Kocamı seviyorum ama oğlu Yüzünden boşanmaya gidecek çok dertliyim :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agzinizla kuş tutsaniz da ćocuk annesi ne derse öyle davranip hissedecegi için hic çaba sarfetmeyin.Birakin babasi ilgilensin siz keyfinize bakin.

Burası her konuda öyle illa birileri bir şeyler sokuyo konu sahibine. Size ne kardeşim. Dün de 16 yaşında evlenmiş bir kızı eleştiryolardı çocuğum olmuyo diye yazmış yaşım 20 demiş. Hafiyeler Araştırmış ki eski konusunda 6 ay önce 19 um yazmış. Vay efendim 16 yaşında evlendiğini gizlemek için yapmuş. Kız da diyo ki üstüme gelirsiniz konu değişir diye dedim, bir türlü susmadılar.

Agzinizla kuş tutsaniz da ćocuk annesi ne derse öyle davranip hissedecegi için hic çaba sarfetmeyin.Birakin babasi ilgilensin siz keyfinize bakin.
Evet ben de böyle düşünüyorum ne yapsam boş olacak Nasılsa kıymeti olmayacak ayrıca babasıyla iyi geçindiğim sürece yüzüme bakacak

Ara ara girip okuyordum forumları bi kavga bi gürültü demek böyle oluyormuş ben bas bas bağırıyorum burda çocuğu istemiyor Değilim katlanıyorum babası ona istediğini de alsın tamam ama beni karıştırmasın ...ikinci cümlem es geçiliyor malesef kötü üvey anne oldum burda

Bence eşiniz çocukla aranızın daha iyi olması için size bişeyler aldırmaya çalışıyor birbirinize daha yakın olun diye. Ayrıca çocuk zaten 15 günde bir geliyormuş sizin eşiniz onun babası ve doğal olarak babasını özlüyo on beş günün eksikliğini tamamlamaya çalışıyo bunun için de kimseyle paylaşmak istemiyo. 11 aylık bebeğim dün babasını evde görünce sevinç çığlıkları attı düşünün artık.
Ayrıca çocuk sahibi olmak elbette ki en büyük hakkınız ama bence evliliğinizi oturtmanız lazım

Evet ben de böyle düşünüyorum ne yapsam boş olacak Nasılsa kıymeti olmayacak ayrıca babasıyla iyi geçindiğim sürece yüzüme bakacak
Geldiği zaman babası ilgilensin.Kendinizi sevdirmek için yormayın.Normal davranmanız yeterli.Esinizin size birşeyler aldırmaya calismasi saçma olmuş .Siz içinizden gelirse zaten alırsınız.Resmen emrivaki yapıyor.Kendisi alsın yada eski eşi sizden önce onun alması uygun olur.Siz haklısınız.

Dediğiniz doğru olabilir aramızın iyi Olmasını istiyor ben sıradan bir yemek yaptığımda bile bak oğlum ablan senin için yapmiş filan diyo ama işte önce benle bu konuyu konuşsaydı dank dşye çocuğa söyletmeseydi iyiydi bu arada eşim normale döndü surat asmıyo şu an surat astığını mi zannettim acaba ah ah Bir otursa artık

Üvey oğlunla olan ilişkinde yeterince olgun değilsin. Tek tespitim bu.
Benim ailemde ya da çevremde böyle bir durum hiç olmadı ilk benim boşanmış çocuklu biriyle evlenen.Olgun muyum değilmişim bilmem de bu ortama uyum sağlamaya çalıyorum zorluk çekiyorum zamanla oturacak inşallah

Ne mutlu size hep beraber kalın ağzınızın tadı bozulmasın

Çok yanlış bir evlilik yapmışsın yaşım geçiyor diye evlendin muhtemelen. Şimdi laptop alsan çocuğun eşinde olması gereken tüm maddi sorumluluğunu sana yıkar.
Ben ailemden uzakta 16 yıl 5 ay Öncesine kadar 10 Yıl yalnız yaşamış bi bayandım.yalnızlık nedir bilir misiniz ? Sevgi istedim yuva istedim bunun için çok yalvardım Rabb'ime evli olarak gideyim bu Dünya'dan beni sevecek değer verecek bi adamla evleneyim Çocuğumuz olsun diye .Geç de olsa buldum istediğim Adam'ı istediğim karşıma çıkmasaydı kimseyle evlrnmeyecektim evlenmek şçin evlenmedim yani

Şikayet et muhakkak banlanırlar inşallah. Terbiyesizlere bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…