunu bildiğiniz bir adamla evlilik gerçekleştirmişsiniz.
sırf kendi Egonuz tatmin olsun diye mutsuz bir yuvaya yavru dünyaya getirme planınız var.
Eşiniz de siz de düşüncesiz ve bencil insanlarsınız bana göre...
İçimden geçenleri en kibar böyle ifade edebildim yoksa size de eşinize de söylenecek çok şey var..

Ön yargıları vardı eşime karşı boşanmış adam kim bilir nedir diye ...biz dana demiştik dicekler

Çocuk zaten 15 günde bir geliyormuş.Bir gün idare edin, babasıyla vakit geçirsin.Bu bir gün eşinizle aranızı soğutmaz merak etmeyin.

Eşinizin sizi kullandığını düşünmüyorum.Muhtemelen borçları yüzünden çocuğuna maddi desteği olmuyor ve bunun ezikliğini yaşıyor.Bir baba için zor bir durum bence.Biraz ılımlı olursanız bu sorunları aşacağınızı düşünüyorum.

Ortada boşanmayı gerektirecek bir şey yok düzelir...

Çocuk bişey hissetmiyor bunu anlatamıyorum çocuk mutlu çocuk beni seviyo ben içimde yaşadıklarımı anlatıyorum sadece

Soylediklerim size agir gelebilir ama inanin kisiliginize saygim var. Cocuklu adamla evlendiysen biseyleri goze aldin demek ayrica sen kendini kocanin yerine koy senin bir cocugun olsaydi arada gelip yaninizda kalsaydi cocukla ilgilenmekmi kocayla ilgilenmekmi isterdin evlat bu sevgisi dunyadaki hicbiseyle olculenez lutfen aralarina girmeyin o cocugun babaya ihtiyaci var Allah rizasi icin aralarina girmeyin benimde bir uvey annem var onu baz alarak yorum yapiyorum

Peki çocuk dışında eşinizle nasılsınız?
Gayet iyiyiz şakalaşırız benden ayrı bişey yapmaz sohbet ederiz çocuk varken ben de şahsen biraz uzak duruyorum kıskanmasın diye ..yolda Yürürken elini tutmuştum da ayırmıştı ondan beri elini de tutmuyorum eşimin

Kendi borçlarını ödüyomuş , kendi parasıyla almıyor ki.

Veriyor tabiki..eşi zaten büyük istekleri olduğunda çocuğu örgütlüyor babaya yolluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…