Çok doğru tespitler bunlar..aynen.Yo sorun yok duygular yaşanılanlar karşı taraflara yanlış gitmiş olsbilir şöyle yüz yüze sohbet etmek gibisi var mi böyle mi olurdu sankiProbleminiz hissettiklerinizde esit degilsiniz siz yeni esyanin hayalini kurarken o farketmez modunda siz tartistiginizda bukadar üzülürken o idmanli hicbirsey ilki kadar yara vermez ona siz daha masum bakarsiniz olaylara o daha hesap kitap mantikla benim naçizane fikrim uzduysem şimdiden ozur dilerim
Borcun ne kadar kaldı dşye sormamı da istemiyor hiç bilmiyorum ne yaptı bana iki sene ver dedi onu bekliyorum .borcunu beraber bitirelim dedim kabul etmedi ben yaptık ben ödicem dedi sonra araştırdım bi baktım 160 bin filan ama 5 Yıldır ödüyor borcu ortaya çıkmadın diye mi istemiyorum yardım dedi bilmiyorum da iyimser düşünmek istiyorum gurur yaptı demek istiyorum bakacaz ..çocuk işi hassas nokta her şeyimi paylaşırım Çocuğumuz olsa o kadar istiyorumKonu sahibine yüklenen bayanlar oturdukları yerden ahkam kesmek ne kadar kolay yahuEvlenirken çocuğu olduğunu bilmesi onun masraflarını karşılayacağı anlamına gelmez. Ayrica adam bir de eve hiç bir destek sağlamadığı halde. Eşin seni biraz kullanıyormuş gibi geldi. Ben olsam yaşım geçiyor diye çocuk yapmaya kalkmam. Bebek olunca herşey o çocukla daha zor olacak. Ve kocanın yüklü miktarda borcu varmış. Bebek işini mümkün olduğunca ertele ve bu konunun canını sıktığını sorun olduğunu eşinle konuş.
Ben sizi kesinlikle anliyorum ve hakveriyorum anne olma isteğinizi bile ertelediğine Gore sizin kadar özverili bakmiyor olaya ya bir kadinin en ozel istegidir anne olmak sizin bu fedakarliklariniza cokmu goruyor bunu ayrica belki arkadaşlar bana katilmiycak ama bir arkadaş cok guzel soylemis cocuk sadece babaya yapılmıyor bir kadinin. kendine en buyuk hediyesidir ben sizin yerinizde olsam sonum ne olur bilemem ama mutlaka bir cocuk sahibi olmaya calisirdim bunda nekadar istediginiz yasiniz ve maddi ozguugunuzu de goz onunde bulundurarak soyluyorum ve iyi bir anne olacaginizida dusunuyorum Allahim enkisa zamanda saglikli bir evlat ederÇok doğru tespitler bunlar..aynen.Yo sorun yok duygular yaşanılanlar karşı taraflara yanlış gitmiş olsbilir şöyle yüz yüze sohbet etmek gibisi var mi böyle mi olurdu sanki
Borcun ne kadar kaldı dşye sormamı da istemiyor hiç bilmiyorum ne yaptı bana iki sene ver dedi onu bekliyorum .borcunu beraber bitirelim dedim kabul etmedi ben yaptık ben ödicem dedi sonra araştırdım bi baktım 160 bin filan ama 5 Yıldır ödüyor borcu ortaya çıkmadın diye mi istemiyorum yardım dedi bilmiyorum da iyimser düşünmek istiyorum gurur yaptı demek istiyorum bakacaz ..çocuk işi hassas nokta her şeyimi paylaşırım Çocuğumuz olsa o kadar istiyorum
bence onun sizden önce kalan 160 bin gibi bir borcunu ödemeyi teklif bile etmemeliydin.Borcun ne kadar kaldı dşye sormamı da istemiyor hiç bilmiyorum ne yaptı bana iki sene ver dedi onu bekliyorum .borcunu beraber bitirelim dedim kabul etmedi ben yaptık ben ödicem dedi sonra araştırdım bi baktım 160 bin filan ama 5 Yıldır ödüyor borcu ortaya çıkmadın diye mi istemiyorum yardım dedi bilmiyorum da iyimser düşünmek istiyorum gurur yaptı demek istiyorum bakacaz ..çocuk işi hassas nokta her şeyimi paylaşırım Çocuğumuz olsa o kadar istiyorum
Evet kesinlikle ayni düşüncedeyim Dünya'ya bi kere geliyoruz neden çocuk fikrini adam Yüzünden iptal edelim ki dimi..nerede hata ettim bilmiyorum da aradığını bulamadım eşim karşıma çıkanlardan en iyisi.Şimdi adamla ilgili bazı soru işaretim var diye çocuk hayalimi aklımdan çıkartmam ki hayata bağlanmak istiyorum belki o yeni bebek daha tatlı yapacak herşeyi..eşim beni sömürmüyor da çocuğunu sevindirme bi de eski eşine bi mesaj verme derdinde aslında burda da herşey yolunda ,gibi ... Benim çocuğa olan yakınlığımdan cesaret sldı bence ama ben çocuğa şunu dedim alamayız çünkü çocuklara Zararlı yeğenlerime de almıyorum dedim.Evet borcu bitsin bakalım nolcak ..eşim olursa bi tane olur diyo o da ikinciyi istemiyo o konuda adım gidiyorum artık kabul ettim şimdiki Çocuğunuz kaç yasında ?cocuk konusunda size sonuna kadar katılıyorum. benim de çok iyi diyemedigim bir evliliğim var ve ben şuan 2. çocuk için çırpınıyorum. öyle bir adama cocuk yapılır mı diyenler çok olur ama cocuk sadece babaya yapılmıyor. Çocuk anne için en büyük yaşam sebebi. Her kadın anneliği hakeder. Ama eşiniz maddi açıdan sizi sömürüyor mu yoksa sadece çocuğunu sevindirmek mi istiyor bilemedim. Bu borçları kapatabilirse anlaşılabilecek birşey.
Evet hatta korkuyorum ki borcu bitirince svukat tutup çocuğun velayetini almak istemeseZaten birlikte ödüyorsunuz evi geçindirmek onun görevi. Allahtan borcu kaptanmışsın o zaman iyice feraha kavuşur çocuğuna bolca laptop alırdı..
Ben korunmuyorum da eşim geri çekiyor malesefBenim oğlum 4 yasinda. 2. çocuğu 7-8 aydır istiyorum ama malesef hamile kalamadım. çocuk sahibi olamayan o kadar fazla kadın var ki yaş ilerledikçe daha da zorlaşıyor o yüzden bence eşinizle anlaşın ve korunmayın.
Kesinlikle çok doğrubence onun sizden önce kalan 160 bin gibi bir borcunu ödemeyi teklif bile etmemeliydin.
sonuçta herkesin kendine göre geçmişi var, sen ondan önceki hayatında çalışıp ev araba almışsındır.o borç yapmıştır. yasalara göre bile insan boşanınca evlilikten önce sahip olduğu mal varlığına ortak olamıyorsa, sen neden borcunu ödeyesin? bu onun sorumluluğu.
hatta bence eve de mesela atıyorum, giderlerinize göre 500t-1000t arası katkı sağlayabilmeli ki ben kendimi kullanılmış hissetmeyeyim.
sen yine iyi dayanıyorsun çoğu kadına göre. bildiğin seviyorsun diye, biraz argo olacak ama almış adamı besliyorsun.ben yapamazdım.
bu durumda bile hala çocuğunun masraflarını senin üstüne yıkmaya çalışması çok kötü.
sen zaten evindeki ekmeği paylaşmayacak değilsin. ama masraflarını karşılamak zorunda hiç değilsin.
çocuk konusunu lütfen kesin bir dille konuş.
üzgünüm ama gerçekten çocuk için geç kalmışsın. bir de onun seni oyalamasına izin verme.
onun baba olmayı haketmesinden çok daha ayrı bu konu.
olmadı zaten kendi çocuğuna kendin bakacak durumdasın.
Evet hatta korkuyorum ki borcu bitirince svukat tutup çocuğun velayetini almak istemese
Sonuçta evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz evlilikte masraflarda ortak oluyor bir ayakkabi almak oyle cok buyutulecek birsey değil bence. Cocukla yakinlassaniz onu kabullenseniz belki esiniz cocuk yapma fikrine daha çabuk ısınır. Biraz alttan almayi denemelisiniz bence.
Evet dogru soyluyorsunuz ne guzel soylemis Atalarımız ama bence o eskidendi simdiki doneme hiç uymuyor malesef cunku istekler talepler şartlar okadar degistiki ozmaankarin masumiyeti cok azCanım başta hata yapmış sin diyeceğim olmayacak aşk hiç birseye engel değil eyer gerçekten seviyorsan görmezden geleceksin empati yap sen onun yerinde olsaydın ne yapard in atalar boşa söylememiş gülü seven dikenine katlanır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?