Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun gelmesine gitmesine ilgi görmesine bişey demiyorum beni kullanmasınlar yeter ben kullanılması Göze almadım

Ondan çalışan almış uyanık. Adama babası bakmaz böyle valla. Kadın eve baksın kendi keyif sürsün. Borca nafaka da dahildir kesin.

15 günde bir gelen çocuğun nesi size batıyor ?
Tabiki o gün çocuğuyla ilgilenecek. Neden soğukluk giriyor aranıza?

Benim babamda 2. Evliliğini yaptı. Kardeşimin velayeti annemde.
Hadi bakalım eşi desin rahatsız oluyorum veya ihtiyacını alamam..

Siz böyle sorun çıkarttığınız için eşiniz size böyle birşey yapmış olmasın ? ( doğru demiyorum)
Keyfi harcamaları bilemem ama çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamalı. Eğer nafaka vermiyorsa. Borcu olsa dahi.
Haksızsınız.
Tavrınız yanlış.

Umarım öz annesi , kendi ayaklarının üzerinde duruncaya kadar vefat etmezde o çocuk sizin elinize kalmaz. 15 günde bir gelmesinden bu kadar rahatsız oluyorsanız ...

eşinin bu 3. evliliği nasıl cesaret ettiniz şaştım kaldım , borç harç içinde nasıl kendine güvenerek evlendi eşiniz ? gerçi size güvenmiş baksana eve onun parası girmiyormuş .
Çocukta bir sorun yok asıl sorun eşinde daha evlilik oturmamış siz çocuğum olsun derdine düşmüşsünüz .

Besinci esi de ilk defa duyurum ..
MasaAllah 6. Yi dusunuyor mu???

kendinizi çocuğun yerine koyun
düşünsenize babanız size ayakkabı bile almıyor
yazık ya onun da babasına ihtiyacı var
ilgisine sevgisine ihtiyacı var
ezmeyin onu.
bırakın baba sevgisini yaşasın gönlünce
15 günde bir 2 gün falan ne olacak ki eşinizle 2 gün uzak dursanız..

ama eşinizin çocuğu size gönderip tablet alır mı sor demesi yanlış
böyle şeyler hakkında uyarın
eşiniz size gelip sorsun aranızda anlaşıp sonra çocuğa alırız vs diyin
boşuna ümitlendirmek oluyor böyle. sonra da siz hayır diyince üvey annem izin vermedi olur
o yüzden siz kötü duruma düşersiniz
eşinizi bu konuda uyarın

evi ben geçindiriyorum olayını anlamadım
eşiniz borç ödüyormuş saçıp savurmuyormuş ki (neyin borcu olduğunu yazmadığınızdan ev araba düğün kredi falan diye düşündüm)
bu durumda evi ben geçindiriyorum benim paramı yiyor kafasından çıkın bence.

eşinizin çocuğuna bir nevi ebeveynlik yapabildiğinizi gösterebildiğinizde eşiniz de sizinle çocuk sahibi olma isteğini paylaşacağını düşünüyorum

Eşim çocukla ilgilensin iyi bir baba olsun isterim tabiki hatta benim çocuğuma da baba olsun istiyorum burda yazdıklarım içimden geçenler ışınlar bilmiyorlar

Alsın ama kendi parasıyla alsın ben çocuğa kendim hediye de alıyorum o ayrı sma emri vaki olunca sinir oldum

Yazdıklarınızda çok Haklısınız evet beni mahcup etmiş oldu bire bir söyleyebilirdi ki tablet Demişti bakarız deniştim şimdi bi baktım lap top kelimesi de çıkıyor ve çocuk aracılığıyla surat etmeseydi sonrasinda sibirim geçince yine bi düşünürdüm belki ...eski Eşinden kalan borçlar ..borcu beraber kapatalım dedim kabul etmedi lafını etmek şçin söylememiştim keseler ayrı lafına takılan olmuştu yukarda ı arkadaşla çok da ayrı sayılmaz denek istemiştim o anlamda yani

Benim babamda 10 senedir baskasiyla evli. O kadinda ayni sizin gibiydi beni babamdan kiskaniyordu. Bana en ufak bisey alsa kavgalar cikiyordu. Babamla arama onun yuzunden cok mesafeler girdi. Ve ona hep ah ediyorum. Bile bile evlendiyseniz trip yapmaya hakkiniz yok bana kalirsa evlilikte benim param senin paran olmaz oda bi evlat annesi bi yere kadar yetebilir babasida ihtiyaclarini karsilamak,onunla ilgilenmek zorunda.

Sevgili arkafaşlar şu konuya Açıklık getirmek istiyorum çocuğun gelip gitmesine ilgi görmesine bişey demiyorum her ne kadar yeni evli olsam da bu bi yıl bizim evliliğimiz şçin çok Önem arz etse de bişey demiyorum ben de zaten çocuğa karşı sevecenim beni sever hediye de aldığım olmuştur doğum gğnü yaklaştı hediyesi hazır bekliyor o ayrı ..benim kızdığım incindiğim nokta ben zaten elimden gelen fedakarlıkları gösterirken maddi anlamda yüklenmek niye doğru gelmiyor bana bilmiyorum sinirden mi doğruları göremiyorum durum bu arkadaşlar özetle ...

Alsın ama kendi parasıyla alsın ben çocuğa kendim hediye de alıyorum o ayrı sma emri vaki olunca sinir oldum

yorumlardan okudum eşiniz eski evliliğinden kalan borçları ödüyor ve eve katkısı olmuyormuşş
bunu konunuzun ilk mesajına yazın
böyle olduğunda yanlış anlaşılıyor.

alsın çocuğunu karşısına evladım çok b0rçlarım var, bittiğinde sana da isteklerini almaya çalışıcam vs. konuşsun ya da kendi maaşından hiç mi kalmıyor, taksit vs çocuğunun isteklerini öyle karşılasın
madem keseniz ayrı eşinin bu yaptığı yanlış
siz de eşinizle konuşun, beni zor ve kötü duruma düşürüyorsun sanki ben çocuğa kötülük yapıyormuşum gibi oluyor lütfen beni arada bırakma diyin

Yani kusura bakmayın ama
Çocuklu adamlarla evlenip sonra çocuğu istemeyen, kötü davranan veya çocuğa gıcık olan, adamı çocuktan uzaklaştırmaya çalışan kadınları anlamıyorum

Evlenirken sakladı mı o adam çocuğunu sizden?
Biliyordunuz değil mi?
O zaman sesinizi çıkarmayacaksınız
Aralarına girmeyeceksiniz
Laf etmeyeceksiniz

Şimdi bir çocuğunuz olsa ana kuzusu dersiniz , o zaman o çocuğa da öyle davranacaksınız.

Bir çocuk ayakkabısı maksimum kaç tl'dir?
Bunun lafını etmeniz bile ayıp ki ne ayıp.
Ben eşinizin yerinde olsam kaldıramazdım bunu.

Tablet konusuna gelince tek haklı olduğunuz konu bu. Siz almak istemezseniz almazsınız, ama eşiniz alabilir ve siz buna bir şey diyemezsiniz. Netice de o onun babası.

Maddi anlamda yüklenmek derken de aklınıza farklı şey gelmesin çocuğun masraflarını bana ödetmek niye denek istedim

Kendisi tabiki alabilir benim babamla ilişkilerim hiç iyi değildi iyi bir bana istedim hep o Yüzden eşim iyi bi bana olsun ve Allah bana baba olmuş birini nasip etti..ayakkBıya gelince de eşime demiştim ki bana önceden deseydin ki çocuğa ayakkabı gördüm uygun alalım mi alırdık orda niye emri vski yapıyorsun sevmem ,Haklısın dedi

Evlendiginizde biliyorsunuz çocuğu olduğunu, bu yaptığınız haksızlık .

Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ne olursa olsun on beş günde bir baba özlemini yaşamasına engel olmamalısınız.

Kıskançlık yapıyorsunuz. Iki gün biraz uzak durun ne olacak ki yahu ?

Ben ayakkabı aldım " ne kadar garip bir cümle. Zaten evlisiniz ve masraflar ortak değil mi ?

Evde onu istemiyorum demedim evliliğimizin olumsuz etkilenmesine göz yumuyorum ama emri vakiler Olmasın dedim ben.Bu arada ayakkabıyı çocuğa aldığını çocuğun Odasında görünce anladım çocuğun Ayakları büyük babayla çok yakın anlaşılmıyor

Seni kullanmak amacı, çocukta istemiyorki ne olur ne olmaz. Açık açık konuş koca 4 ay ben olsam beklemem.
Evet işte o konuyu çok düşünüyorum bu da beni hırçınlaştırıyor ilerde ayrılık olacaksa da bari kullanılmadan ayrılalım hatta keşke ayrılmayıp çocuk yapsak o da Borçlarını bitirse ikisine de Babalık etse dileğim bu ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…