Çocuğun gelmesine gitmesine ilgi görmesine bişey demiyorum beni kullanmasınlar yeter ben kullanılması Göze almadımSoylediklerim size agir gelebilir ama inanin kisiliginize saygim var. Cocuklu adamla evlendiysen biseyleri goze aldin demek ayrica sen kendini kocanin yerine koy senin bir cocugun olsaydi arada gelip yaninizda kalsaydi cocukla ilgilenmekmi kocayla ilgilenmekmi isterdin evlat bu sevgisi dunyadaki hicbiseyle olculenez lutfen aralarina girmeyin o cocugun babaya ihtiyaci var Allah rizasi icin aralarina girmeyin benimde bir uvey annem var onu baz alarak yorum yapiyorum
Eve 1 kuruş katkısı olmayacak adam neden evlenir ki? Çocuk için nafaka vermiyor mu? Bunca borç içindeyken evlenmeye kalkması bencillikten başka bir şey değil. Bir de utanmadan oğluna bir şeyler aldirmaya çalışıyor. Çocuk değil eşiniz problem.
Besinci esi de ilk defa duyurum ..Böyle bir adamdan bence çocuk yapmayın. Resmen babamı gördüm. Çocuğuyla ilgilenmez kırk yılda bir evine gelince karısının kartıyla dünyanın alışverişini yapar. Kadını sömürdü, borca soktu resmen. Gerçekten çok ayıp, kadıncağız daha fazla dayanamadı boşandı tabi babamdan. Babamın 5. Eşiydi bu arada. Aman diyim.
Merhabalar arkadaşlar ben 37 yaşındayım eşimle ilk Evliliği Yaptım fakat o iki defa boşanmış biri ben ise onun 3.eşiyim bir oğlu var velayeti annede anne ise evli yeni bir bebeği olmuş.Ben boşanmış biriyle evlenmem asla diyordum ama bu büyük lafımı çok güzel bir şekilde yedim malesef.Eşim şimdiye kadar karşıma çıkan kriterlerime en yakın kişiydi.Ailem boşanmış çocuklu biriyle evlenmeme razı gelmedi ama ben hem sevdiğim anlaştığım Kişiyi bu yaşımda ancak bulabildim ve çocuk istiyorum.Aileme rağmen evlendim boşanmış Olmasını Artı görmeye çalıştım (en azından ne yapmayacağını bilir dedim) , çocuklu Olmasını Artı görmeye çalıştım ( iyi bir baba olması)
Gel gelelim arkadaşlar çocuk bana batıyor15 günde bir hafta sonu geliyor.Eşim çocuk gelfiğinde arada kalıyor bana yakın dursa çocuk kapris yapıyor gelmek istemiyor anneye şikayet ediyor benle ilgilenmiyo diye,ona yakın durunca da Aramıza soğukluk giriyor.Çocuk geldiğimde kendimi ötekileştirilmiş hissediyorum.Beraber güzel güzel geçinelim deyip iyi davrandığımda da eşim yüz buluyor çocuğa bişeyler aldırmaya Çalışıyor bana.Ben çalışan biriyim eşimin borcu var borç ödüyor ben evin masraflarını karşılıyorum.Geçenlerde bi gün ayakkabıcıdan ona ayakkabı bakmaya gittik o bi ayakkabı aldı ben ödedim ama meğer oğluna almış bana aldırttı yani.Bugün de oğlunu bana yolluyor sor bakalım sana tablet ya da lap top alır mı ? Reddettim ben tabi ve şu an bana soğuklaştı konuşmuyor.Sinir krizi geçiriyorum içten içe ve kimseyle paylaşamıyorum çatlıcam yaaa..Ha bi de çocuk işini erteliyor benim YAŞ sorunum var bi umut bekliyorum çocuk işine evet desin de yapalım diye..yoksa boşanacağım diyeceğim de bu yaştan sonra bunu unutup da kimle tanışayım da çocuk yapayım ayyyy çok moralim bozuk o kadar üzgünüm ki (( dertleşelim arkadaşlar paylaşmaya o kadar ihtiyacım vardı ki ne düşünüyorsunuz ?
Eşim çocukla ilgilensin iyi bir baba olsun isterim tabiki hatta benim çocuğuma da baba olsun istiyorum burda yazdıklarım içimden geçenler ışınlar bilmiyorlarİnşallah dediğiniz gibidir de adamın sorunlu olmasından ötürü boşanmamışlardır. Siz yeni evlisiniz sanırım daha evliliğiniz de çok oturmamış . Bence çocuktur yazık , bırakın babasıyla vakit geçirsinler ama sizi kullanma, güvensizlik vs gibi durumlar devam ederse tekrar düşünürsünüz , eşinizden tam emin olmadan da çocuk yapmayın isterseniz
Besinci esi de ilk defa duyurum ..
MasaAllah 6. Yi dusunuyor mu???
Alsın ama kendi parasıyla alsın ben çocuğa kendim hediye de alıyorum o ayrı sma emri vaki olunca sinir oldumkendinizi çocuğun yerine koyun
düşünsenize babanız size ayakkabı bile almıyor
yazık ya onun da babasına ihtiyacı var
ilgisine sevgisine ihtiyacı var
ezmeyin onu.
bırakın baba sevgisini yaşasın gönlünce
15 günde bir 2 gün falan ne olacak ki eşinizle 2 gün uzak dursanız..
ama eşinizin çocuğu size gönderip tablet alır mı sor demesi yanlış
böyle şeyler hakkında uyarın
eşiniz size gelip sorsun aranızda anlaşıp sonra çocuğa alırız vs diyin
boşuna ümitlendirmek oluyor böyle. sonra da siz hayır diyince üvey annem izin vermedi olur
o yüzden siz kötü duruma düşersiniz
eşinizi bu konuda uyarın
evi ben geçindiriyorum olayını anlamadım
eşiniz borç ödüyormuş saçıp savurmuyormuş ki (neyin borcu olduğunu yazmadığınızdan ev araba düğün kredi falan diye düşündüm)
bu durumda evi ben geçindiriyorum benim paramı yiyor kafasından çıkın bence.
eşinizin çocuğuna bir nevi ebeveynlik yapabildiğinizi gösterebildiğinizde eşiniz de sizinle çocuk sahibi olma isteğini paylaşacağını düşünüyorum
Yazdıklarınızda çok Haklısınız evet beni mahcup etmiş oldu bire bir söyleyebilirdi ki tablet Demişti bakarız deniştim şimdi bi baktım lap top kelimesi de çıkıyor ve çocuk aracılığıyla surat etmeseydi sonrasinda sibirim geçince yine bi düşünürdüm belki ...eski Eşinden kalan borçlar ..borcu beraber kapatalım dedim kabul etmedi lafını etmek şçin söylememiştim keseler ayrı lafına takılan olmuştu yukarda ı arkadaşla çok da ayrı sayılmaz denek istemiştim o anlamda yanikendinizi çocuğun yerine koyun
düşünsenize babanız size ayakkabı bile almıyor
yazık ya onun da babasına ihtiyacı var
ilgisine sevgisine ihtiyacı var
ezmeyin onu.
bırakın baba sevgisini yaşasın gönlünce
15 günde bir 2 gün falan ne olacak ki eşinizle 2 gün uzak dursanız..
ama eşinizin çocuğu size gönderip tablet alır mı sor demesi yanlış
böyle şeyler hakkında uyarın
eşiniz size gelip sorsun aranızda anlaşıp sonra çocuğa alırız vs diyin
boşuna ümitlendirmek oluyor böyle. sonra da siz hayır diyince üvey annem izin vermedi olur
o yüzden siz kötü duruma düşersiniz
eşinizi bu konuda uyarın
evi ben geçindiriyorum olayını anlamadım
eşiniz borç ödüyormuş saçıp savurmuyormuş ki (neyin borcu olduğunu yazmadığınızdan ev araba düğün kredi falan diye düşündüm)
bu durumda evi ben geçindiriyorum benim paramı yiyor kafasından çıkın bence.
eşinizin çocuğuna bir nevi ebeveynlik yapabildiğinizi gösterebildiğinizde eşiniz de sizinle çocuk sahibi olma isteğini paylaşacağını düşünüyorum
Alsın ama kendi parasıyla alsın ben çocuğa kendim hediye de alıyorum o ayrı sma emri vaki olunca sinir oldum
Kendisi tabiki alabilir benim babamla ilişkilerim hiç iyi değildi iyi bir bana istedim hep o Yüzden eşim iyi bi bana olsun ve Allah bana baba olmuş birini nasip etti..ayakkBıya gelince de eşime demiştim ki bana önceden deseydin ki çocuğa ayakkabı gördüm uygun alalım mi alırdık orda niye emri vski yapıyorsun sevmem ,Haklısın dediYani kusura bakmayın ama
Çocuklu adamlarla evlenip sonra çocuğu istemeyen, kötü davranan veya çocuğa gıcık olan, adamı çocuktan uzaklaştırmaya çalışan kadınları anlamıyorum
Evlenirken sakladı mı o adam çocuğunu sizden?
Biliyordunuz değil mi?
O zaman sesinizi çıkarmayacaksınız
Aralarına girmeyeceksiniz
Laf etmeyeceksiniz
Şimdi bir çocuğunuz olsa ana kuzusu dersiniz , o zaman o çocuğa da öyle davranacaksınız.
Bir çocuk ayakkabısı maksimum kaç tl'dir?
Bunun lafını etmeniz bile ayıp ki ne ayıp.
Ben eşinizin yerinde olsam kaldıramazdım bunu.
Tablet konusuna gelince tek haklı olduğunuz konu bu. Siz almak istemezseniz almazsınız, ama eşiniz alabilir ve siz buna bir şey diyemezsiniz. Netice de o onun babası.
Evde onu istemiyorum demedim evliliğimizin olumsuz etkilenmesine göz yumuyorum ama emri vakiler Olmasın dedim ben.Bu arada ayakkabıyı çocuğa aldığını çocuğun Odasında görünce anladım çocuğun Ayakları büyük babayla çok yakın anlaşılmıyorYani kusura bakmayın ama
Çocuklu adamlarla evlenip sonra çocuğu istemeyen, kötü davranan veya çocuğa gıcık olan, adamı çocuktan uzaklaştırmaya çalışan kadınları anlamıyorum
Evlenirken sakladı mı o adam çocuğunu sizden?
Biliyordunuz değil mi?
O zaman sesinizi çıkarmayacaksınız
Aralarına girmeyeceksiniz
Laf etmeyeceksiniz
Şimdi bir çocuğunuz olsa ana kuzusu dersiniz , o zaman o çocuğa da öyle davranacaksınız.
Bir çocuk ayakkabısı maksimum kaç tl'dir?
Bunun lafını etmeniz bile ayıp ki ne ayıp.
Ben eşinizin yerinde olsam kaldıramazdım bunu.
Tablet konusuna gelince tek haklı olduğunuz konu bu. Siz almak istemezseniz almazsınız, ama eşiniz alabilir ve siz buna bir şey diyemezsiniz. Netice de o onun babası.
Evet işte o konuyu çok düşünüyorum bu da beni hırçınlaştırıyor ilerde ayrılık olacaksa da bari kullanılmadan ayrılalım hatta keşke ayrılmayıp çocuk yapsak o da Borçlarını bitirse ikisine de Babalık etse dileğim bu ....Seni kullanmak amacı, çocukta istemiyorki ne olur ne olmaz. Açık açık konuş koca 4 ay ben olsam beklemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?