Benim babamda 10 senedir baskasiyla evli. O kadinda ayni sizin gibiydi beni babamdan kiskaniyordu. Bana en ufak bisey alsa kavgalar cikiyordu. Babamla arama onun yuzunden cok mesafeler girdi. Ve ona hep ah ediyorum. Bile bile evlendiyseniz trip yapmaya hakkiniz yok bana kalirsa evlilikte benim param senin paran olmaz oda bi evlat annesi bi yere kadar yetebilir babasida ihtiyaclarini karsilamak,onunla ilgilenmek zorunda.[/biraz haksizlik olmamismi konu sahibine farkiniz sizin babanızın esi babanızın almasına tepki gosteriyormus konu sahibinde durum farkli dikkatli okursaniz
Bu lap top emrivakisi belki iki send sonra olsa kırılmazdım şu an hazır Değilim çümkü adamla ilgili soru işaretlerim bitmedi neden çocuk erteliyor beni sevmiyor mu çocuğu almak için beni mi kullanıyor korkularım varBakın benimde 2.evliliğim eşiminde ikinci evliliği benim ilk evliliğimden bir oğlum var onun iki tane ilk evliliğinden bende çalışıyorum eşiminde kendi işi Onun çoçukları mesela daha büyük benim oğlumdan okul hayatları şuanda daha masraflı kızı babasına çok düşkün tam ergenlik çağında sosyal medyaya bile üzülmesin çok eşimle resim bile paylaşmıyorum onunda olduğu resimleri paylaşıyorum yani nasıl anlatayım evlilik öyle hesaplar onun borçu onun masrafı daha fazla beni kullanıyorlarmı diyerek yürüyecek birşey değil yada öylesi sağlıklı mutlu bir evlilik olmaz belki eşinize içten içe geçtiği güvenmiyorsunuz aynı fedakarlığı o yapmazdı diye belki düşünüyorsunuz umarım burdaki yazılar negatifde olsa size birşey katmıştır
Evet doğru...çocuk geceleri Ağlayarak odaya geliyordu gel Yanımda yat dşye eşim de gidip uyutup geliyordu her defasında artık gelmiyor Allahtan ben kapıyı açık bırakmasına kızıyordum eşim de diyo kim bilir neler bar şçinde 20 yıl sonra açıklayacak bi tarafta üvey baba ve yeni bi bebek diğer yanda yabancı kadın.bunları Anlıyorum ve şefkatli oluyorum çocuğa ama işte eşimle emrivaki konusunu konuşmalıyımInsan gözünde büyütüyor bazen o yuzden sizde böyle bir umutsuzluk olmuş.Evliliğiniz hatali degil bence insan sevsin 5 cocukluyla bile evlenir ama siz stres olmayin çocuk gelince.Hayati hep bir de çocuk acisindan dusunun.Bosanmis anne babanin cocugu olmakta zor.Ne yıkimlar vardir kucucuk yüreginde.Siz ekstra fedakarliklar yapmadan idare edin yeterli.Bir de bu cocugun ergenliği olacak o zamanla babasiyla tartismali olacak.Anne tarafi dolduracak belki cocuk bir oraya bir buraya savrulup gidecek..Bunlar size de yansiyacak ama hayat bu kolay degil. Saygili bir çocuk olur insallah buyudugunde.Sevgi herseyin ustesinden gelir.Insan sevdiginin hatrina katlanir bazi seylere ama sevgi ve saygi tükenirse bosanma olur yani çocuk yuzunden degil. Yorumlarada hic uzulmeyin herkesin kafasi ayri bir dünya siz kalbinizde ne hissediyorsaniz dogru odur.
Onu bana geç söyledi bundan dolayı pişmanlığım yok çocuk olmasaydı çok güzel olurdukTamam çocuk bu ne değerli ne kadar kıymetli ama şu da var bu kadın da kıymetli. Çocuğun psikolojisi bozulmasın diye 37 yaşında evlenen bir kadının da psikolojisi bozulamaz. Tüm suç eşiniz de. Ne demek elini tutuyorum? Bu benim için büyük sıkıntı olurdu. Oturup güzel güzel anlatabilir? Babamcım o senin ablan ben onu çok seviyorum üzülür Vs Vs gibi köprü kurabilir. Git Laptop alacak mi sor demek ne demek? Daha beter bozulur aradaki ilişki. Kardeş sende bile bile evlenmişti. Hadi 2. Evlilik tamam da 3 nedir? Sende de hata var. Senin yerinde olsam hiç evlenme gider Kıbrıs'tan sprem alır çocuk yapardım.
Ben Kismen hatali oldugunuz taraflar olmasına ramen sizi amliyorum şu cumlelere pek katilmiyorum evlenmeden esiniz in cocugu oldugunu biliyordunuz yada kayinvalidenizle oturucaginiz belliydievet amadurumlar istenilen gibi olmadı boyle olan insanların hicmi dert yanmaya sitem etmeye hakki yok evet dusmez kalkmaz bir Allah esinizin cocugu oldugunu bilerek evlendiniz ama esinizin cocukca tavirlarini tahmin edemediniz denge yine burda ortaya cikiyor ne kadar onemli malesef esiniz şimdilik bunu basaramiyor belki zamanla otururEvet tabi 650 nafaka ödüyor.ben kendim ına maddi yok getirmeyip yardımcı bile oluyorum daha ne yapayım arkafaşlar Yükleniyor da olsun saygım var düşüncelere
Konuştuk ama inanki hesap Ede Ede YAŞ oldu 37 bi yerden sonra bırakıyorsun ve gerçekten ciddi adam bulamadım aradığım gibi şikayetçi Değilim de arada canım sıkıldığı oluyo mutluluklar dilerimKızma ama bizim orda bir laf vardır elinle ettin basınla çek derler. Ben evlenmek üzereyim. Adamın evi arabasi işi var. Bekar. Ödüm kopuyor anasına dansın ezdirir mi diye. Sen böyle birşeye gireceksin
Neden kalem kalem hesap yapmadın. Eve şu kadar para harcanır ben çocuk istiyorum Vs gibi?
Belkide biz yanılıyoruz, kullanılmak falan yok. eşin menfaati için değil, sorumlu ve yakın hissetmen için seni sorumluluklarına ortak etmeye çabalıyor olabilir. Eşin sana emek veriyorsa, maddi manevi, sende aynı şekilde karşılık vermeye çalış. Olumlu ve yapıcı olmaya çalış. Mutsuz olmanı istemem .Ah M monalazo cum dertler bitmiyor ki.. Asla boşanmış adamla evlenmem dedim öyle bi evlendim ki eşimle tanışana kadar ne kadar densiz Sapık menfaatçi varsa hep beni buldu eşim bulunmaz biri oldu gözümde ilkini bilmem de ikinci eşi çok cazgır onu biliyorum bi muhattaplığım olmuştu gözümü korkutmaya çalışmıştı çok uğraşmıştı evlenmeyelim diye..babam çok zor bi adam benim ve eşim onun yanında melek çok şükür seviyorum kendisini aslında ideal bir eştir ya da öyle olmaya çslışıyo...eşime herşeyi alabilirim çocuğa herşeyi alabilirim ama ben istemeliyim bunu çocuğa anne gibi olmak zorunda hissetmiyorum ama eşim bi gün dediki ne olur benim hatırım için daha yakın olsan ..sırf böyle dedi fiye yakın oldum artık ama menfaat sezdim kullanılma sezdim ben mi yanılıyorum dşye de yazdım buraya ..lafları da yedim arkadaşlardan Can'ları Sağolsun
Durumunuza uzuldum inanin esinizin sizden daha rahat tavirda olmasının. sebeplerini bazi arkadaslar izah etmis malesef ayrilik durumunda sizin kadar uzulucegini dusunmuyorum cunku sizin beklentileriniz istekleriniz ve hayallerinizin cogunu esiniz diger evliliklerinde gerceklestirmis buna cocukda dahil ama siz mutlu bir evlilik evlat sahibi olmak gibi şeyleri yapamadığınız haliyle daha heveslisiniz sizin ilklerinizin verdigi heyecanı malesef esinizden beklemeyin ve düşünmesi gereken hali hazirda zaten bir evladida varÇocuğa kötü davranmıyorum tam tersi şefkat göstermeye gayret ediyorum onun şçin yanlış olan şeyden uzak tutuyorum benim demeye çalıştığım ben bunları yapıyorum yetmiyor mu da bi de emrivaki büyük hediye isteniyor bi de surat asılıyor kullanılmadığından emin olmak istiyorum henüz alışma dönemimiz yanlış anlayıp da ayrılmak da istemiyorum eşimden ölçüp tartmak istiyorum buraya da akil akıldan üstündür düşüncesiyle gelmiştim
Benim ailemden kimde hskkında kötü konuşmaz hatta beni uyarır ,yeğenlerime hediye almamı ister kardeşim geliyorsa biletlerini almamı..bu gibi şeyleri düşünerek ben de ona Karşılık vermeliyim.Bugün sınav görevim vardı eve aç meyit düştüm Kapıya koştu çocuk beb de dedim ayyy beni mi özlemiş yoksa bi baktım bunu diyo sinir oldum bi daha olmaz inş şu an adam o kadar iyi konuluy benle ki utandım valla bi de diyo deminden beri ne yapıyorsun teldeBelkide biz yanılıyoruz, kullanılmak falan yok. eşin menfaati için değil, sorumlu ve yakın hissetmen için seni sorumluluklarına ortak etmeye çabalıyor olabilir. Eşin sana emek veriyorsa, maddi manevi, sende aynı şekilde karşılık vermeye çalış. Olumlu ve yapıcı olmaya çalış. Mutsuz olmanı istemem .
Oyuzden sizi anliyorum hesap kitap yapılsaydı deniyorya sizin hesaba katmadiginiz seyler karşınıza cikiyor malesef bunada insaniz hata yapabiliriz denilmeli ama arkadaşlara sonuna kadar katıldığım konu hissettiğiniz seylerin sorumlusu cocuk degil bence sizde bunun farkindasiniz sadece Boyle düşünmek daha kolay geliyor sizin probleminiz esinizle eger gercekten denge kuramayan bir insanda cocuk bahanedir cogucu olmasaydida belki baska bir sorundan konu acicaktinizEvet bazen tahmin ettiğimiz gibi olmuyo bazı Şeyler
Ay bi de bana ne dese beğenirsin hali hazırda çocuk var onu kucaklasan ? Sırıtıyo bi deDurumunuza uzuldum inanin esinizin sizden daha rahat tavirda olmasının. sebeplerini bazi arkadaslar izah etmis malesef ayrilik durumunda sizin kadar uzulucegini dusunmuyorum cunku sizin beklentileriniz istekleriniz ve hayallerinizin cogunu esiniz diger evliliklerinde gerceklestirmis buna cocukda dahil ama siz mutlu bir evlilik evlat sahibi olmak gibi şeyleri yapamadığınız haliyle daha heveslisiniz sizin ilklerinizin verdigi heyecanı malesef esinizden beklemeyin ve düşünmesi gereken hali hazirda zaten bir evladida var
Ay bi de bana ne dese beğenirsin hali hazırda çocuk var onu kucaklasan ? Sırıtıyo bi de
SağolBelkide biz yanılıyoruz, kullanılmak falan yok. eşin menfaati için değil, sorumlu ve yakın hissetmen için seni sorumluluklarına ortak etmeye çabalıyor olabilir. Eşin sana emek veriyorsa, maddi manevi, sende aynı şekilde karşılık vermeye çalış. Olumlu ve yapıcı olmaya çalış. Mutsuz olmanı istemem .
Aslında evlenmeden önce ek iş yapıyordu gece barlarda vs gece 3 lere kadar ..ben bırakmasını istedim Şart koştum bunun yerine ev harcamaları bendenKonu sahibi,herkes sana yüklenmiş ama ben seni haklı gördüm.Alamıyorsa bu eşinin sorunu,çözümü sana aldırmak değil kesinlikle.Ek iş yapıp,gerekirse çocuğa laptop u o almalı.Sen değil.Ne güzel kolay yolu seçmiş.Sana yüklenenleri de,sanırsın ki ,üvey evlatları var da ,canı gönülden ilgilenip,pahalı pahalı hediyeler aldılar.Aklın yolu bir sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?