Çocuğun gelmesine takılmıyorum neden herkes böyle anlıyor ? Eşim eski eşinin Borçlarını ödüyor ben eve harcıyorum ve eşya parası biriktiriyorumEvlendiginizde biliyorsunuz çocuğu olduğunu, bu yaptığınız haksızlık .
Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun on beş günde bir baba özlemini yaşamasına engel olmamalısınız.
Kıskançlık yapıyorsunuz. Iki gün biraz uzak durun ne olacak ki yahu ?
Ben ayakkabı aldım " ne kadar garip bir cümle. Zaten evlisiniz ve masraflar ortak değil mi ?
Evet eziklik duyuyor.idare ediyorum zaten çocuğa şefkatli olmaya çalışıyorum zaten çocuk Günahsız farkındayımÇocuk zaten 15 günde bir geliyormuş.Bir gün idare edin, babasıyla vakit geçirsin.Bu bir gün eşinizle aranızı soğutmaz merak etmeyin.
Eşinizin sizi kullandığını düşünmüyorum.Muhtemelen borçları yüzünden çocuğuna maddi desteği olmuyor ve bunun ezikliğini yaşıyor.Bir baba için zor bir durum bence.Biraz ılımlı olursanız bu sorunları aşacağınızı düşünüyorum.
Ortada boşanmayı gerektirecek bir şey yok düzelir...
Evet tabi 650 nafaka ödüyor.ben kendim ına maddi yok getirmeyip yardımcı bile oluyorum daha ne yapayım arkafaşlar Yükleniyor da olsun saygım var düşüncelereOndan çalışan almış uyanık. Adama babası bakmaz böyle valla. Kadın eve baksın kendi keyif sürsün. Borca nafaka da dahildir kesin.
evliliğimizin olumsuz etkilenmesine göz yumuyorum
Ilk Yazımı tekrar okur musunuz eşinin Borçlarını ödüyor bizle alakası yok borcun.Kusura bakmayın da iyi ki varsın deyip bağrıma basmamı mi bekliyorsunuz kendi kanımdan değil sonuçta kimse ayyyy yavrummmm iyi ki varsın demez merhamet ediyorum o ayrı bişey...Bu cümle nedir yani? Siz burda simdi tepki alinca oyleydi boyleydi diyorsunuz ama bence iciniz temiz degil. Adamin cocugu oldugunu biliyordunuz, burda kac konu var bosanmis ve çocuklu bir adamla evlenirsem sorun yasar miyim diye fikir alan. Siz de dusunmussunuzdur herhalde bunun sorun olabileceğini. Kabul etmis ve evlenmişsiniz ama cocuga kuma gibi lutfediyorsunuz. Evlilikte ayri kese mi var? 'Bana yüklüyor' 'ben onu borcuyla aldim' filan nasil tabirlerSiz esisiniz, esinizin maasindan bir sey kalmiyorsa tabii ki sizin kazandiginiz paradan alacak harcayacak. Siz 'aile olmak' nasil bir kavram henuz farkinda degilsiniz. Düşünün ki kardesine, annesine ya da babasina filan almak istedi. 'Benim param' mi diyeceksiniz. Kusra bakmayin ama cocugu düpedüz kıskanıyorsunuz.
Eşimle Köprüyü geçene kadar ... Evlenmedim Köprüyü geçecek bi Sürü Kışı çıktı karşıma sma ben onu Seçtim daha doğrusu Allah'ın takdiri..Ben istemiyorum demedim çocuğu Niye anlamaya çalışmıyorsunuz kaç defa kaç yerde yazdım canım sıkkın diye geldim iyice sıkıldı !!Sırf çocuk yapmak için yani köprüyü geçene kadar her şeye tabiri caizse "he" demişsin şimdi de gözüne batıyor?! Neden?
Ben kesinlikle sende sorun gördüm, adam iyiki çocuk düşünmüyor. Zira bu işin sonu yok. Hele bir de senin çocuğun olsa varya ooooo tam üvey anne olursun, var sende o potansiyel.
Bence ayrılmalısın, herkes için en iyisi.
Rencide etmeyen kibar ve pozitif yorumunuz için çok teşekkür ederim rahatladım çok Haklısınız Allah yardımcımız olsunMerhabalar,
Dün gece açtığım konuma bakmanızı rica ediyorum. Ben de şuanda bekar bir baba ile beraberim, zorluklarını vs düşünüyorum, evlilik yolundayım, hakkımızda hayırlısı.
Sizin konunuzu okuduğumda, eski eşle ilgili bir durum olmadığını, çocuğun 15 günde bir size geldiğini ve bazı maddi beklentilerinin olduğunu gördüm. Bence boşanmak için yeterli nedenleriniz yok, öyle ki karşınızdaki kişi bir çocuk, tabi ki de evinize gelecek, hediye bekleyecek vs. Sizler de biraz toleranslı davrandığınız takdirde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yani kendi çocuğunuz o yaşa geldiğinde tablet alır mıydınız borcunuza rağmen? Eğer cevabınız evetse, lütfen bu çocuğa da alın, hem sizi kendine daha yakın hisseder, hem de bi yavrunun isteğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşarsınız.
Burdaki tek hata, eşinizin tutumu. Yani borç harç içindeyken tüm yük sizin üstünüzdeyken bu beklentilere dur demesi gereken kişi eşiniz. Bunu açıkça konuşmanızı tavsiye ediyorum.
Çocuk geldiğinde de, cumartesi gününü bakım günü yapın, kuaföre gidin, arkadaşlarınızla bir kahve için, o çok beğendiğiniz gömleği bulmak için mağaza mağaza dolaşın. 3-5 saat çocuğun babası ile başbaşa kalmasına fırsat verin. Bu o çocuğun en doğal hakkı. Sonrasında da çocuğun sevdiği bir yemeği sırf o geldi diye yaptığınızı belirterek beraber akşam yemeğinizi yiyin ve sonrasında hep beraber yaşına uygun bir aile oyunu oynayın / dvd film falan izleyin. İnanın çok mutlu olacaktır.
Ben sevgilimin kızı ile akla hayale gelmeyecek oyunlar oynuyorum, eve gittiğinde bile .. Ablam hep benle oyun oynuyor, şahane biri diyormuş. çocuklar ufacık şeylerden sizinle bağ kurarlar, size yakınlaşırlar.
Allah yardımcınız olsun, ama lütfen bu sebepten dolayı evliliğinizi bitirmeyin. Bence güzel bir yemek hazırlayın ve eşinizle başbaşa oturup çocuk isteğinizi dile getirin ve çocuğun isteklerine hayır denilecekse de bunu babası olarak kendisinin söylemesini rica edin.
Her şey yoluna oturur zamanla.
Sizin açtığınız konu neydi ? Takip etmek isterimMerhabalar,
Dün gece açtığım konuma bakmanızı rica ediyorum. Ben de şuanda bekar bir baba ile beraberim, zorluklarını vs düşünüyorum, evlilik yolundayım, hakkımızda hayırlısı.
Sizin konunuzu okuduğumda, eski eşle ilgili bir durum olmadığını, çocuğun 15 günde bir size geldiğini ve bazı maddi beklentilerinin olduğunu gördüm. Bence boşanmak için yeterli nedenleriniz yok, öyle ki karşınızdaki kişi bir çocuk, tabi ki de evinize gelecek, hediye bekleyecek vs. Sizler de biraz toleranslı davrandığınız takdirde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yani kendi çocuğunuz o yaşa geldiğinde tablet alır mıydınız borcunuza rağmen? Eğer cevabınız evetse, lütfen bu çocuğa da alın, hem sizi kendine daha yakın hisseder, hem de bi yavrunun isteğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşarsınız.
Burdaki tek hata, eşinizin tutumu. Yani borç harç içindeyken tüm yük sizin üstünüzdeyken bu beklentilere dur demesi gereken kişi eşiniz. Bunu açıkça konuşmanızı tavsiye ediyorum.
Çocuk geldiğinde de, cumartesi gününü bakım günü yapın, kuaföre gidin, arkadaşlarınızla bir kahve için, o çok beğendiğiniz gömleği bulmak için mağaza mağaza dolaşın. 3-5 saat çocuğun babası ile başbaşa kalmasına fırsat verin. Bu o çocuğun en doğal hakkı. Sonrasında da çocuğun sevdiği bir yemeği sırf o geldi diye yaptığınızı belirterek beraber akşam yemeğinizi yiyin ve sonrasında hep beraber yaşına uygun bir aile oyunu oynayın / dvd film falan izleyin. İnanın çok mutlu olacaktır.
Ben sevgilimin kızı ile akla hayale gelmeyecek oyunlar oynuyorum, eve gittiğinde bile .. Ablam hep benle oyun oynuyor, şahane biri diyormuş. çocuklar ufacık şeylerden sizinle bağ kurarlar, size yakınlaşırlar.
Allah yardımcınız olsun, ama lütfen bu sebepten dolayı evliliğinizi bitirmeyin. Bence güzel bir yemek hazırlayın ve eşinizle başbaşa oturup çocuk isteğinizi dile getirin ve çocuğun isteklerine hayır denilecekse de bunu babası olarak kendisinin söylemesini rica edin.
Her şey yoluna oturur zamanla.
Arkadasım 15 günde bir gelmesi ya da ihtiyaclarının alınması değil derdim bunun benim üzerimfen karşılanmaya çalışılması hoş değil.Yukarılarda da yazdım çocuğa hediyeler alıyorum gezdiğimiz de oldu baba işteyken ben evdeyken (şu an bi aylığına bizde baba çslışıyor ben tatilde ) çocuk benleyken ne isterse alıyorum yemek yerken bile çoğunu ona veriyorum anaç davranıyorum çocuklarla aram iyidir bunlar da var ben babaya kızıyorum çocuğa değilllll o kadar mi kötü biri gördünüz beni çok üzüldüm valla15 günde bir gelen çocuğun nesi size batıyor ?
Tabiki o gün çocuğuyla ilgilenecek. Neden soğukluk giriyor aranıza?
Benim babamda 2. Evliliğini yaptı. Kardeşimin velayeti annemde.
Hadi bakalım eşi desin rahatsız oluyorum veya ihtiyacını alamam..
Siz böyle sorun çıkarttığınız için eşiniz size böyle birşey yapmış olmasın ? ( doğru demiyorum)
Keyfi harcamaları bilemem ama çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamalı. Eğer nafaka vermiyorsa. Borcu olsa dahi.
Haksızsınız.
Tavrınız yanlış.
Umarım öz annesi , kendi ayaklarının üzerinde duruncaya kadar vefat etmezde o çocuk sizin elinize kalmaz. 15 günde bir gelmesinden bu kadar rahatsız oluyorsanız ...
Eşimle mutluyuz biz yavrumuz mutsuz olmicak Allah'ımın izniyle15 günde bir babasına gelen çocuğu idare edemiyor ve aranızdaki problemlerin o olduğunu düşünüyor olmanıza çok şaşırdım.
Çocuğa karşı tutumunuz ve eşinizin düşüncesizliklerinin acısını ondan çıkarmanız çok yanlış.
2 kere boşanmış ve çocuklu olduğunu bildiğiniz bir adamla evlilik gerçekleştirmişsiniz.
sırf kendi Egonuz tatmin olsun diye mutsuz bir yuvaya yavru dünyaya getirme planınız var.
Eşiniz de siz de düşüncesiz ve bencil insanlarsınız bana göre...
İçimden geçenleri en kibar böyle ifade edebildim yoksa size de eşinize de söylenecek çok şey var..
Sizin için üzüldüm ama yanlış anladınız tabiki ona istediğini almalı ama bana yollayarak değil eşinden kalan borcu bitirsin alsın bişey dememBenim babamda 10 senedir baskasiyla evli. O kadinda ayni sizin gibiydi beni babamdan kiskaniyordu. Bana en ufak bisey alsa kavgalar cikiyordu. Babamla arama onun yuzunden cok mesafeler girdi. Ve ona hep ah ediyorum. Bile bile evlendiyseniz trip yapmaya hakkiniz yok bana kalirsa evlilikte benim param senin paran olmaz oda bi evlat annesi bi yere kadar yetebilir babasida ihtiyaclarini karsilamak,onunla ilgilenmek zorunda.
Evet tabi 650 nafaka ödüyor.ben kendim ına maddi yok getirmeyip yardımcı bile oluyorum daha ne yapayım arkafaşlar Yükleniyor da olsun saygım var düşüncelere
Ah arkadasım yasayan anlıyor sadece değil miBenim esiminde bı oğlu var ama asla bana ona birşey altittiramaz alırsa kendi alır yani beni de onu gezdirmem için falan zorluyamaz çocuğuna anne olmayacağını evlenirken belirttim durumun çok zor bizimki senede iki hafta geliyor biri yaz biri kış tatili onda bile gerginlik çıkıyor ben değil ama beyefendi değişiyor öpmek yok hal hatır sormak yok ne güzel mesleğin varmış katlanmak istediğine emin misin iyi düşün
Peygamber Değilim değil mi ama benim de hayallerim beklentilerim yaşayamadıklarım var biliyordum çocuğu vardı ama bu kadarını hesap edemedim şimdiki Aklım olsa evlenmezdim içime atardım sevgimi de ..ama işte çözülebilir şeyleri çözmeye çalışarak devam edeyim dşyorum herkes ne kadar kati değil miSen haklısın onlar boş beleşten konuşuyo başına gelmeden.
Sizin açtığınız konu neydi ? Takip etmek isterim
Bizimki 9 yalında velayet annede sizinki ?Benim esiminde bı oğlu var ama asla bana ona birşey altittiramaz alırsa kendi alır yani beni de onu gezdirmem için falan zorluyamaz çocuğuna anne olmayacağını evlenirken belirttim durumun çok zor bizimki senede iki hafta geliyor biri yaz biri kış tatili onda bile gerginlik çıkıyor ben değil ama beyefendi değişiyor öpmek yok hal hatır sormak yok ne güzel mesleğin varmış katlanmak istediğine emin misin iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?