Eşimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için utanıyorum sevgim de var toparlayamam diye düşünüyorum ömrüm yeter mi bi Adam'ı unutup Başkasını sevmeye çocuk yapmaya çocuk arzumu içime gömemiyorum ki..çocuğun olsa bilmiyorum herşey düzelir mi anne olunca daha mi farklı hissederim
Yapmayin bukadar acimasiz olmayin. sonumuzun ne olacağını yaradan bilir. heleki bir kadin hemcinsine bukadar gaddar olmamali üzgünüm ama problem yasayip birde buraya tasiyan rahatlamak derlesmek isteyen arkadaşlara biraz daha anlayisNormal şekilde yorum yazıyorum bana neden dokunsun, eşim bekardı ve hiç evlenmemişti, çocuğu yok, haliyle eşimin kendi dışında masraf yaptırdığı kimse yok. Ne gibi dokunmuş olabilir merak ettim. Hayatına özendiğimi mi sandın böyle bir gaflete düşmedin umarım. Özenilecek bir yaşam değil çünkü.
Eski eşi zamanında ev almışlar kadın ara bozulunca krediye yardım etmemiş Satılmış ev zararına .Bir de kadın rşlyakatı yenilemiş eşya Parasını da ona yüklemiş kredi kredi Kartı derken ipin ucu kaçmış şu an galiba 40 filan kalmışBen size hak verdim konu sahibi.
Çocuğa karşı daha ılımlı olmanız gerekir ama eşiniz ayrı gayrı davranmış o sebep olmuş.
Eşinizin borcu harcı varmış, eve katkısı yokken bu durumda size laptop ayakkabı aldırmak istemesi tabiki sizi rahatsız eder. Almak zorunda değilsiniz. 160.000 tllik borç yazmissiniz ama nasil yapti bu borcu ben bunu merak ederdim acikcasi. Sakın ödemeyin de. Eşinizle ilgili iyi seyler hissedemedim hakkinizda hayirlisi olsun
Aminnnn çok tşk ederim canım.seninkini de Allah bağışlasın.evet beni benimle ortak Noktası olanlar daha iyi anlıyor.Canım ben de senden 1 yaş küçüğüm. Yeni bebek sahibi oldum. Allah bu muylulugu tez zamanda sana da tattirsin.
Varlık amacımız zaten çocuk sahibi olmak evlenmek degilki. Öyle evlilik otursun sonra çocuk laflarına çok kulak asma derim. Onlar 25 yaş gurubu için. Ekonomik gücü olan kadının çocuk için kocaya ihtiyacı yoktur.
Çok doğru ben 30 undan önce neyi kınadımsa ya da neree büyük konuştumsa Başıma gelmiştirYapmayin bukadar acimasiz olmayin. sonumuzun ne olacağını yaradan bilir. heleki bir kadin hemcinsine bukadar gaddar olmamali üzgünüm ama problem yasayip birde buraya tasiyan rahatlamak derlesmek isteyen arkadaşlara biraz daha anlayis
Amin inş belki o zamZn bakış açım değişir. Ama bi insan 5 defa çığlıkla uyandırılır mi bir değil iki değil bunu oğluna izah etse olmaz mi çok pasif kalıyor çocuğa karşı onu da Anlıyorum ne güzel Babalık Duyguları benim de çocuğunun babası olsun inş ben de belki yumuşarım biraz daha özverili olurumEşin çocuğa birşeyler aldırmayı teklif etmeyı gururuna yedirmemeli bence.
İnsan, zaten evi eşim geçindiriyor ben borç ödüyorum diye düşüneceğine bir de oğluna para harcatmaya çalışıyor, hoş değil. Ne iş yapıyor bilmiyorum ama insan isterse iki iş yapar, yine evladına kendi parasını harcar.
Bu konu da haklısınız, ama sayfaların birinde bir yazınızı okudum, eşinizin oğlu kapınızı çalıyormuş gece, sizde niye kapıyı açık bırakıyorsun diye eşinize kızıyormuşsunuz..
Eşiniz de çok güzel açıklamış size, çocuğun hissettiği duyguları.
Burda da sizin tavrınız hoş olmamış.
Daha 9 yasında, anne baba bir olanlar bile zaman zaman böyle şımarıyor..
İkinizinde yanlışları var yani.
Allan yardımcınız olsun, inşallah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.
Ben genel olarak problem yasayayan insanlara geriye donuk elestiri yapilmasina karsiyim suanki durumda ve gelecekte ne yapılabilir Diye değerlendirmek bana gore daha dogru biliyordun yapmasaydin basa gelen cekilir laflari sadece konu sahibinin modunu dusururÇok doğru ben 30 undan önce neyi kınadımsa ya da neree büyük konuştumsa Başıma gelmiştir
Evet kesinlikle hiç denemedik etmedik denesek bakalım süreç mi gerekecek inşallah bi de öyle beklemem burda okuyorum Kadınlar çocuk sahibi olmuyorum dşye çare arıyorlar ben de merak ediyorum doğurganlık durumum nedir zaten bakarken çevre Baskısı vardı hadi hadi Evlensene menopoza girecen panik atak oldu bende geçen baktırdım hormonlara normal dedi doktor şükür ana yine bilemiyorsun kü.O kendi çocuğunun Mutluluğu şçin koşturuyor da benim neyim var bende çocuk bile yok koşturacak değil mi... Eşimi beğenerek severek evlendim ama tabi YAŞ küçük olsaydı belki tanıma teklifini bile elimin tersiyle iterdim fark orda şimfilik pişman Değilim bakalımİyi de adamın eve en ufak bir katkısı yok hala kadını yok ayakkabı yok tablet yok laptop tirtiklama derdinde. Kadın çocuk istiyor yaş 37 denememisler bile. Bugün tamam dese çocuk ne zaman olur allah bilir. Konu sahibi o sinir krizini içinden değil dışından geçir haklısın bebeğim.
Çoluk çocuk sahibi evli bir adamın bu kadar borcu olması da ayrıca büyük bir kusur bence. Belki işi vardı battı falan ama hani siz de yaşım genç degil diye kimseyi bulamadım diye gidip bununla evlenmiş gibisiniz. Bu şartlarda bir evlilik icin de ilk amac çocuk yapmak olurdu zaten. Siz bunu evlenmeden hiç konuşmasını yapmadiniz mi?
Senden çocuğun olsun ben de isterim sma uygun zaman şimdi değil diyor güya ama iki ay mühlet verdim biliyo kendisi kusura bakmasın inş Allah'ım da hayırlısıyla bekletmezEşin saçma sapan bir insan. Hem bir sürü borcu var eve katkısı yok hem eşinden olan çocugunun avutma işini sana ihale ediyor maddi olarak. İnsan biraz utanır bence adam hiç seninle evli hissetmiyor. Çocuk meselesini bile düşünmeyen adamla neden yıllarını harcayacaksın ki?
canım senin ilk Bebeğin mi ?Canım ben de senden 1 yaş küçüğüm. Yeni bebek sahibi oldum. Allah bu muylulugu tez zamanda sana da tattirsin.
Varlık amacımız zaten çocuk sahibi olmak evlenmek degilki. Öyle evlilik otursun sonra çocuk laflarına çok kulak asma derim. Onlar 25 yaş gurubu için. Ekonomik gücü olan kadının çocuk için kocaya ihtiyacı yoktur.
Ne yazdım acımasız oldum, bazılarına dokunmuş olmalı dedi konu sahibi cevaben. Bana dokunan hiçbir şey yok. Bir laf yazıyorsan cevabına katlanacaksın. Hoşuna giden yorumlar yapmak zorunda mıyım ayrıca? Önceki yorumlarım gayet normaldi ama ne hikmetse bana dokunmasına geldi konu. Diğer yanağımı dönen tiplerden değilim cevabı veririm.Yapmayin bukadar acimasiz olmayin. sonumuzun ne olacağını yaradan bilir. heleki bir kadin hemcinsine bukadar gaddar olmamali üzgünüm ama problem yasayip birde buraya tasiyan rahatlamak derlesmek isteyen arkadaşlara biraz daha anlayis
Ara ara girip okuyordum forumları bi kavga bi gürültü demek böyle oluyormuş ben bas bas bağırıyorum burda çocuğu istemiyor Değilim katlanıyorum babası ona istediğini de alsın tamam ama beni karıştırmasın ...ikinci cümlem es geçiliyor malesef kötü üvey anne oldum burda
Yaa şu cümleleriniz beni cok etkiledi istekleriniz cok normal hele anne olma isteğiniz okadar masumki Allahim gönlünuze Gore versin ben problemlere tek tek yorum yapmiycam yaşayan genel olarak yapmasaydiniz biliyordunuz falan kliseleride gecicem.siz nasil mutlu olucaksaniz o karari verin evet cocuk konusunda ben cogu durumda sizi hakli goruyorum size katilmadigim tek sey kendinizi cocuga karsi doldurmayin olaydaki en masum kisi o bakin annesi kendine bir hayat kurmus bebegide Olmus babasida sirtini size dayayarak bir duzen kurmus ama yaşamak istediği hayatı kimse ona sormadi o masumBen ailemden uzakta 16 yıl 5 ay Öncesine kadar 10 Yıl yalnız yaşamış bi bayandım.yalnızlık nedir bilir misiniz ? Sevgi istedim yuva istedim bunun için çok yalvardım Rabb'ime evli olarak gideyim bu Dünya'dan beni sevecek değer verecek bi adamla evleneyim Çocuğumuz olsun diye .Geç de olsa buldum istediğim Adam'ı istediğim karşıma çıkmasaydı kimseyle evlrnmeyecektim evlenmek şçin evlenmedim yani
Ben genel Konustum yorumlarım Sadece sizi bağlamıyor hepsini üstünüze alinmaniza gerek yok .yada alinin onemli degil biraz sivri bir uslubunuz var daha naif anlatsaniz ne siz kirilsaniz ne karsinizdakiNe yazdım acımasız oldum, bazılarına dokunmuş olmalı dedi konu sahibi cevaben. Bana dokunan hiçbir şey yok. Bir laf yazıyorsan cevabına katlanacaksın.
Genele yazın o zaman beni alıntılamayın müneccim değilim yazarken aklını okuyayım. Ben kimseden akıl istemedim. Kendi yorumunuzu yapıp benim yorumlarıma karışmayın.Ben genel Konustum yorumlarım Sadece sizi bağlamıyor hepsini üstünüze alinmaniza gerek yok .yada alinin onemli degil biraz sivri bir uslubunuz var daha naif anlatsaniz ne siz kirilsaniz ne karsinizdaki
Sizinle son lafi ben soylerim triplerine girmiycem bu size son msj istediginizi soyleyin saygi duyuyorum niyetinizin kotu olmadigini sadece uslubunuzun sivri oldugunu düşünmüştüm ama suan yazdıklarımın hepsini gonukol rahatlığıyla ustunuze alinabirsiniz ben sizede konu sahibine de esit mesafedeyim sadece sizde ayni uslup kullanilsaydi tepkim ayni olurdu taraf degilimGenele yazın o zaman beni alıntılamayın müneccim değilim yazarken aklını okuyayım. Ben kimseden akıl istemedim. Kendi yorumunuzu yapıp benim yorumlarıma karışmayın.
Haklisin canim ama soyle dusun o sonucta onun cocugu olene kadar kopamaz ondan maddi ve manevi.Annesi nasilnbakiyorsa babada oyle bakmak durumunda.Yok eşimle Sevdiğim için evlendim sırf çocuk için değil daha erken yaşta evlenirdim ama yapamadım çünkü istediğim kafada kümse yoktu.Çocuk gelsin gitsin ama benden maddi bişey istenmesi kullsnılıyormuşum hissi veriyo hem Aramıza soğukluk gitmesine sebep oluyo tamam bari kendi alsın diye düşünüyorum yanlış miyim
Ca
canım senin ilk Bebeğin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?