Yani okuduğumu yanlis mi anladım.Esiniz eski borçlarını ödüyor.Siz evi gecindiriyorsunuz, üstüne sizden hediyeler bekliyor ve siz daha yeni evlisiniz, herkes sizi haksız buluyor.Kusura bakmasında esiniz hediye ağızla istenilmez.Kendinizi kullandirtmayin.Bana iki yıl ver Demişti ama hiçbişey sorma ..peki dedim .eski eşi de önceki eşinden kalan borçların bi bitmediğini söylemişti bana..gizli bi araştırma Yaptım evraklarını buldum güya seneye büyük Kısmi bitiyor bakıcaz artık..borç bitince ne istiyorsa alsın benim de çocuğum olsun ki o da bişeyler görsün.Ben şu an üzerime hiçbişey almıyorum birikimim bile annemde Allah korusun bana bişey olursa beraber oturup yemesinler benim de olsun, öyle ..ben kimseye tam olarak güvenmem annem babam dışında isteyen istediğini düşünsün ben böyle düşünüyorum
Ee sonuç ortada. Aradığını bulduğunu düşünüyorsun madem neden rahatsız oldun laptop, tablet alır mısın diye sordurmasından? Demek ki aradığın insan tam olarak bu değilmiş. Yaşım geçiyor çocuk için diyen sensin ben değilim. Aradığın kişi bu kriterlerde idiyse şikayet etmeden devam edersen mutlu olmaya devam edersin sorun çıkmaz çocuk konusunda.Ben ailemden uzakta 16 yıl 5 ay Öncesine kadar 10 Yıl yalnız yaşamış bi bayandım.yalnızlık nedir bilir misiniz ? Sevgi istedim yuva istedim bunun için çok yalvardım Rabb'ime evli olarak gideyim bu Dünya'dan beni sevecek değer verecek bi adamla evleneyim Çocuğumuz olsun diye .Geç de olsa buldum istediğim Adam'ı istediğim karşıma çıkmasaydı kimseyle evlrnmeyecektim evlenmek şçin evlenmedim yani
Artık evlendim seviyorum Adam'ı ama eğer tüketirse sevgimi ya da çocuk işine yanaşmazsa zaten dedim senle çocuk için evlenmedim sma çocuk Uğruna senden vazgeçebilirim !! Herşey güzel olacağına dair umutlarım var bakalım Allah büyükBulmuş saf kadını borcu da yıkmış, bunları yaşamayan ya da empati kuramayan anlamaz. Bu adamdan ayrıl bacım git sperm bankasından yap çocuğu.
Hahhhh işte anlatmaya çalıştığım tam da bunlar bana saldıranları hoşgörüyorum başlarına bi gelse böyle söylemezler iyilik meleği herkesYani okuduğumu yanlis mi anladım.Esiniz eski borçlarını ödüyor.Siz evi gecindiriyorsunuz, üstüne sizden hediyeler bekliyor ve siz daha yeni evlisiniz, herkes sizi haksız buluyor.Kusura bakmasında esiniz hediye ağızla istenilmez.Kendinizi kullandirtmayin.
Bakın benimde 2.evliliğim eşiminde ikinci evliliği benim ilk evliliğimden bir oğlum var onun iki tane ilk evliliğinden bende çalışıyorum eşiminde kendi işi Onun çoçukları mesela daha büyük benim oğlumdan okul hayatları şuanda daha masraflı kızı babasına çok düşkün tam ergenlik çağında sosyal medyaya bile üzülmesin çok eşimle resim bile paylaşmıyorum onunda olduğu resimleri paylaşıyorum yani nasıl anlatayım evlilik öyle hesaplar onun borçu onun masrafı daha fazla beni kullanıyorlarmı diyerek yürüyecek birşey değil yada öylesi sağlıklı mutlu bir evlilik olmaz belki eşinize içten içe geçtiği güvenmiyorsunuz aynı fedakarlığı o yapmazdı diye belki düşünüyorsunuz umarım burdaki yazılar negatifde olsa size birşey katmıştırŞu an çok çok büyük sorunlarımız yok çok şükür Hamd olsun aşılabilecek sorunlar sadece biraz profesyonel davranmayı öğrenmem Lazım sanırım.ahhh ahhh benim geçtiğim yollardan geçmediniz ki anlayasınız herkes yaşadığımı kendi bilir hiç girmeyeyim ben
ben anlatamıyorum galiba gelsin gitsin okey dedim babası da alsın herşeyi okey ama bana emrivaki yap-MA-sın anlatabildim MÜ acabaAy 2gün de yapmayın sohbet ne olacak ki anne olmayı çok istiyorsunuz belliki ama annelik doğurmadanda olur ayakkapı leptop istmesi gayet normal eşinizin yerine kendiniz koyun siz evlenmiş ayrılmış olsaydınız çoçuğunuz olsaydı çalışmıyor olsaydınız çoçuğunuza birşey alamıycakmıytınız yada çoçuğunuz ayda iki gün geldiğinde çoçuğunuz yanında şakalaşıp sırnaşacakmıytınız yapmayın bu mahsum çoçukları kendineze rakip görmeyin günah bilerek evlendiniz yaşınızda olgun bunları kabul edmiycek insanı anlarım ama kabul edip evlenmişsiniz şimdi çok haksızsınız dilerim anne olur daha iyi anlarsınız
Eşinizle ilgili yazmak istediklerim var da seviyorum dediğiniz için yazmadim.Yanlis bir sey söyleyip doldurmak istemem ama bebek için acele etmeyin lütfen.Biraz daha zamana ihtiyaciniz var gibi.Hahhhh işte anlatmaya çalıştığım tam da bunlar bana saldıranları hoşgörüyorum başlarına bi gelse böyle söylemezler iyilik meleği herkes
Çocuğa kötü davranmıyorum tam tersi şefkat göstermeye gayret ediyorum onun şçin yanlış olan şeyden uzak tutuyorum benim demeye çalıştığım ben bunları yapıyorum yetmiyor mu da bi de emrivaki büyük hediye isteniyor bi de surat asılıyor kullanılmadığından emin olmak istiyorum henüz alışma dönemimiz yanlış anlayıp da ayrılmak da istemiyorum eşimden ölçüp tartmak istiyorum buraya da akil akıldan üstündür düşüncesiyle gelmiştimBen kötülüğünüz için demedim, mesajımda da yazdım zaten. Sert üsluplara bilenip bana kızmayın, ben iyiliğiniz için söylüyorum, gerçekten anlıyorum Yen'i gelinsiniz ama o da bir masum bir çocuk, merhamet etmek gerek. Sizin buradaki tek sorununuz eşinizin maddi açıdan tavrı. Diğer mesajlarımda da belirttim acele etmeyin, diğer şeyler oturur daha, ama eşiniz maddiyat anlamında sizi kullanmaya çalışırsa ozaman sıkıntı.
(Benim anlatmak istediğim hiç kimse için değil sadece Allah rızası için o çocuğa iyi davranmak. Anlatamadım sanırım. )
Yok onu belirttim zaten , maddi konularda haklısınız.Çocuğa kötü davranmıyorum tam tersi şefkat göstermeye gayret ediyorum onun şçin yanlış olan şeyden uzak tutuyorum benim demeye çalıştığım ben bunları yapıyorum yetmiyor mu da bi de emrivaki büyük hediye isteniyor bi de surat asılıyor kullanılmadığından emin olmak istiyorum henüz alışma dönemimiz yanlış anlayıp da ayrılmak da istemiyorum eşimden ölçüp tartmak istiyorum buraya da akil akıldan üstündür düşüncesiyle gelmiştim
Anlatmaya çalıştığım şey bu..borcu var harcı var haddini bilsin ben olmasam alabilecek miydi onları ..ha bu arada elimin lap top vardı çocuk bozdu tamir ettirdi diğer gelişinde yine bozdu şimdi biraz da kendi için istiyo kendi bilgisayarını ellemesin diyeAh canım 40 fırın yemiş bi adamla evlenmişsin sen daha okadar tecrübesizsin ki
Bence eşlerden biri hiç evlenmemiş, diğeri evlenmiş boşanmış olmamalı sebebi tamamen birinin tecrübesi diğerinin tecrübesizliği.. Olmuyor, bu eşler birbirlerini anlayamıyor.
İlk evliliği olan eş çok beklentiye giriyor, evlenmiş boşanmış olansa beklentisiz, umarsız, sıradan, yaşamış ve bıkmış, rahat oluyor. Ben olsam sürdüremicemi anladığım yerde bırakırım..
Eminim bunların olacağını tahmin etmediniz ve bunlar olmamalı zaten
Hem eski eşine olan borcu yüzünden evin bütü yükü sana binmiş artı başka bir hanımdan olan oğluna tablet laptop gibi her ailenin alması mümkün olmayan birşeyi almanı istiyor.
İyi düşünmelisin.
Aradığım özelliklerden hepsini taşıyor bu konularda Hatalı .kötü alışkanlığı yok,evcimen,kültürlü,Konuşmayı bilen,ev işlerinde yardımcı,beni anlayan ve moral Beren vs vs şimdi bunlar bar dşye susup oturmalı miyim bu konu birilerine fena dokundu galibaEe sonuç ortada. Aradığını bulduğunu düşünüyorsun madem neden rahatsız oldun laptop, tablet alır mısın diye sordurmasından? Demek ki aradığın insan tam olarak bu değilmiş. Yaşım geçiyor çocuk için diyen sensin ben değilim. Aradığın kişi bu kriterlerde idiyse şikayet etmeden devam edersen mutlu olmaya devam edersin sorun çıkmaz çocuk konusunda.
Eşinizle ilgili yazmak istediklerim var da seviyorum dediğiniz için yazmadim.Yanlis bir şey söyleyip doldurmak istemem.Ama bebek için acele etmeyin lütfen.Hahhhh işte anlatmaya çalıştığım tam da bunlar bana saldıranları hoşgörüyorum başlarına bi gelse böyle söylemezler iyilik meleği herkes
Kendim hediye alıyorum ama eşim emrivaki yapınca gıcık oldumEvlenirken bu çocuğu biliyordunuz, öyleyse niye şimdi rahatsız ediyor.. İnsanlar yeğenlerine... arkadaşlarının çocuklarına bile hediye alıyor.. Hem çocuk sevindirmek ne güzel bişeydir.. Eşinizi bir süre daha tartın değerlendirin hemen çocuk yapmayın derim
Normal şekilde yorum yazıyorum bana neden dokunsun, eşim bekardı ve hiç evlenmemişti, çocuğu yok, haliyle eşimin kendi dışında masraf yaptırdığı kimse yok. Ne gibi dokunmuş olabilir merak ettim. Hayatına özendiğimi mi sandın böyle bir gaflete düşmedin umarım. Özenilecek bir yaşam değil çünkü.Aradığım özelliklerden hepsini taşıyor bu konularda Hatalı .kötü alışkanlığı yok,evcimen,kültürlü,Konuşmayı bilen,ev işlerinde yardımcı,beni anlayan ve moral Beren vs vs şimdi bunlar bar dşye susup oturmalı miyim bu konu birilerine fena dokundu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?