Arkadaşlar merhaba bende huzursuzluk Başlatan farklı bişey var,yeniden konu açmak istemedim burdan gören okuyanların yorumlarını merak ediyorum.Sizler durumumu biliyorsunuz diye sizlerle paylaşmak daha kısa yol gibi geldi..
Şimdi mesele şu : Ben Bulunduğum Şehre evlenerek geldim yabancıyım yani.Yakın zamanda apartmanda bekar bir bayanla tanıştık arkadaş olmaya başladık.Eşimle ayni iş yerindeler birimleri farklı.Arksdaş 45 Yaşında ,bir evlilik yapmiş,çocuksuz,yalnız yaşayan bir bayan ,ailesi filan da yok,eşim gibi aile üyeleri çok az Kışı..Beni her gün yokluyor ben de daha Öncesinde 10 yıl yalnız yaşamış biri olarak onun yalnızlığını hafifletme çalışayım hem eşim dışında görüştüğüm bi ark olsa fena olmaz dedim.Bi de arkadaşın çok fazla sağlık sorunları var annesi yok baba uzak uzak duruyo vs ..,Eşimle tanışıyorlar ama birbirleri hakkında bişey bilmiyorlardı kız arıyo her gün beni ve evine sadece iki kere davet etti onun dışında bize gelmeye çslışıyo ,okey tamam..Ama ben şunu anlayamıyorum neden süslenerek geliyo ,ruj filan ve neden eşim işe servisle gidiyor iken eşimi kendi arabasıyla beraber gidip gelmeyi teklif ediyor...Ve eşimin oğluna karşı sevecen davranıyor ona bişey getiriyor...eşimin şunu severim sevmem dediklerine ben de aynen Öyleyim diyor.Çok fazla ortak Noktaları var gibi dıruyo şu an ve onun çocuk sahibi olma ihtimali yok..ben mi gereksiz şüpheci oldum kötü düşünmek istemiyorum ama siz olsanız ne şekilde düşünürdünüz ki

( Kırıcı yıpratıcı olmazsanız sevinirim )